- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
akik review copy-val tolják, azok már játszhatnak a PC-s verzióval, aki nézne PC-s streamet: TwoAngryGamers, most kezdenek
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
az kellemetlen akkor
nekem is lesz egy pólóm, de aláírásban nem hinném, hogy nagyon észrevehető lenne, főleg itt, ahol pörögnek a dolgok, és hamarabb felfigyel valaki egy egyszeri beírásra
jut eszembe, Ubis pontokat kaphat az ember az achik teljesítéséért, vagy az másért jár?
-
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #6717 üzenetére
a sztori későbbi fejleményeiről szerintem nincs kint még semmi (legalábbis én nem láttam még, hülye lennék lelőni a poént magamnak), más meg nem igazán számít spoilernek
-
pohár
félisten
válasz
vegitossj7 #6708 üzenetére
hiába próbálsz vicceskedni, azt tegyétek spoiler tagbe, ami AZ IS, nem mindenféle apró-cseprő hülyeséget (egy YT link nem, nem számít annak, max a tartalma, az elé írd ki, hogy spoiler, ne a linket tedd abba)
-
-
pohár
félisten
válasz
D.Orion #6538 üzenetére
írták már, a forgalmazó nem tud eleget adni, szerintem itt reklamálj (valószínűleg ez van a többi boltnál is, mondjuk azoknál már vagy egy hónapja nem kap hozzá semmit az ember)
JA, arról nem is beszélve, hogy a Goldnál OTT SE VOLT az előrendelői ajándék, csak mi kérdeztük meg őket, hogy jár-e hozzá, és azt mondták, hogy igen, de csak a készlet erejéig
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
ha valakinek nem fog jutni póló, az enyém vihető lesz két okból: XL a legnagyobb méret, az nekem kicsit, a másik meg az, hogy amúgy sem tetszik a mintája (már ha tényleg olyan lesz, mint amiket kiraktak a boltok), a Humble Bundle-ös, vagy az Ubi Store-os sokkal jobban néz ki
-
pohár
félisten
válasz
Diablo-Santo #6482 üzenetére
rajta van a kuponon is valószínűleg
-
pohár
félisten
válasz
westlake #6259 üzenetére
valamilyen szinten érthető is az utolsó mondat, hisz az előrendelés nem tényleges megvétel, mint a digitális verzióknál, hanem csak lefoglalsz egy példányt, és majd azt véglegesítheted, ha megjelenés előtt küldik az e-mailt, de ez a kiszállításosdi tényleg érdekes lesz keddre, ha hétfőn kapják meg a dolgokat...
még ha hétfő reggel el is intézik az átszámolást és egyéb kapcsolódó dolgokat, még aznap fel kell adniuk a futárcéggel, hogy keddre itt legyen hozzánk
a KonzolVilág már pár napja kiküldte a véglegesítő mailt, ők legalább tudnak dolgozni egyből, mert látják, hogy kik jelezték vissza, hogy vinnék a játékot, 576-nál meg még aznap szerencsétlenkednek majd vele
-
pohár
félisten
válasz
szallasi007 #6252 üzenetére
nem kell túlkomplikálni, meg beleképzelni semmit sem... kedden fog megjelenni, hamarabb nem fogják odaadni, és annyiba fog kerülni, mint amennyiért megrendelted
-
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #6219 üzenetére
hova toljanak szerdán még?
-
pohár
félisten
válasz
birorichard #5846 üzenetére
mivel az NPC-k által dobott fegyverek is érnek ilyen pénzt, el tudod adni, abból is lehet zséd
-
pohár
félisten
válasz
birorichard #5843 üzenetére
nem rendes pénzből lehet venni, hanem Uplay-ben, Ubisoft pontokkal (vagy akárhogy is hívják), 30 Divisionös kreditet tudsz venni 40 Uplayes pontból
-
pohár
félisten
válasz
birorichard #5838 üzenetére
ha lehet szerezni játékban is (márpedig 110%, hogy lehet), akkor miért baj, hogy lehet venni ilyen vackot? neked is meglesz rá az esélyed, hogy megvedd, de ha valaki ennyire költeni akarja a pénzét (lényegében a semmiért), akkor hadd tegye, én is megengedném nekik
-
pohár
félisten
hát mivel szerintem visszajelezték e-mailben, hogy sikeres az ELŐRENDELÉS (amit ugye majd később fogsz véglegesíteni, ha küldik az e-mailt a megjelenés előtti héten), akkor már jó vagy, átvenni is biztos át lehet majd aznap, hisz miért ne lehetne, az a launch day, kell legyen készleten...
-
pohár
félisten
hol látod, hogy csak ezek az országokra érvényes?
én hirtelen azt sem értem, hogy milyen tízjegyű kódokat kell megtalálni, meg holna jó, lassan leesik a dolog... hogy csináltátok a reget? a saját neveddel/címeddel regisztrálhatsz, aztán később megváltoztatod, ha netán nyernél valamit, vagy hogy?
-
pohár
félisten
válasz
daveoff #5486 üzenetére
pontosan
500 a megnyitása a wingnek, 400 a további részei, egy mission valami 360-at adott, ha jól emlékszem, lehet matekozniAllien... a hordó egyértelmű, de mikor mi csináltuk ezt a részt, akkor épségben maradtak ezek a műanyag palackok, mert most láttam először a begyulladását
-
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #5132 üzenetére
annyit fog ennyi, amennyi van... ha 2, akkor 2-t, ha 6, akkor 6-ot
-
pohár
félisten
válasz
Drenadar #4914 üzenetére
én is ezzel szoptam tegnap, de csak abban a pillanatban jött elő, ahogy a DZ-be mentünk, előtte, a PVE részen semmi baja nem volt... párszor újraindítottam a gépet, a böngészőt inkább kilőttem, gondoltam már throttlingra is, de olyan fél óra szopás után megjavult egyszer
-
pohár
félisten
válasz
ScomComputer #4259 üzenetére
hogyhogy mit kell csinálni a DZ-ben? ölsz és megölnek, nincs ott semmi játékmód
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
bebaszna, hogy előrendelés után nem kapod meg a dolgokat, amiket ígértek hozzá, és még készleten belül is voltál... max akkor nem kapsz már valamit, ha csak úgy bemész, és megveszed a játékot, mert ugye ezek előrendelői cuccok
szép is volna, hogy odaadják a dolgaidat fűnek-fának, mert azok hamarabb mentek átvenni a példányukat
-
pohár
félisten
ezmiez, a hópelyhek köztudottan különböznek a többitől, itt meg mindegy ugyanúgy néz ki, kamu
szépnek szép, csak ki tudja mikor jön ki rá bármi is... meg a végleges játék az elején nem igazán szokott így kinézni, hiába tudna többet az engine, a végső produktumba nem nagyon szokták beletenni 1:1-be
KnockOut87... hát arra még várhatunk valószínűleg jó sokáig, szerintem az engine se tud még ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest