-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #36734 üzenetére
Nem, sajnos még mindig elérhetetlen.
Már bő 2 órája... -
myckey
veterán
válasz
micafighter #36357 üzenetére
Bár PvP -ben nem mindig könnyű a HSD-t kihasználni.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #36354 üzenetére
Persze persze.
Ez megvan.Bár nem úgy volt, hogy a pontosságot kivették?
Inkább a fejlövést szoktam tapasztalni, mennyire felértékeli az egészet.De valóban arra gondoltam, hogy a rendszer bezavart, ahogy írtam, nekem rendszeresen hol így hol úgy mutat.
-Annak viszont örülök, hogy említetted a távcsőt, kellene belőle pár darab.
Nem is figyeltem a friss bazáros listát.Hangtompítóból bezzeg vettem még régebben egy raklappal.
-
myckey
veterán
Eddig egészen jól adott "cuccost" a ládákból.
Pl. a 6 db. Heti ládából, kaptam 5 db. különböző ( sztm egész használható ) nevesített Geart és 1 egész jó Showstoppert. ( neves soti )
Plusz a túlélős lezárt Gear ládákból és a DZ türkiz ládákból is jópár bőven használható Geart.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #34709 üzenetére
DPS + Képzettség karakter, az eddigi dps+armor helyett?
Lehet nem rossz ötlet.
-
myckey
veterán
Az elsődleges + a másodlagos free talent lesz használható. 4 db.
De nem lesz a talenteknek megkötése, Gear pontok szerint. Szabadon öltözködhetsz, nem kell figyelni rá.Neves fegyverrel nem használható ki a set bonus, csak ha elsődlegesnek rakod be a Named fegyót.
Javítsatok ki , ha nem így van.
-
myckey
veterán
Kösz urak, sasolom.
-
myckey
veterán
válasz
vaakuum #34438 üzenetére
Ez egy általános dolog, így igaz.
De mikor csapatban vagyunk, egy ts-en kommunikálunk, és ki van adva, hogy senki ne használjon éppen ultit mert lenn a support láda, akkor is előjön ez a probléma.Se játkos, se képesség nem hozza vissza, csak körbe megy a jelzés.
Visszatérve ....ilyen helyzetben 100% hogy nem nyomunk rá a "T" -re . Ez nem minden esetet magyaráz.
Bánja a kánya.
-
myckey
veterán
válasz
Kopasz112 #34411 üzenetére
Semmit nem csináltam.
Csak bejelöltem a fegyvert.Kiléptem inventory ból, majd vissza léptem és nem volt ott.
-Ráadásul nekem nem szokta a kukázásra jelölt Geareket eltüntetni, ha éppen betörök egy semmirevaló módosítót. Na olyan még egyszer sem történt, hogy kijelölt ruha vesszen el, akármit csináljak is.-
Csak a fegyverrel van ez a történet.
-
myckey
veterán
válasz
DokiBaxxi #34407 üzenetére
Persze, ennyire nem vagyok láma.
De ilyen is van, amit te mondasz.
A lakatot pedig én is szinte minden értelmes dologra használom, de azzal is vigyázni kell, nem minden esetben marad meg a lakat.
(#34410) swagger55
Értem én a tréfát.
De az biztos, hogy vannak anomáliák. Ilyen is , olyan is.
Annyi baj legyen.(#34408) arnikusz
Szépen gyűjtöd őket.
Nekem nincs kitartásom ennyit össze szedni, minden karakterrel.Örülök , ha lesz a héten 10 ilyen ládám.
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #34404 üzenetére
Persze, ki és belépéssel sem kerülnek vissza a zsákomba.
Nem most kezdődött már ez.Egyébként el is szoktam adni ezeket a fegyvereket, épp ezért jelölöm meg őket "kuka" ként.
Csak mikor megjelenek az árusnál, elég gyakran szembesülök vele, hogy szőrén szálán oda lett a megjelölt fegyver.Kevés esetben darálom be őket, ritkán. Ma pont az egyik ritka alkalom lett volna. Csak valami varázsló közbe szólt.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #34401 üzenetére
Ez konkrétan úgy van, ahogy leírom, mindegy mikor , hol esik fegyó.
De nem dőlök kardomba, mivel a használni kívánt dolgokat nem szoktam szemétben jelölni, ami meg hulladékként lesz semmivé, azért nem hullatok könnyeket.
Csak néha mikor elfeledkezem magamról, ez gyakran megtréfál.
-
myckey
veterán
Urak!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a felszedett fegyvert, eltünteti a játék, ha "kuka" jelet teszek rá.
Rendszeresen csinálja, miután kijelölöm az adott fegyvert.
Egyszerűen volt, nincs..... de csak a fegyvernél van ez.
Most is esett 2 db. használhatatlan gun, kijelöltem kukázósnak, erre fel mikor visszalépek, hogy inkább bedaráljam.....eltűnt.
Néztem nagy lerakatot is, hátha esetleg zavar van az erőben és józsi barát oda küldi belső energiával, de ott sincs.
Folyamatosan ez van, csak eddig nem különösebben érdekelt.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #34246 üzenetére
Én is kaptam jó pár módosítót, az elmúlt pár napban, ami már korábban jól jött volna....
-
myckey
veterán
válasz
myckey #34240 üzenetére
Reddit Weekly Vendor Reset info 2/17
Bocs a dupláért.
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #34238 üzenetére
Stamina+Firearms Gear mod tervrajzot érdemes venni, de a fórumon már mindenkinek van belőle, ezer éve, gondolom .
Aztán még, talán.
-Robust Chest: DZ Vendor at BoO / Nem rossz alap páncél ( 1973 ) +Stamina ( 1259 ), mellé HP+Lőszer, pörgetni meg ahogy tetszik, vagy elrakod 1.6-ra.
-Reclaimer mask: Special Equipment Vendor / Elektronikás, bár nem a legacélosabb páncél érték ( 938 ). Crit esély+Égés ellenállás. Pörgetéssel lehet jobb.
-AlphaBridge Mask : Special Equipment Vendor / jó páncél, elfogadható stamina ( 1234 ) , exotic ellenállás+páncél sérülés.
-FireCrest Mask: DZ 06 / ( 935 ) páncél -nem a legjobb, de mellé majd.max stamina, + HP+Ellenfél páncél sérülés.
-Hunter's Faith Chest : DZ 06 / használható, talán pörgetéssel nem olyan rossz. 2,931 Armor- Stamina 1237, +Lőszer kapacitás és 4% Health on kill.
-Stamina Mod: Dante's Run / 257 STA, 247 Armor
- Performance Mod : DZ East 46th / 7.0% Support Station Range
- Electronics Mod
Z East 31st / 258 ELE, 240 Armor
The Division | Weekly Vendor Reset (18th Feb) Feat. Self-Preserved/Destructive MP7 + Savage Gloves
-
myckey
veterán
válasz
PETEE78 #34203 üzenetére
Én ugyan nem akadok fenn, le is írtam.
Nem bánom azt se, ha a sárga földig össze átkozzák a kollégák.
Sőt nem is vettem magamra. Pusztán reagáltam .De pont ez, így mint most, már le lett zongorázva. Akkor is ezen videós-ra.
Ezek után mindig lesz, ilyen?Erre írtam, hogy inkább hagyjuk már ezeket, mert feleslegesen erőszakoljuk a topicot.
Ráadásul most gazda sincs, aki törölne. -
myckey
veterán
válasz
#35434496 #34199 üzenetére
Azt gondoltam ,ezt már egyszer kitárgyaltuk, de mégse.
Lehet megint offolni a topicot.Pont leszarom, melyik videósnak mi a neve, nem is ismerem őket.
De mivel informatív, a játékkal kapcsolatos, ezért megosztom.
Talán más tanul belőle valamit, esetleg érdekesnek találja.Én nem akarok ilyen-olyan Geart építeni, mint ez vagy az, olyat csinálok, amihez éppen kedvem van.
Továbbá az sem érdekel, melyik a "kotsog csaló".
Na meg gőzöm sincs, mennyi játékost tankol ki.......Na mindegy.
Peace.
(#34198) arnikusz
Nem is rossz.
-
myckey
veterán
The Division | Patch 1.6 Best In Slot Gear Guide | How To Build Your Character In 1.6
Na akkor, Geareljétek magatokat.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #34145 üzenetére
Nem is lesz az baj, ha nem a páncél értékekre és annak megsemmisítésére lesz kihegyezve a fegyverzet , illetve a Gear.
Legalább változatosabban lehet kombinálni.
De a Famas-t kicsit sajnálom az Alpha mellől.
(#34149) PETEE78
Én eddig is inkább a Crit esélyt preferáltam.
Gearen akad még elég Armor damage. -
myckey
veterán
válasz
micafighter #34138 üzenetére
Korrekt.
Kösz még egyszer!
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #34136 üzenetére
Köszi az infot.
Én is elsiklottam ezen fontos dolog felett.
Tehát akkor úgy pörgetek rá, ahogy én akarok?
A Geart pedig a Gun Talentek -től függetlenül tudom állítani?Nem kell a kettőt össze hangolni, figyelve a a 3 fő mutatóra ( firearms, stamina, electronic) ?
-
myckey
veterán
válasz
Rossonero89 #34134 üzenetére
Van, hogy most sem tudom mindig kihasználni a 6 Talentet...mert úgy jön össze a dolog a fegyón, meg a Gearen, stb....
Lehet azt használni, továbbra is.
De persze nem örülök a nerf-nek.
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #34117 üzenetére
Nagyobb DPS-t nem tudsz a mesterlövészből kihozni?
Esetleg másikat használni?
Bár lehet a Talent nem lenne hatásos....Egyébként néztem az AUG fegyvert, de akad jobb, inkább a Famas-t és a Katonai SCAR-t ( asszem sniper ) vettem meg.
Most ládákat zsákoltam, túl sokszor csináltam meg a betöréseket, aztán rendesen túlcsordult a PxC .....igazán megemelhetnék a limitet.Egyébként mostanság én is egész sokszor DZ-zek soloban, Banshee settben, biztos ami biztos.
Nem nagyon szokott inzultus érni, pedig megyek az ellátmányért is. Meg rendszeresen mentegetek. kopp-koppTegnap mókás volt....DZ közepén, 2x4 fős csapat gyilkolta egymást, megállás nélkül.
Jó páran ott szaladgáltunk körülöttük, de nem nagyon bagóztak ránk.Arany settnél, van valami direkt célod, vagy csak ami a legjobb akad, feldobom...... ?
(#34119) Dendytv
Lócitromost sem fog érni az Alpha?
Ez nem pont így lesz, de maga a fegyver nem kap majd annyi Talentet, az biztos.Egyébként a Képzettség fog felértékelődni. Jó lehet a Taktikus, esetleg más keverék support karakter.
Csapásmérőt ( Striker ) is jónak említik.
Esetleg, amibe bele lehet a géppisztolyt ( SMG ) invesztálni....Érdemes elrakni a jó/kiváló alap páncél értékkel rendelkező holmikat is, az se baj ha elektronikás és képzettséget is ad a tulajdonság ( skill power )
-
myckey
veterán
Én kérek elnézést.
-
myckey
veterán
válasz
Dendytv #34094 üzenetére
Mi jár a DLC mellé ?
Van egy túlélő / heti láda. Ez DLC -t igényel.
De a másik ládáért nem kell semmi, csak az, hogy teljesítsd a kikötéseket.
Ölj meg x marhát DZ-ben.
Gyűjts y alapanyagot.
Teljesíts ilyen olyan Fő story missiont.
Meg ilyenek....és hasonlók.Az egyik Hetit, be tudod zsákolni.
De ez az egész, csak 30-as szint fölött lesz elérhető.
-
myckey
veterán
Arra nekem sincs idő és energiám se, hogy 3-4 karakterrel behúzzak minden dolgot.
Ellenben arra tényleg jó, hogy eloszd a Geareket. Nekem ez sokat segített az átláthatóságban.
Amit pedig micafighter mond, az jó dolog, de a HVT-t én már nem csinálom az alt karakterekkel.
Örülök, ha a hónap 2 napján érkező ellátmányokat felszedem, teljesítem a heti láda kikötéseket, minden karakterrel.
Többet nem bírok kihozni unblock. Inkább, java részt, az elsődleges karakterrel játszom.
(#34066) VTom
Görcsöt kaptam, mikor 2 alt karaktert húztunk fel, gyorsban, lvl 30-ra.
(#34069) Snip3r_HUN
Te leszel a magányos lovag.
-
myckey
veterán
válasz
salytmasztor #34059 üzenetére
Erre nem mondanék semmi biztosat, de ez már itt a topicban lett tárgyalva.
Kicsit nézz vissza, tőlem hozzáértőbb emberek is állást foglaltak már ez ügyben.Én mindenesetre rendszeresen szelektálok, napi szinten, a nap végén vagy elején az előző napit, így elég jól ( de idő igényesen ) rendben tudom tartani a Geareket.
Csak a legjobb statosakat tartom meg, amiből esetleg több nagyon jó van, azt próbálom szintén benn hagyni, hátha kell a csapatba több DPS, Szívósság, Képzettség.----( 1.6-ban ez , ha minden igaz, felértékelődik )
Mostanság általában olyan felszereléseket is megveszek, ami szinte tökéletes alap páncél értékkel bír, de mellette elektronikás , vagy csak egy értéket kell majd rá pörgetni, a jövőben, és nem használom, nem pörgetek rá plusz páncélt. ( Szintén 1.6 miatt )
Arany felszerelés?
Igazából, a neves arany Geareket elrakom, mindig. ( Mintha sok esne belőle.....)Ezen kívül, a Reckless-Savage - Enduring / Robust-Sturdy-Nimble / Rejuvenated-Tactical-Rapid összeállításokra szoktam figyelni, egy-egy direkt, arany Gear karakternél. Támadó, fedezék harcos, képességes.
(#34062) chokeee
Szervusz!
Én jelenleg 330 óra magasságában járok, 3 karakterrel.
De ez még csikónak számít, pár kollega idejéhez képest.
-
myckey
veterán
Természetesen, csak is Tier 5 ben játszom.
( Kivéve ha új a karakter és fel kell pörgetni )Egyébként 3x kihívás után, most lement egy Hősies fokozaton is, itt már egyszer megfeküdtünk a random csapattal, de csak meglett.
( Clear Sky )Főnixre tényleg brutál jó.
A kredit és Xp se kevés, bár elhanyagolható.
Aránylag loottal is ellátott. Esett több full páncélos felszerelés ( pár pont híján ) -jó statokkal , és egy, a meglévőtől jobb Navy MP5, meg még pár használható cuccos.(#34058) Anonymus23
Nekem valahogy ezek a Fő küldetések nem jönnek be, most a betörésekre jobban rá vagyok pörögve.
Inkább csak a heti ládáért csinálom a story missiokat. -
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34052 üzenetére
Ellenpéldaként, lennék én.
Tegnap Heroic fokozaton csináltam meg 2x a Falcont, valamint 2x a Clear Sky-t is.
Randomokkal.
Egész sikeres volt, mármint ami a játék képét ilelti, mert a loot nem volt világi .....
Volt már negatív tapasztalatom is "idegenekkel" , de többnyire a pozitív a túlnyomó.
Kedvet is kaptam egy-két nekifutáshoz.
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34023 üzenetére
Elvileg tegnap kellett volna lennie, ami kint is volt hírben.
Na mindegy, remélem nem 3 órás lesz.
(#34025) Snip3r_HUN
Beelőztél.
Akkor sima On-Off....jól van.
-
myckey
veterán
Urak!
A mostani szerver leállásról van info?
Azt írja, 11 -től kezdődik.
-
myckey
veterán
válasz
DokiBaxxi #33954 üzenetére
Akkor amit most használsz felszerelést, abból ugye a plusz páncél érték megy a kukába, ( a felszerelés módosítóról is ugrik ) csak az alap armor értékek maradnak.
Na de az 1.6-ban nem tudom a mostani cuccaimat átpörgetni? Az lesz páncélérték helyett, amit dob a random, azt joccakát?Lehet újra összeszedni a limlomot?
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #33932 üzenetére
Annyira nem rossz az a loot.
Egy jó kör, ad 4 ládát+6 db amit te kihozol.
Illetve még kapsz a napi feladatra is.Túlélő lerakatban pedig 4 cuccos van, ami egy jó kör után 6-8 db is szokott lenni.
30-40 db. "cucc" megvan, sok gond nélkül, csak idő igényes.
De persze nem mindig jön ki a lépés, illetve, sokszor hulladék amit kapunk, hiába van egy fél zsáknyi, szó szerint.
-
myckey
veterán
válasz
akoska07 #33924 üzenetére
Kell hozzá 2 kör, ahogy már írták, vagy egy brutál jó, és egy átlagos, vagy 2 jó.
Meg lehet csinálni.AUG
Van belőle , nem is egy, meg a többi SMG -ből is.
Majd elválik, mi lesz a tuti befutó!A Geareket meg már asszem beszéltük.
Ez az ő sorrendje, ez is képlékeny.A Predator nem biztos hogy ennyire "szar" lesz...de már ezt is megvitatták itt a kollegák.
(#33928) Gertrius
Összedobsz egy jó settet, aztán mehet a cséphadarás.
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33872 üzenetére
Minket tegnap Underground copatott, nem adott a katona infot, és nem mehettünk tovább...
MÁS:
Maintenance - Monday 13th February @ 09:00 UTC
Tervezett 3 órás karbantartás, csak nem tudom mire fel, ha lesz ugye a csütörtöki is....
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #33829 üzenetére
Megint bedobta ezt a fasságot!
Remélem oda lesz a komplett Survival -ből kihozott tartalom.
Nyavaja esne már a szerverükbe.
(#33871) GAbre
Lépj ki, aztán be.....és majd neked is kiírja, hogy ha belépsz, elvesznek a nem mentett tartalmaid.
Fentebb volt már ilyen gond.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #33829 üzenetére
Igen!
Nekem is ez volt.
De én szerencsére belépéskor kaptam az arcomba, így igazából buktam egy pörgetést, ( craft ) azt annyi.
-
myckey
veterán
Tudom, olvastam már sok ilyet róla.
De nekem, szerencsére, nincs ilyen gondom vele.
kopp kopp....
Ellenben a cimborámnak azt csinálja, amit részletezel, de neki mindegy, hogy DX 11 vagy DX 12...sőt az is, hogy mit hogy kapcsol Uplay beállításokban, és mi fut a háttérben. ....mindenhogy megbokrosodik neki a játék.
(#33812) arnikusz
GG
-
myckey
veterán
válasz
sixpak #33795 üzenetére
El a DZ -be.
Ott kimentési ponton keresztül, kijutni. ( milyen meglepő )De az út odáig rögös, megpróbáltatásokkal teli, pláne ha PvP be mész, mer olyankor még Supermannal is találkozhatsz, bár lehet éppen szásának hívják majd.
De a sikerért járó jutalom, busás ( na persze ) .
Komolyra fordítva.
