- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Ga3rieL #51410 üzenetére
És megint, még ma is, összeomlott a division, pár perce indított géppel is. vagyis túl melegedés nem szerepel,hogy azért hal meg a gém. az r6 is megy, pedig abból is simán kidobhatna. de most csak ebbe nem enged be. ja,és a uplayra lejött nekem cirka 25mb frissítés, amit nemtudom micsoda.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Anonymus23 #51413 üzenetére
ja, hát nekem attól nemkell tartani, max csak annyi van,amennyit tud, nem húzós a procim , főleg nem ez i5 6400 xd
-
Ga3rieL
senior tag
Sziasztok
MOst indítanám e divisiont és ezt kapom. Mi lehet a baj? Volt valakinek ilyen gondja pár napja, ha igen, akkor mitől,és hogy lehetett kijavítani? kb a hétvégén játszottam jóvolt, és annyi volt, hogy meggvettem a season passt. ellenőriztettem a fájlokat, oké minden, és mégsem jó. valaki valami segítő ötletet? Előre is thx.
-
Ga3rieL
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a divisionből hogy lehet törölni a mentést, vagyis a karaktereket,ha csak egyet akarsz , hogy legyen neked? várom a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Akciókamerák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kuponkunyeráló
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest