-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
007spider007 #10248 üzenetére
Egy hűtőpad cseréhez nem kell nagy szaktudás
Más:
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Szereztem egy AC56U-t, erre szeretnék varázsolni freshtomato-t de flashelés után nem enged be a webfelületre. A fw flash cfe recovery alól ment, előtte nvram törlés megvolt mégse enged be (admin/admin, admin/password, root/root, root/password párosokkal és ezek kombinációjával se). Az itt leírt módon telnet-en se enged be, unknown login fogad: [link]
Próbáltam először a sokat szidott 2020.6 aztán a 2020.5 verziót is, ugyanaz
Nagyon érdekes hogy a merlin lts gond nélkül felmegy és be is tudok lépni admin/admin párossal...
Tényleg ennyire vicc kategória ez a rendkívül megbízhatónak tutulált tomato fork vagy én vagyok a hülye? -
trance89
őstag
válasz
007spider007 #10231 üzenetére
Elég sok helyen szidják az EAxxxx szériát ezügyben, okkal: [link]
Kész vicc ahogyan összerakták ezeket a routereket, a hűtőpad nem is érintkezik rendesen (már ha érintkezik...) a hűtővel, emellett jócskán alul is van méretezve.
Viszont vastagabban átpasztázva 20 fokkal lejjebb vihető a hőmérséklet, esetleg egy ilyen típusú hűtőpadot ajánlanék: [link]
A pasztázás kicsivel hatásosabb, ehhez azonban nem árt levágni 0,7-1mm-t a tartólábakból mivel nagyon magasan áll a hűtőfelület a cpu fölött, nagyobb mennyiségű pasztával is megoldható de úgy sokkal gyengébb a hőátvitel -
válasz
007spider007 #8871 üzenetére
Persze, de ez nem új dolog, évek óta ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest