Új hozzászólás Aktív témák
-
subler555
csendes tag
válasz
Abysmal #10339 üzenetére
Nálam is előfordul a nemkívánatos ébredés (Pro R850).
Itt olvastam valamelyik fórumon, bemásolom:
"Rendszergazda jogosultsággal futtasd a parancssort, majd add ki az alábbi 2 parancsot
powercfg -devicequery wake_from_any : minden eszközt listáz, ami alkalmas lehet felébreszteni a gépet
powercfg -devicequery wake_armed : csak azokat, amelyek alkalmasak is rá és úgy is vannak beállítva, hogy felébreszthetik.
Tipikusan az egér, hálókari szokott ilyen eszköz lenni. Ha lesznek ilyen eszközök a listában, akkor indítsd el az eszközkezelőt, az adott eszközön duplaklikk és az energiagazdálkodás fülön tudod kikapcsolni, hogy ne ébressze fel a gépet."
Hátha segít. -
decens
tag
válasz
Abysmal #10338 üzenetére
nincsenek jó híreim. nekem is volt egy L750-esem (1n3) és ugyanezt tapasztaltam. végigzongoráztam az energiabeállítási lehetőségeket, biost, stb... az "awake on..." lehetőségek után, de semmi változás nem volt. így aztán betudtam annak, hogy biztosan a virágbolti w7-nek köszönhető hülyeség... rákerestem külföldi netes fórumokon is, toshiba supporton, de nem találtam, hogy másoknak is lett volna hasonló gondja, legalábbis nem tömegével, így aztán nem izgattam magam miatta.
meg mondjuk nem is használtam sűrűn a hibernálást, szóval tök mindegy volt.érdekességképpen: arra felfigyeltem viszont, hogy ezt nekem csak telepről működéskor csinálta. (ezért is volt ritkán...) ha hálózatról működött, akkor mindig elsőre hibernált.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Abysmal #9795 üzenetére
A hangprogiknak van saját hangerőpotijuk:
(Mint a képen a winampnak.)Nálam nincs is fülhallgató, pedig azon hallom éppen a noti hangját. És a Hangszórók tulajdonságainál azt írja, hogy ez a bal oldali 3.5mm-es lyuk, és igen, eltalálta, tényleg oda van bedugva a füles. (Mondjuk, ezt nem tudom, hogyan állapítja meg, amikor a webkamera nem is arra néz
De az is lehet, hogy felnyitáskor gyorsan odasandított, és megjegyezte.)
Ja, és itt a két középső fülön is lehet még ezt-azt állítgatni a hang tekintetében.
-
darvak
senior tag
válasz
Abysmal #9796 üzenetére
De te felülírhatod, h a bedugott hangfal az nem fejhallgató, hanem speaker.
Le is tesztelheted. újra - beállításMOD A hangvezérlőben az éppen nem használt bementek el vannak némítva? Legyenek elnémítva.
-
darvak
senior tag
válasz
Abysmal #9793 üzenetére
Crackling sound, noise, odd sound output ALUL
Igaz általános dolgokat ír..
itt kapsz csak fejhallgató opciót? -
mr_ricsi
veterán
válasz
Abysmal #9786 üzenetére
1.
Ez általános dolog az L750-es szériánál?
Nem.Szar a hangkártya, vagy mi van?
Nem.Valamit be kéne hozzá állítani, vagy a driverrel van a baj?
Be kell állítani a win keverőpultban a lejátszóprogi a hangerejét.(csak rádugtam, nem állítgattam semmit, eddig sosem kellett)
Írtad, hogy ez az első notid, nyilván ezért nem kellett korábban...2.
Mikor kell érvényesíteni az aksival kapcsolatban a garanciát?
Amikor a win kiírja, hogy az akku rossz, és cseréld ki.Mi az amire azt mondják, hogy ezt cseréljük akkor?
Márkaszerviz rácsatlakozik az akku töltésvezérlőjére, és lekéri az adatokat. Gyárihibás cella esetén cserél, felhasználói hiba esetén meg elhajt.3.
Mennyire megbízhatóak ezek a kínai utángyártott akkumulátorok?
A GP is kínai gyártó, és az egyik legkomolyabb szabadalomgyártó a témában. (A GM is tőlük veszi az akkukat a hibrid kocsijaiba.)
Másrészt viszont ki tudhatja, hogy mi van ezekben az akkukban.Hallottam már olyat, hogy nem is akkora volt a kapacitásuk, mint amekkora rá volt írva, meg kigyulladt, robbant, rossz volt
Az akkukat is hamisítják.de itt mindegyik eladó >99% pozitív visszajelzéssel bír.
Nem kerül sokba párszáz unatkozó kínait felbérelni, hogy gyártsanak pozitív visszajelzéseket.
(Egyébként van olyan visszajelzés is, hogy valakinek a notiját tönkretette a hibás akku.)4.
Végül még az lenne, hogy jó laptop táskát (oldaltáska kellene) hol lehet olcsón venni hozzá?
Tesco, Spar, stb. Ahol csak pár féle van, de abból rengeteg. Így lehet olcsó.Mire kell figyelni ezeknek a vásárlásakor?
Hogy beleférjen a noti.5.
Valahogy le lehet cserélne ezt az idegesítő Toshiba betöltési/kilépési/felhasználó váltási képernyőt?
A Vezérlőpultban a Programok eltávolításánál.
Szedd le a Face Recognition-t, és a Supervisor Password Utility-t. Vagy a Value Added Package részét képező "Password Utility"-t. (Amelyik telepítve van a gépeden.) -
darvak
senior tag
válasz
Abysmal #9786 üzenetére
2. Nyilván, ha gyorsan lemerül a akku. Szélsőséges esetekben csak 10-15 percet bír. De én akár reklamálnék, ha átlagos használat mellett 1-1.5 óráig húzná.
3.Nem hinném, h felgyullad, azt a melegséget-forróságot megéreznéd a gépeden, az akkun is (de ezt nem tudom, csak tipp).
4.
de akármelyik más márka táskáját is megnézheted a linkeknél[link]
De kb. minden laptopbolt kínál táskákat.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest