- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
venomka1
aktív tag
válasz
Anonymus23 #9786 üzenetére
Most mar igen, koszonom
-
venomka1
aktív tag
a napi kuldetes ugyan az a kuldetes amiket mar meg csinaltam, es 6 szintel geyngebb kek szarokat dob, mi ertelme van a napi kuldinek, valamit nem tudok esetleg?
-
venomka1
aktív tag
Eloallitottam valami csucsminosegu alkatreszt, de nem talalom, hova teszi alapbol? A targykeszitonel csinaltam.
-
venomka1
aktív tag
Ha az arusnal vagyok nem mutatja hogy melyik cuccom van hasznalatban, es elofordul hogy eladok par dolgot, erre nincs valami megoldas?
-
venomka1
aktív tag
Sziasztok. Mindig meg halok egy helyen, 4 es szintu a fertozes,de van maszkom, miert halok meg?
-
venomka1
aktív tag
Mindig csak 2 kepesseget lehet hasznalni egy idoben? Csak a Q es E betukkel? Igy sok kepesseget nem hasznalsz,mert mire at valtogatom, addigra lelolen 6x,igy inkabb nem is hasznalom oket,csak amik eppen be vannak allitva. Tobb gombra nem lehet kiosztani tobb kepesseget?
-
venomka1
aktív tag
a napi kuldeteseket hol talalom meg? Honnan tudom hogy az a napi kuldi?
-
venomka1
aktív tag
hol talalok uj kuldiket? Ilyenek vannak a terkepen hogy talalkozas, fegyver alkatreszek, es volt kuldetesek.
-
venomka1
aktív tag
A fo kuldeteseket milyen szinnel jeloli a terkep?
-
venomka1
aktív tag
meg nincs szerver
-
venomka1
aktív tag
Sziasztok. Tudja valaki mire jo az Uplay kliensemben jobb felul sargaval jelzett pontjaim?
-
venomka1
aktív tag
Ha a kuldetes a terkepen feher,es teljesitve van, nem kene eltunnie?
-
venomka1
aktív tag
Tudtok ajanlani valami vezeteknelkuli fejest mikrofonnal? Ami birja sokaig,es jol szol. Ne legyen arany arban
-
venomka1
aktív tag
ha kifogy a loszerem hirtelen tudok valtani masik fegyora kuzdelem kozben? Vagy belekell mennem a menube es kivalsztani mas fegyot?
-
venomka1
aktív tag
olayn nincs hogy oda lopozom,es leszurom vagy valami?
-
venomka1
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #8222 üzenetére
Mar el lett mondva lehet napokkal ezelott lehet, de meg kerdezem es az gyorsabb,mint visza keresni
-
venomka1
aktív tag
Mukodik a jatek ha ssd rol at rakom a masik vinyora? Vagy ha formazom a gepet es ujra fel kell telepitenem, folytatja gondolom onnan ahol abba hagytam.
-
venomka1
aktív tag
Az Uplay kliensemben jobb felso sarokban van 20 pontom, az mire valo es hogy gyarapodik?
-
venomka1
aktív tag
mi a max szint a jatekban?
-
venomka1
aktív tag
Na holnap reggel 10 re lejon a jatek, kivancsi vagyok nagy hogy fog futni a gepemen, es milyen a jatek elmeny!
-
venomka1
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #8140 üzenetére
Az lenne jo ha valodi kartyat kapnank
-
venomka1
aktív tag
válasz
hitvanyalak #8118 üzenetére
koszi.
-
venomka1
aktív tag
a karakterem nevet a jatekban kll megadni, vagy amit a uplay re adtam meg?
-
venomka1
aktív tag
válasz
Neil Watts #8091 üzenetére
PayPallal fizettem, azonnal megjott a kod, abban a masodpercben elerhetove valt az oldalon, regisztralnod kell, es ugy vedd meg, kapsz emailt, is,de az oldalon mutatja a kodot
-
venomka1
aktív tag
Meg vettem a jatekot
Kell vagy 2 ejszaka mire leszedem, 40Gb kb ha jol tudom
-
venomka1
aktív tag
melyik verzioban van benne a magyar nyelv?
-
venomka1
aktív tag
válasz
m0h0senator #8071 üzenetére
Meg akarjatok olni
-
venomka1
aktív tag
válasz
ForRedGlory #8069 üzenetére
Lehet akkor kene megvenni csak a passt mert addigra lehet olcsobb is. En is azon gondolkodom amugy. Jo kerdest tettel fel
-
venomka1
aktív tag
Tom Clancy's The Division (PC) Nvidia Download ez mi a fene ?
es ez is 12k ft
-
venomka1
aktív tag
ja most olvasom hogy nem lemez
de akkor mi a fasznak varnak vele keddig. Na mond1, szerintem a lemezt meg veszem a passt pedig kulon. Az csak egy kod es kesz? vagy hogy mukodik ha kulon veszem meg a jatekot,es a passt?
-
venomka1
aktív tag
ha megveszem a jatekot magyarban, es kiviszem Angliaba,tudok jatszani vele ott, vagy van valami regios baromsag,? Es most hol a leg olcsobb a gold?
-
venomka1
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #7916 üzenetére
na kifogom probalni ultran.
Es mi a kulonbseg a kiadasok kozott? gold, sima, meg mit tudomen mik vannak. es a seeson passrol mit lehet tudni? -
-
venomka1
aktív tag
Sracok nekem ilyen gepem van, akinek hasonlo van kerem valaszoljon. Milyen konfiggal fut a jatek ezen?
i5 6600k 4.2Ghz
r9 390 8Gb
8Gb ram 3000Ghz
Samsung SSD -
venomka1
aktív tag
válasz
vendingo #7722 üzenetére
Ha ez igy van akkor mocskosul tul irjak a gepigenyt a jatekokhoz.Orulok ha el megy neked high on a mai jatek. Milyen procid van, es memoriad? En most vettem eletem elso gamer gepet, es a gepigenyeket is meg neztem annak alapjan vettem, nem akarok boviteni egy darabig. i5 6600k 4.2Ghz Powercolor r9 390 PCS+ 8GB. 8GB memoria 3000Ghz. Remelem 3 evig megy ultran minden.
-
venomka1
aktív tag
Koszi sracok a valaszokat, kapisgalom mar mirol is van szo,de he elkezdek jatszani meg lesznek kerdeseim itt boven
De akkorra ti mar profik lesztek benne, at lattok mindent,es konyen valaszoltok majd. Kb 1-2 honap mulva vennem meg, akkor kelloen lemegy az ara,es talan akciot is elcsipek valami CD kulcsos oldalon.
-
venomka1
aktív tag
Sziasztok. Milyen a jatek idaig? Mi az a dark zone? En csak a wow ot ismerem, ennek a felipitese hasonlo? Ugy ertem hogy loot van, es van olyan amikor magad nem tudod meg olni az ellenfelet csak, ha tobben vagyto mint WOW ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest