Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
Hali!
Köszi, remélem tényleg jobban beválik (eddig igen). Igaz a videokari nem játékra való benne, a képe viszont nagyon szép (bár lehet hogy a kijelző érdeme). Néztem amit belinkeltél, az enyém is M70-es, a háza ugyanez. Ez viszont már nekem baromi drága lenne. Az enyém listaára 247.200 HUF volt, ebből egy helyi akció keretébe 6%-ot levontak (plusz ugye Sulinetbe vettem, jövőre -60k). Igaz én is az elején ugy gondoltam max 200k-t szánok rá, bár igy összességébe a Sulinet miatt még olcsóbb is lett (ez anyagiakban nagy előny a Metrós cucchoz képest).
Ja igen, a hozzá adott Sonic CD-író alkalmazás überbutított példány. Lehet vele írni, de még azt sem tudtam benne kiválasztani hogy hányszorosan írja a lemezt. Egy Nero azért szerencsésebb választás lett volna.
Egyébként az xD kártyát is olvassa. Nekünk a családba Olympus a digit gép, emiatt még jól is jött.
[Szerkesztve] -
Studi22
aktív tag
Kellemes kis müszer megtolod egy 512 memcsivel és akár egy DTR noti is lehet belöle!
Én már lassan egy éve használok Toshiba Satellite-t és eddig semmi problémám nem volt vele akksi nagyon jol birja játékok jol elszaladgálnak rajta ahhoz képest hogy nekem csak agp-s karim van!
Tehát én csak jot tudok mondani a Toshiba Satellite modellröl!
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janou