Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bogabi

őstag

válasz hympyke #4726 üzenetére

Hali,

Nem tudom, milyen konstrukcióban vetted a gépet (oprendszer nélkül?), mert az oprendszerrel együtt szállított Toshibákon (nem biztos, hogy az összesen, de eddig csak ilyet láttam) egy rejtett partíción a vinyón csücsül a teljes, összes drivert tartalmazó oprendszer, és első bekapcsoláskor pár adat megadása és egy kis szöszmögés után már semmit nem kell felrakni, ott csücsül előtted a kész oprendszer, amit ráadásul bármikor újra tudsz húzni ugyanígy bekapcsoláskor egy bizonyos billentyűkombináció megnyomása után. Plusz ezekhez még DVD-n adnak oprendszert is, amelyikkel szállították a gépet, plusz driver cd-t, amin az összes szükséges driver megvan. Ha meg oprendszer nélkül vetted a gépet, akkor az olcsóbb ár azt jelenti, hogy pont ezeket a szolgáltatásokat spóroltad meg, tehát ezzel jó tisztában lenni vásárláskor. Én már nem az első Toshiba notimat nyúzom, de eddig még nem volt gondom azzal, hogy megtaláljam a neki való drivert a Toshi terméktámogatási honlapján. Félreértések elkerülése végett nem vitázni akarok, csak a saját tapasztalatomat vetettem képernyőre :)

Új hozzászólás Aktív témák