Mindent le kell craftolni, össze szedni, folyamat terjed a vírus, ha meg nem állítod, kihűlsz, lelőnek, kifosztanak, végén szuper ügynök is betámad stb....mókás, igazi idő gyilkos.(#33797) sixpak
Ajánlott a régi CRT monitor, erre az eshetőségre.
Azt még ököllel is csépeltem.A régi szép idők.....
-
myckey
veterán
Vagy az alt. karaktereknek is lehetne valami kis lerakat.
Na meg persze a loadout....a sokat emlegetett. Az nagyon elférne a játékban.Egyébként én örülök, hogy talán kicsit sokrétűbb lesz a felhasználási terület, már ami a fegyvereket illeti, nem csak az Assault fegyókról fog szólni a dolog, hanem szinte minden fegyver nemre lehet valami használhatót össze eszkábálni.
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33758 üzenetére
Megmondom őszintén, nekem fingom sincs ki ez a makró vagy márkó vagy kicsoda fiú.
Nem ismerek egy ilyen videjó tékás embert sem.Láttam hogy csudijó videjó, és még division is, hátha érdekes lehet.
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33758 üzenetére
Azért ne haragudj, hogy bedobtam a videjót.
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33733 üzenetére
Én Predator + Bliss comb tok + Savage kesztyű + URBAN MDR + MP7.
Gun Talent meg majd ahogy alakul.Aztán a Striker, Frontline, Lone Star is össze egyeztethető lesz Könnyű gép puskával meg géppityuval is, szerintem. Ide is beférhet még egy-egy jobb neves vagy arany gear.
A Taktikus - Reclaimer , kiegészítve ezzel azzal is jó lehet. Esetleg egy max képzettséges Firecrest, ha már úgy is rá kell gyúrni....
Meg talán még egy mesterlövész Gear is befigyelhet.
Alpha ( ? ) -Banshee-Nomad ( tank ) pedig alap.
Jöhetne már az a loadout.
(#33735) akoska07
Igen, meg mellé MDR is.
-
myckey
veterán
Egész jó Geat Set összefoglaló.
The Division | Patch 1.6 Gear Set Tier List | What To Farm In 1 6
-
myckey
veterán
válasz
sixpak #33689 üzenetére
Hi!
Fenn az összefoglalóban az új frissítés. 1.6 ( és egy csomó info. )
Ez hoz terület növekedést.A Survival egy teljesen eltérő feeling.
Továbbá az Underground egy random generált világ ( barlang, metro, csatorna meg mit tudom még mi )
Valamint most jön a PvP () DLC....ez nem lesz rossz, ha....
Összességében megéri a szezonális hozzáférés, sztm.
De keress majd eksönt, 40 jurót nem adnék a szezonért....önmagában.
Szubjektív vélemény. -
myckey
veterán
válasz
micafighter #33598 üzenetére
Nem lesz ez így unbalanced?
Azért az nem gyenge kritikus találat esély ( csak hogy ne mindig chc legyen ) .
Bár ha azt vesszük, lehet egy kis változatosság, mert jelenleg nem sok fegyvertípust érdemes használni.
-
myckey
veterán
Én azért figyeltem fel rá, mert haverral meg akartam vetetni a reckless mellényt, de nem volt meg a sdz szintje...
Egyébként adhatna bizonyos szintekre valami bónuszt, vagy akármit kitalálhatnának, ami kicsit relevánssá tenné a RANK-ot .
#33511) Snip3r_HUN
Még ha nem is lenne ennyire direkt a dolog, de a Vendoroknál lehetne magasabb Rank elvárás is, bizonyos dolgoknál.
Valami, akármi....
De vannak ettől égetőbb problémák is..
-
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #33505 üzenetére
Így van, van pár dolog a DZ árusnál, ami 30 as szint követelmény, de van 40-es követelményű is?
A 40-ben nem vagyok biztos....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iPhone topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Wuthering Waves
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest