- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
[hun] warhea #15292 üzenetére
reddit szerint vannak.
-
válasz
Raulblanco07 #15023 üzenetére
nekem az ilyen dumákat már az oviban sem hitték el.
-
esélyes, bár ezt így nem írták, és nem is fogják soha leírni, hogy szerencsétek volt, megúsztátok. igazság szerint ahogy a játék továbblép, és magasabb gs-ű felszerelés lesz elérhető, az fc exploiterek mostani előnye szépen semmivé foszlik. jövő hét már május, szóval kétséges, hogy egyáltalán megéri-e nekik ezzel foglalkozni. imo a játéknak az tenne jót, ha ezt a történetet az ubi elengedné. minél többet van ez a téma napirenden, annál többet árt a játék megítélésének.
@vegitossj7: igen. innentől fogva nem lehet arra hivatkozni, hogy "bocsi, nem tudtam, hogy bugos a mellvértem, az arcmaszkom, és ha sokszor kicserélek két fegyvert, miközben aktív egy talent, rohadt nagy lesz a dpsem".
-
ahogy a leírtakból kivettem, most végre kaptak valami toolt, ami rászűr nekik ezekre az eventekre. ha jól értettem, akkor eddig kézzel kellett kitúrniuk a ban reasont. ha ez igaz, ez jelentősen fel tudja gyorsítani a folyamatot, de úgy tűnik, ragaszkodnak az emberi interakcióhoz.
-
válasz
[hun] warhea #14913 üzenetére
ha a létra és a tető között nem folyamatos a fizikai layer, akkor ott lesz egy esés. erről nem tehet az engine.
@Maxtreme: szvsz semmi. nekem be van állítva az rss a devtrackerre, és visszatérő kérdés ez. de mindig elhajtják őket azzal, hogy a retailertől kérjenek refundot. aki uplayen vette, annak a supportnál kell rá ticketet feladni.
-
válasz
bulikavagyok #14823 üzenetére
3 napja jelent meg az eredeti blogbejegyzés, inkább azt olvassátok. a pcgurunál kissé átköltötték a dolgokat.
-
holnap javítják a "protection from elites" bugot.
-
válasz
[hun] warhea #14576 üzenetére
akkor uplay.comon.
[link]mod.: nm.llistában írasd át.
-
válasz
vegitossj7 #14572 üzenetére
100%, hogy uplay felületen nevet tudsz változtatni. én is megváltoztattam már.
100%, hogy az uplay nem ez alapján azonosítja a felhasználót. egyetlen crm rendszer sem eshet hasra egy névváltoztatás előtt. -
válasz
[hun] warhea #14544 üzenetére
lvl10ig rohadt jó szerintem.
nincs mit. -
válasz
[hun] warhea #14533 üzenetére
több is. a caduceus afaik dz-n kívül esik (kivéve falcon), a midas dzben, a warlord pedig falcon lost challengen apcből (azaz átadható, a talentjei miatt ez elég fontos). a cassidy és a pakhan (aka medved) boo vendornál megvásárolható, a defiler season pass reward, a liberator és a tenebrae pedig boo vendortól blueprintet véve craftolható, a valkyriahoz pedig dz03 vendornál kapható tervrajz.
-
válasz
[hun] warhea #14488 üzenetére
nem xone-on játszanak?
-
bármilyen kesztyű falconon csak és kizárólag a heti challenge rewardjából esik. nem fog kesztyűt dobni a hard heti küldi, valamint az apc sem hardon sem challengen. és mivel küldiből esik, nem transzferelhető. a warlord viszont igen.
ezen kívül kesztyű esik még a challenge instákból és talán dz-kben. a múlt héten elég sokat beszéltünk erről. -
válasz
TTomax #14436 üzenetére
/rant on
a dpsről már azóta mondjuk, hogy félrevezető, hogy a bétában kisakkozták, miből áll össze. az még hagyján, hogy belekeveri a játék a kritikus sebzést is (imo ezt sem kéne), de még az accuracyból megálmodja, hogy szerinte hány golyó fog fejet találni, erre ugyanúgy kritikus sebzést is súlyoz, mindezt egy shooteres multiplayer játékban, ahol nem a karakter céloz, hanem a játékos. agyrém.
/rant off@Maxtreme: tegnap már írta ori.
-
megcsinálták a cf profilt. jobb később, mint soha. \o/
-
válasz
grHawk #14384 üzenetére
eleve nem értem, hogy aki már nem játszik, minek jár vissza trollkodni, meg kísérteni, de 120 élvezetes óra a játszhatatlan játékkal... egyre jobbakat találtok ki. meguntad, ezt tiszteletben tartom, és szerintem ezzel mindenki így van.
figyelj. a játék olyan, amilyen. bugos, gltiches, és még cheaterek is vannak benne. szerintem neked nem kell magyaráznom... de párunknak még akkor is tart a 120 óra. és azzal, hogy minden glitchet, bugot, cheatet itt ww1st problemként adtok elő, a legtöbb, amit el tudtok érni az az, hogy ezt elrontjátok. vagy ez a cél?
btw, több tárgyi tévedés is van van a hszedben. -
válasz
vegitossj7 #14377 üzenetére
azzal viszont konkrétan hátrébb vagyunk, amit itt művelsz.
-
válasz
vegitossj7 #14367 üzenetére
te tényleg azt hiszed, hogy bármi is eljut a fejlesztőkig abból, amit a ph! fórumra beírsz?!
-
válasz
RECSKA #14320 üzenetére
ha nem ment még le se glitchel, se anélkül, akkor sokkal jobb nem lesz. optimális esetet feltételezve (ha a két heti küldiből megfelelő gear set jött, és ha 3 darab gs204es fegyvered van, és a maradék helyekre 192es gear set) van gs201ed.
ha több karid van, akkor persze ezen lehet javítani.de pl. egy ennél jóval reálisabb eséllyel kijövő kombó már így indul (182x3+214x2+192x4)/9~194.
-
válasz
[hun] warhea #14306 üzenetére
valóban a végtelenségig repopolnak a mobok, de nem folyamatosan, hanem bizonyos időközönként. szóval ha elég gyorsan írtod őket, a kövektező repopig tiszta a terep.
-
nekem ment már le falcon randomokkal úgy, hogy még a 15. hullámot is lelőttük. elég profi társaság volt. fenntartás nélkül elhiszem, hogy ez a ritkább, sőt.
-
válasz
TTomax #13942 üzenetére
jól értem, hogy azzal próbálod indokolni az exploitolást, mert így hamarabb összejön a perfect gear? aha. és mondd, ha ez megvan, akkor már nem fogod annyira unni a játékot? akkor már több lesz benne a content?
ha simán megunod, és már nem szórakoztat, és abbahagyod, azért nem igazán szólhat senki egy szót sem. én biztos nem foglak hibáztatni azért, mert normal és hard után nem akarod egy harmadik nehézségen is végigcsinálni ugyanazt az instát.
ha elfogy az élvezhető content a nép megunja, és elmegy mással játszani. ez teljesen természetes, ilyesfajta szezonalitás megfigyelhető a legtöbb játékban.
felhozták már a witcher3at is példának. nos a két játék számai merőben hasonlóak steamdb szerint. 92k a peak (division 114k), 6 héttel a kiadás után pedig volt 20k játékos (division: 25k). cca 22% maradt mindkettőnél másfél hónappal a kiadás utánra. -
nyugodtan lehet játszani a tűzzel, de ha x hónap miatt jön egy tízezres account ban hullám, és a tiétek is közte lesz, remélem nem itt fogtok majd vinnyogni miatta.
-
válasz
[hun] warhea #13907 üzenetére
hát ez most irl okok miatt nem fog megtörténni, szorri. de itt van az eredetije: [link]
@SütiGTi: dz06 safehouse vendor datamining szerint cseréli a cuccait, de azok mindig nomad gearek lesznek. a blueprintjei viszont imo nem változnak, csak a gs191es kész itemek.
-
afaik:
striker's
gs191
falcon lost hard boss chest&backpack&holster
lincoln tunnel challenge boss gloves&kneepads
lexington ev.c. challenge boss gloves&kneepads
dz - boss glovesgs214
blueprint - vendor mask&kneepads
falcon lost hard mission chest&backpack&holster
falcon lost challenge boss chest&backpack&holster
dz - boss gloves
dz - supply glovesgs240
falcon lost challenge mission chest&backpack&holster
dz - boss glovessentry's
gs191
russian cons. challenge boss gloves&kneepads
dz - boss glovesgs214
dz - boss gloves
dz - supply glovesgs240
dz - boss glovestactician's
gs191
warren gate challenge boss gloves&kneepads
dz - boss glovesgs214
dz - boss gloves
dz - supply glovesgs240
dz - boss glovesnomad
gs191
dz - boss chest&backpack&mask&gloves
dz - supply chest&backpack&mask&gloves
dz - vendor kneepads&gloves&holster (?)gs214
dz - supply chest&backpack&mask&gloves
blueprint - dz vendor kneepads&holstergs240
dz - supply chest&backpack&mask&gloves -
nincs jelentősége, hogy ki számol. be van lőve, hogy amit kell számolni, az mennyi idő alatt érjen véget. simán át lehet rakni szerver oldalra is, csak hozzá kell rendelni a megfelelő kapacitást. kliens oldalon nem azért számolunk, mert a szerver oldalon nem tudjuk megcsinálni, hanem hogy ne kelljen ide-oda tologatni az adatokat, és megvárni, amíg odaérnek, aztán a nyugtázást, aztán hogy visszaérjen, aztán azt is nyugtázni. ez egy kényes balansz a biztonság és a késleltetés között, hogy mit tudunk biztonságosan kliensoldalra áttolni a jobb felhasználói élmény érdekében.
-
válasz
vegitossj7 #13771 üzenetére
-
ez nem bf. a játék ugyan nem számol ballisztikus pályákat, csak éppen a te sebzésed a te és a célpont statjainak, és buffjainak függvénye. ha mindezt szerveroldalon tárolod, akkor azt bizony le kell kérnie a kliensnek. itt már a latency 2xesénél járunk, azonnali (<0ns) választ feltételezve. ha meg cacheled, abba ugyúgy bele lehet túrni.
@vegitossj7: bizonyos dolgok szerveroldali checkhez is vannak kötve. a béta óta történtek észrevehető változtatások.
-
válasz
vegitossj7 #13759 üzenetére
mert veled ellentétben tudják, hogy akkor a késleltetés miatt játszhatatlan lenne a játék. próbálj ki egy singleplayer lövöldét 3-500 km-ről remote játszani. na, pont olyan lenne.
-
-
-
nekem mondjuk gőzöm sincs, lesz-e 1.2ben gear score emelés. amit tudni lehet, az az,
hogy akkor jön majd a historian (legendary m1a), amit meg sejteni, hogy azzal jön majd a juggernaut's battlegear. Due to the fact Massive can't make a set properly done, here's the fifth set, which will coming in 1.2
Juggernaut's Battlegear2 - Armor increased by 20%
3 - Exotic Damage Resilience increased by 20%
4 - When you kill an you are healed by 5% of your max healtahogy látható, ez egy tank szett lesz. innentől akár az is elképzelhető, hogy a max gs marad 240, csak a pályadesignhoz kellhet majd tank. ez elég új dolog lenne, mert eddig sehová sem kellett dedikált tank. -
óh, de kis elitisták lettünk. nem nyomtam le 50+, hanem csak 10+ a hardot, és így is ott voltam legalább egyszer minden este, amióta kijött. így is ki tudom rakni 214esből a 4es striker bónuszt, és így sincs már pénzem több recalibrationre.
ami meg a gear avulását illeti komolyan nem értem, mi ebben a meglepő? -
válasz
vendingo #13529 üzenetére
szvsz nálad valami nem oké a géppel. nekem elég problémás konfigom van (amd cf kártya, win10), egyszer estem be a világ alá, de a küldi resetelésével megoldódott a probléma. a sniper bugon nem tudom, mit értesz, de van ilyen vibrálós cc effekt a játékban (disrupt?).
a küldi bug a kliens újraindításával megjavul.@D.Orion: ez a bug az 1.1gyel jött be, előtte nem volt ilyen az one is none. az invertoryban lehet több fegyvered is. nekem is van 4féle, fc-ben az elején jellemzően lőszergondjaink voltak.
-
akkor máshogy fogalmazok. jóindulatot feltételezve az a post egy bugreport. ami a subreddit szabályzatába ütközik. nem feltétlezve jóindulatot a post célja , hogy egy még nem ismert exploitot minél többen megismerjenek, és kihasználjanak. akkor viszont bannolni kell az usert.
ötlet != bugreport. nekem most így hirtelen elég sok ötletem van arra, hogy mihez kezdj magaddal, de mégis te döntöd el, hogy mit fogsz csinálni, és vagy leszarod a véleményedet, vagy nem, és ez így van jól. és akkor most még abba nem is mentünk bele, hogy a wall glitches történetnél azt sem tudjuk, hogy a talent bugos, vagy a pályadesignt szúrták el. sajnos az ubi úgy szervezi a munkát, hogy több stúdiót is bevon, és ennek vannak ez az ára.
-
ha a talent a továbbiakban azért úgy működik, ahogy oda van írva, akkor elvileg nem, de ezek után szerintem látatlanban már nem mer neked senki biztosat mondani.
@norti: kéne, mert ezt szvsz kliens oldalon is javítaniuk kell.
@bunfi: mi a vicc benne? melyik redditornak kellene javítani a hibát szerinted? akkor meg mit keres ez redditen? sokkal később jut el az infó a fejlesztőkhöz így, mintha a hivatalos csatornákon lett volna leadva róla egy bugriport.
de hisztériakeltésre kiváló, nincs elég sok gond a játékkal így is.
-
mert aztán rohadt nehéz leválogatni, hogy a riportot leadóval kik voltak az adott időpontban +-5 perc ugyanabban a max 24 fős dz shardban. egy crm rendszerben pont a névváltoztatás lehetővé tételére (is) vannak beépítve nem változtatható azonosítók. egy ilyen selectet még én is meg tudok írni, pedig évek óta meg se nyitottam a toadot.
@.LnB: "kissé" fapados megoldás volt, de működött (és ugye soha nem nyúlunk egy működő rendszerhez), csak frissíteni felejtették el.
-
válasz
Garsza #13349 üzenetére
biztos nem striker, mert itt még szintje van a fegyvernek, nem gear scoreja. ez kizárja a 204gses fegyvert is. ez még pre 1.1 állapot. weapon damage bónuszt eddig csak tárban láttam, ennek a vectornak viszont a mag. capja és az rpmje van moddolva, szóval a tár kiesett. smart cover, pulse, dps ulti talán?
@Snip3r_HUN: ez nem az a kép.
-
a dps kijelzése a béta óta bugos a játékban. bizonyos modok fel és leszerelgetésével ennek a játékmechanikában egyébként sehol sem használt értéket lehetett felsrófolni akár félmillióig, vagy affölé. közben a valódi sebzésed nem változott. ha erre gondolt, akkor ez hazugság, mert a sebzésed, stb. nem változott.
most a striker 4darabos bónuszával lehet hasonlót elérni, de az elég lassan építi fel ezt. szólóban nagyobb esélyed van tovább tölteni ezt a buffot, csapatban túl hamar meghalnak a mobok hozzá. ha erre gondolt, akkor hazugság, mert ez nem bug.
ha meg a cheaterekre gondolt, az se nem bug, se nem glitch, hanem a windoze olyan, hogy bizonyos prioritásokkal futó alkalmazások hozzáférhetnek a memóriához, és a módosíthatják a tartalmát. nehéz ezzel mit csinálni. amit tehetsz, azzal legfeljebb pár nap haladékot nyersz minden egyes alkalommal, aztán rájönnek, és ugyanúgy visszaírják a kívánt értékeket a kérdéses memóriacímekre. a leghatékonyabb mödszer az elrettentés, amit szvsz jól csinálnak - elsőre 3 nap, másodjára pedig végleges ban.a játékról a véleményem, hogy szórakoztat, kikapcsol, és élvezem. az én pve szórakozásomat kevésbé befolyásolja, más hogyan glitchel/exploitol. van, amit én is kihasználok, van, amit nem, szóval szent semmi esetre sem vagyok.
ha csítert látok, megy a report, aztán meg ha még nem untam meg a dz-t, akkor uplay+kliens restart, és másik shardra kerülünk.
@pzstm: ez azt jelenti, hogy kliens oldalon nem patchelnek. a szerver oldali változtatásokat sosem hozták nyilvánosságra.
-
válasz
vegitossj7 #13218 üzenetére
a sebzése egy robbanás, ami olyan, mint egy gránáté, ha van köztetek fedezék, vagy tereptárgy, akkor nem érint.
tegnap próbálgattuk, hogy is van, akkor már sebzett. -
válasz
vegitossj7 #13202 üzenetére
works as designed. a station csak az effektektől véd, a rakéta attól még sebez.
-
én csak annyit mondtam, hogy szerintem ez az infó nem a fejlesztőktől jött, és nem többet.
@Mukih: pedig nem fogja őket bannolni. legalábbis véglegesen biztosan nem. az ubisoft a játékosokból él, ők a vásárlói, és egész egyszerűen túl sokan használták már ki ezt, hogy végleges kitiltás legyen belőle. szerintem enyhébb bünti lesz, ha lesz. elveszik az ott esett cuccot + warn/pár napos ban.
-
válasz
bulikavagyok #13187 üzenetére
a mobile cover glitchről a végtelen létráról, valamint az airwalkról béta óta lehet tudni, hogy működik. innentől fogva kedv kérdése, hogy kitalálják, hol használható.
-
válasz
bulikavagyok #13179 üzenetére
majdnem sikerült jól leírni, mi is történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest