- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23 #42421 üzenetére
A 1703 az a CU, max. átállhatsz Insider Buildekre, akkor kapod meg a cikkben említettet, de ne aggódj, én azon (annál újabbon) vagyok és abban sincs még tökéletesen javítva. Várjuk az őszi frissítést (október 17.)...
-
válasz
Anonymus23 #42415 üzenetére
Amúgy ha kikapcsolod a Windows 10 beállításoknál a Játéknál a gamebart, felvételt, egér és hangfelvételt (magyarul minden game mode funkciót), elvileg megszűnik a hibajelenség.
-
válasz
Anonymus23 #42415 üzenetére
Ha W10 Creators Update van fent, akkor amiatt van (amúgy nálam is ezt produkálja mostanában, talán az őszi frissítés javítja):
http://wccftech.com/spring-creators-update-stuttering-games/ -
Hát, lesznek változások... mai SOTG összefoglaló.
-
válasz
defede #42179 üzenetére
Ha gondolod, van még egy 5. szintű karakterem, szívesen segítek küldetésekben, de inkább csütörtök-pénteken vagyok délután-este, ha akkor jó, mehetünk majd (uplay: norti_PCFC, szerintem Janesz is benne lesz, úgyis mondta múltkor, hogy fel akar húzni még egy karaktert).
Amúgy klasszikus klánrendszer nincs, de akik már összeszoktak a játékban, azok között vannak "klánok"
-
válasz
Snip3r_HUN #42075 üzenetére
Omega7001, ő ki?
-
Kezdődik a State of the Game, nézzük, mit villantanak.
-
The Division’s free 1.8 Update is coming this fall for all platforms and it’s the biggest update for the game so far, containing two new modes – the Resistance PVE mode and Skirmish PVP mode – and a West Side Pier map expansion spread across two zones. This will be open for all players and features a new Camp Clinton social space where players can gear up and meet up with other Agents.
In addition to new open-world activities, the West Side Pier is also the site of the two aforementioned modes. In Resistance PVE mode, up to four Division Agents have to take on waves of enemies from all factions. Survive for your chance to earn rewards.
If you prefer to test your skills against live opponents, the new PVP mode, Skirmish, pits two teams of four players against each other to score the highest number of kills before the timer runs out. It won’t be enough to just down your enemies, though; only by eliminating them can you earn points.
Finally, the Resistance update brings a host of smaller adjustments, including improvements to the Underground DLC and rogue mechanics, as well as gear system changes that will enable you to improve the stats on your favorite items.
The Division is available now for Xbox One, PS4, and PC. For more on Update 1.8, be sure to check out twitch.tv/thedivisiongame on August 31 at 8AM PDT, and stay tuned to UbiBlog.
-
-
Agents,
We are aware of a notification issue which causes players who participated in the event and reached the reward tiers on the leaderboards to receive the wrong message upon entering the game.
A player who is Tier 3 will get a message starting that they achieved Tier 1 during the event.
A player who is Tier 1 will get a message stating that they achieved Tier 3 during the event.This issue is limited to notifications only and your rewards are unaffected.
We apologize for the inconvenience and confusion caused.
Ez továbbra is azért vicces, mert növelték a Tierekbe tartozó létszámot a rewardoknál, mégsem feljebb kerültünk, hanem a legszarabba. Még jó, hogy nem lehet megnézni a ranglistát, nehogy véletlenül lehessen ellenőrizni az összes k* csalót.
-
válasz
Snip3r_HUN #41657 üzenetére
Én is mire rájöttem, hogy ez a következő event lesz... Kerestem, hol lehet Assault Cache-t venni
-
Belépési problémákat javítanak csak, ne legyenek nagy elvárásaitok
-
-
válasz
Snip3r_HUN #41460 üzenetére
Nem halsz meg ennyi staminaval?
-
Egy 1500-asat vettem, 2 classified set itemet adott, Lone Star holster meg Dead Eye hátizsák. A Lone Start be is raktam a sárga helyett az exotic buildembe, mert egész jó statokat adott (+kettőt továbbpörgettem).
Ha van kis mappa ikon a zöld cuccon, amit ad, az a Classified, ha valakinek nem tűnt fel elsőre
-
válasz
Anonymus23 #41349 üzenetére
Havonta 1 hét.
Tölthető a patch: 6,55GB nálam.
-
Viszont a NinjaBike-ot nem lehet Classified setekhez használni, csak a simákhoz:
NinjaBike Messenger bag
Slots in with any equipped Gear Set item to fulfill a requirement towards unlocking a Gear Sets bonus. Can unlock bonuses from multiple sets simultaneously. Cannot unlock Classified Gear Set bonuses. -
-
Patch 1.7 - augusztus 15. kedd
-
válasz
Snip3r_HUN #40791 üzenetére
Én meg csodálkoztam, miért nem ment a matchmaking Lexire, amikor arra mindig 1 mp alatt volt találat
Nagy nyűgömben lenyomtam egyedül, utána kilépve fogadott, hogy nincs kapcsolat az Ubi szerverekkel...
-
-
válasz
Snip3r_HUN #40312 üzenetére
Viszont PTS-en az MDR mintha kicsit gyengébb/pontatlanabb lenne távolabbra...
-
-
1.7 PTS holnaptól PC-n, később konzolon is elvileg, de csak a PTS 2. verziója, amikor már javították az első hétvégi hibákat.
-
válasz
Anonymus23 #39595 üzenetére
A kraftolás és a PvE területen eső cuccok olyan szinten vannak súlyozva, hogy minimális az esélye annak, hogy minden érték egyszerre jó magas lesz rajtuk, az is ritka, ha már 2 max. közeli van. DZ-ben ez a képlet egy kicsivel barátibb, ott a bossokból eső cuccokon általában már több érték magasabb, de pl. a supply dropok már ennél kicsivel gyengébb értékűeket szórnak, DZ ládák és a cache-k meg már majdnem PvE szintű szart adnak.
Amúgy az sem mindegy milyen gyorsan és módon ölsz meg egy NPC-t: minél gyorsabban többet (kapásból 1 fejlövés) vagy gránát és seeker mine kombó, ami egyszerre kinyírja őket, akkor azonnal dob valami jobb minőségű cuccot.
-
-
Kiírja azt mindenhol - stashben, kalibrálásnál, stb. -, ha egy loadoutban lévő elemet akarsz módosítani, hogy érinti a loadoutot, de mondjuk azt már nem, hogy melyiket... Meg elég fura, hogy a stashben minden elemnél kiírja, annál is, amit még semmihez nem rendeltem hozzá.
-
-
válasz
Anonymus23 #37247 üzenetére
Megerősítem, végigmentem az összes roaming bosson, a két hard napin és +1 szemét húsvétra, kiváló
-
válasz
persil #37131 üzenetére
Azt nem írtad, milyen procid van, az sokat számít (ha i3, akkor lehet, hogy azért lépeget ki). Ha lejjebb veszed low-ra a grafikát, lehet a res.scale-t sem kell piszkálni, mert egy i5+860M pároson így vígan elfut 60 fpssel fullhd-ban.
A szerverek sajnos szarok, azzal nem tudsz mit csinálni...
-
-
Megy a SotG, szabadkoznak megint, annyi újdonság van, hogy lesznek kisebb patchek a nyári nagy előtt. Azt még nem tudják, hogy lesz-e GS emelés, de ha a nép azt akarja, természetesen.
Megint akarnak ETF-et, gondolom nincs ötletük -
126 db field prof. cache-t nyitottam szombat óta (intel cuccok gyűjtögetéséből), 1 db exotic esett belőlük: Ninja Bike Messenger Bag... Ezen kívül kb. 5 cuccot találtam, ami erősebb a mostaniaknál, bár nyilván más szettből, nem amit használok. Jó, hogy dupla esik, sok értelme van így. (Tudom RNG, de inkább a Massive
)
-
Ez inkább ubi szerver sync gond, én két gépen játszom, két különböző beállítással, ha valamelyiken éppen kedve van crashelni, akkor utána kb. 5-10 percig vagy nem lehet belépni, vagy megváltoznak a beállítások, vagy minden resetelődik alapra (most pl. kiírta, hogy véget ért a trial period, amin nem kicsit röhögtem
). Elnézve mostanában a játék előtti sync hosszúságát, el tudom képzelni, hogy a beállításokat is el tudja cseszni vagy visszaállítani alapra. Nem gondolnám, hogy megint feltörték az accountodat, csak szar a uplay néha. Töröld a dokumentumok/my games mappádban a division mappát és újra állítsd be előről, akkor elvileg megjavul.
-
válasz
vegitossj7 #35579 üzenetére
Improved the Last Stand matchmaking by increasing the priority of grouping you with other players from the same geographical region.
Tehát eddig nem volt benne ilyen
-
válasz
arnikusz #35508 üzenetére
Én ráálltam PvE-re addig, amíg nem javítanak a Last Standen/szervereken.
Egyébként aki még mindig szeretnte level 34 extended magazine-ból nagyobb rollt, mondták a SotG-ben, hogy ezen a szinten 108-111% között van az értéke, voltak átfedések, de most már az összes kisebb szinten alacsonyabb értéket dob. Vannak 111% feletti régi level 32 és 33 itemek, de azokkal még nem tudják, hogy fognak-e valamit csinálni, vagy megmaradnak úgy, ahogy most vannak. Ez most csak azért jutott eszembe, mert Marco kihozta az SMG-s új videójában, hogy 124%-ig mehet fel (datamine alapján). Hát nem
Amúgy ha azt mondják a következő SotG-ben, hogy készül a 2. rész vagy Year2 tartalom és teljesen alapoktól újraírják a netcode-ot meg kerül bele anticheat rendszer, akkor meg fogom érteni, miért nem az aktuális problémákat javítják gőzerővel. Egyébéknt meg nagyon kíváncsi leszek az indokokra.
-
Remélem a holnapi nagy ünneplést azzal kezdik, hogy:
- van anticheat rendszerünk, innentől kezdve ki van szórva minden cheater
- csütörtöki karbantartással megoldódnak a szerver lag gondok, eltűnnek a glitchek -
Én próbálgatom, status effecttel pár lövés egy 34-es elit, elég pontos és erős, mint egy sniper, persze nem akkora sebzéssel. Egyetlen hátránya, hogy nem automata, cserébe nem eszi az AR lőszert sem. Szerintem nerfelni fogják, amint elterjed jobban, egy dps-elektro hibrid buildhez kiválóan erős és OP lehet. Last Standben is használható elég jól, főleg egy turret vagy seeker mine mellett.
Amúgy én az első áthozott heti cache-ből kaptam, rá is ugrottam rögtön, látva a nagy sebzés értékét
A hangja sem utolsó
-
Last Stand lag, random irányítás és a "amikor már rég nyomom a tüzet, de még pár másodpercig nem lő a fegyver" bug:
Ugyanez van PC-n is, PTS óta és ehhez jönnek a mikrostutterek + lefagyások/crashek. Kiváló munkát végzett a Redstorm...
-
Hát van még mit javítani, SotG rövidített videó tegnapról:
Megmagyarázzák az extended magazine-t... 111% a level 34 maximuma.
-
Nem, csak az egyik ilyen képröccenésnél fogja magát és nem megy tovább, befagy. Lehet, ha várnék perceket, összeomlana, de ki szoktam lőni inkább. És ez csak a Last Standben jelentkezik, DX11-ben főleg, DX12-ben meg textúrahibák és villogások vannak néha, pedig nincs már semmilyen osd bekapcsolva.
-
Hát nem biztos, hogy lesz Division 2 a Massive-tól: https://www.rockpapershotgun.com/2017/02/28/ubisoft-new-avatar-game-from-the-division-developers/
-
90 perccel hosszabb lesz a karbantartás, mert váratlan bonyodalmak történtek
Due to unexpected complications, we have to extend the maintenance by 90 minutes. Servers should be back up at 3pm CET, 9am EST, 6am PST
isten bizony frissítettem a topikot, mielőtt rányomtam az OK-ra és akkor még nem írtad be
-
válasz
micafighter #34513 üzenetére
Mint minden DPS build
-
Hamish ma egyedül lesz SotG-ben, de bejelenti az 1.6 dátumát (ami gondolom 02.28. kedd lesz
)
-
válasz
Dendytv #33881 üzenetére
Kapcsold be az fps logolást is az Afterburnerben és nézd meg abban a grafikonokat (detach), mikor esik le, de az látszik, hogy szinte végig 100%-on megy a procid...
De gondok is voltak mostanában a szerverekkel, az előbb írtam, próbáld újra. Vagy még a grafikai beállításokkal is próbálkozhatsz, hogy lejjebb veszed a távolságot meg az élességet, azok nagyon eszik a CPU-t. Nvidia guide itt.
-
válasz
Snip3r_HUN #33872 üzenetére
Vissza kell olyankor menni pár checkpointot és akkor észreveszi, hogy áthaladtál rajtuk... vmi gáz van a szerverekkel és ha túl gyorsan kinyírod az NPCket, akkor nem regisztrálja.
@Myckey: lehet kedden jön az 1.6
De sokkal valószínűbb, hogy a szervereket rakják rendbe, mert katasztrófa mostanában.
@pzstm: PS4 miatt csak kedden lehet a start
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest