- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gyerekek, ez a fegyvertok kegyetlen.
-
Akkora dpsek vannak itt, szinte rosszul vok.
Hazaerek, felrakom a pajzsos kepet... XD
-
nem.
Csak mindenre páncélt kell rakni. És addig kalibrálni, hogy ha 1270 a max adható, akkor ne 1111-et adjon.
Módosítókat meg tudsz te is venni...Anonymus23 : nekem nincs bajom vele. oké, hogy pontosabb az lmg, de sokkal-sokkal gyengébb. Alphanal meg kozelmész, gondolom nem 2 kilóméterről pötyögtetsz... Oda meg mindegy hogy szór, úgyis hónaljból lősz....
-
válasz
Anonymus23 #28111 üzenetére
Ak 27k korul sebezne...
-
-
-
Tegnap este eleg negativ tapasztalatok voltak dzrol.
Pajzsos karaktert probalgattam. Volt lelohetetlen szuperhero, ki nagyott lott malaccal ( egy ak mar nagyobbat sebez... ), 370k hpja volt, ami lelohetetlen volt ( bezzeg a mi 330-350k hp-nk azonnal elfogyott ), 150k skillel akkora stickyt lott, hogy azonnal borultunk. Ezen felbuzdulva bementunk kiprobalni 290e skillel a stickyt, minden modositon sticky sebzessel. 540e sebzes, playerre 200e. De ekkor a szivossag csak 240e. Nem 370... Es nem 150e skillel ol, hanem 290e-rel. Kamuszagu...
Jott egy masik srac pajzzsal. Mp7el lott. Szetlotte a pajzsom 1 tarral. En 2 tarral nem tudtam mp5bol ( 130golyo vs 45 ) elloni, O azonnal szetlotte az enyem. Majd a masik srac, aki lvoaccal honaljbol nyilegyenesen lo. 0 szoras. Aha, koszi...
Semmifele anticheat nem jott, es nagyon sokan bugoltatnak valamit, mert 10-12e-t lovok player labara, a szuperhosokre meg 3e-t. Fejre a pajzsos builddel egy szimpla 93R kispisztollyal 25-30-t is lehet loni, hetvegen kiprobalom Rhino-val.
Siman lehet deadeye szettben 1 hitelni m700-al.
-
válasz
Anonymus23 #27975 üzenetére
miért craftolsz?
Vedd meg amit kapni lehet, aztán lesz jobb...
Pete : Te is...
-
válasz
Htibimor #27954 üzenetére
A hz-et kell atallitani. Kulfoldi oldalakon van leiras.
Edit 2: Found a fix, my audio sampling rate for my sound was set to 192kHz in Windows, I set it back to the default 48kHz and everything is cherries now. I didn't do much testing messing with the settings, but something in the game was causing the playback rate to quadruple when the sampling rate was quadrupled. I've never heard of such an issue before, but hey, it's fixed now and I can go back to enjoying this update
-
válasz
Anonymus23 #27927 üzenetére
Nincs már ládából overheal...
-
válasz
Snip3r_HUN #27892 üzenetére
és szerintem egy ádáz is van
Legalábbis a malaccal nekem a gonosz és ádáz is kellett a 40% körüli critesélyhez.
-
5 percenkent delta...
-
válasz
Anonymus23 #27735 üzenetére
Es akkor kepzelj el egy 12e-t tolto support stationt 10m-es hatosugarral.
-
válasz
akoska07 #27710 üzenetére
Nem en vok a meno, hanem a mobok a tul gyengek.
Kulonben is, nem en vagyok az, aki azt irta, hogy heroic nehezseg tul konnyu 210e szivossaggal xD
De tenyleg, akinek fullhoz kozeli gearje volt, az abalt.
Akinek meg nem, annak tokmindegy, mert 1.5 alatt sem lesz az, 1.6 alatt sem.Sajnos ez egy ilyen jatek, nekunk, 1000 ora felettieknek persze hogy tobb tapasztalatunk van gearosszerakasban, mint egy 100-200 oras jatekosnak.
-
válasz
akoska07 #27707 üzenetére
Jo lesz ez.
Hentelde volt az egesz. Pve teruleten semmi kihivas nem volt mar. Taktikus karival vegigszaladtam barmelyik kuldin ( kiveve incursion ).
Most 1 het kemeny lesz, de kitapasztalja az ember a szamara megfelelo dolgokat, es kesz.
Pve teruletre maga a survival sokkal jobban bejott, mint az ug. Nagyon feelinges. -
-
válasz
Snip3r_HUN #27635 üzenetére
Jaja, tankositott alpha karim ( 4000 firearms ) malaccal 20 felett lo fejre. Most atraktam a firecrest karimra, ahol 2200 firearms mellett is 15e-t lo xD ( hozzateszem esett egy nagyobb alapsebzesu, 5500 firearms mellett 24.2k xD )
-
válasz
Anonymus23 #27628 üzenetére
Nekem minden fegyverbol van skilled. 3. Talent nem ker semmit.
Kb 10 mob kell, es van ulti. Pirosak pikk-pakk feltoltik.Ellenben van megint okossag. Bugoltatnak valamit, vagy a fos szerverek miatt van. Esetek 90%-ban azert haluno, mert mi nem sebzunk, bennunket meg agyonlonek.
-
-
-
válasz
Snip3r_HUN #27534 üzenetére
En delutan futom oket vegig.
-
válasz
Anonymus23 #27426 üzenetére
Nem tudok kimenteni 2 karin semmit sem már.
Azt hittem egyértelmű, hogy veszek 30-at, kinyitom, eladom, veszek 30-at, kinyitom, eladom, veszek 30-at...
-
-
válasz
#35434496 #27393 üzenetére
Tegnap mikor a proba utan a 8 fos csapat lelott bennunket ( akkor ugye a tank gearben voltam ), kimentem, es 4-en alig birtak leloni ( kocsi korul futkaroztam ), ekkor mondogattam nekik, hogy mennyi ember, mennyi rugo, szep!
mikor lelottek, a srac szova tette, mennyire nem tudtak megolni. Ekkor mondogattak, hogy electronic build. Ott hangosan rohogtem. Tehat 300 skillel nehezebben halok, mint 100al?
latszik, hogy azok a noob franciak is mennyire ertenek a jatekhoz. No meg az, hogy 2x4fos bandaba volt pofajuk. Aztan 4v4be angyalkat rajzoltak a hoba... XD
-
válasz
Anonymus23 #27371 üzenetére
Ez a malac...
Ha aktiv a stabil talent, akkor pontosabb, mint egy sniper... -
-
válasz
#35434496 #27308 üzenetére
Te is lelőhetsz majd
És még aki akar. Majd rakunk ki képet a buildről, meg pontosan kell a videón látszódnia a bevitt sebzésnek, és a kilőtt golyóknak! Szerény számításom szerint 30 golyótól beborul majd. 650 szívósságot Tommy 30 golyóval mp5-ből lelőtt 0-ra overhealből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest