Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hympyke
üzenetére
Hali,
Nem tudom, milyen konstrukcióban vetted a gépet (oprendszer nélkül?), mert az oprendszerrel együtt szállított Toshibákon (nem biztos, hogy az összesen, de eddig csak ilyet láttam) egy rejtett partíción a vinyón csücsül a teljes, összes drivert tartalmazó oprendszer, és első bekapcsoláskor pár adat megadása és egy kis szöszmögés után már semmit nem kell felrakni, ott csücsül előtted a kész oprendszer, amit ráadásul bármikor újra tudsz húzni ugyanígy bekapcsoláskor egy bizonyos billentyűkombináció megnyomása után. Plusz ezekhez még DVD-n adnak oprendszert is, amelyikkel szállították a gépet, plusz driver cd-t, amin az összes szükséges driver megvan. Ha meg oprendszer nélkül vetted a gépet, akkor az olcsóbb ár azt jelenti, hogy pont ezeket a szolgáltatásokat spóroltad meg, tehát ezzel jó tisztában lenni vásárláskor. Én már nem az első Toshiba notimat nyúzom, de eddig még nem volt gondom azzal, hogy megtaláljam a neki való drivert a Toshi terméktámogatási honlapján. Félreértések elkerülése végett nem vitázni akarok, csak a saját tapasztalatomat vetettem képernyőre

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou