- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Sőt nem tudom kinek tűnt fel de vannak vacsora idők is, alvás idő, van, hogy leülnek csak beszélgetni pl. 3-an egy asztalhoz, vagy összetalálkoznak beszélgetnek. Azért szépen meg van ez csinálva.
Persze be lehet spottolni az egész területet kb, SPOILER rádiótornyoknál is, ott pl lehet sync shot-ot is tolni, van ahol 3-at van ahol csak 1-et szóval mire bemész a számítógéphez már mind halott bent.Ez az odacsalogatom az ellenfeleket 1 helyre ez mindig beválik, én nem is alkalmazom, kicsit csalás vagy hát így van belőve az AI.
Viszont a tájon még mindig ledöbbenek, hogy milyen gyönyörű, mert egyszerűen tényleg lélegzetelállító. Ha esik az eső csúszósak az utak, sok a pocsolya, látszanak a keréknyomok az esőben, sáros, koszos lesz az autó, a terepjárón az antenna behajlik, ahogy mész vele, mozognak a falevelek, szinte minden vagy minden falevél egyedülálló. Nagyon szépen oda van figyelve az apró részletekre, ami nagyon jó hangulatot teremt.
Persze sokat dobna ha több idejük lett volna egyéb dolgokra is, mint kilőni az autó kerekét, üvegét, ezek picit zavaróak, bár én így is élvezem a konvoly vadászást.
-
s4hu|SyD^
addikt
Írhatnánk valami listát, hogy mit kéne változtani. Gondoltam arra, hogy majd írok a hivatalos fórumra valami összefoglalót.
- Nálam a hangok nem elég erőteljesek, a nagy heli, robbanások lehetnének sokkal nagyobb hanggal
- Sync Shot jelölés nélkül, alapból a jelölés tartson mondjuk 3 mp-ig aztán tűnjön el
- Minimap, ami csak az autóban működik (vagy csak rajzolja ki a GPS útvonalat), bár nekem nincs baj azzal sem ha nézni kell a térképet néha amiatt és megjegyezni, hogy hol merre fordulni
- Lehessen autopilot a helikopterben, szóval tudjak csak lebegni
- Ne egyből minden ellenség engem lőjön ha felfedeznek, ott vannak a társak, lázadók
- Lázadó segítség kérés kerüljön nyersanyagbaÉn sajnos elég sok hibával találkoztam, még a Ghost Recon HQ is hibás nálam.
-
s4hu|SyD^
addikt
Jelölés nélkül elvész a csapatom használhatósága, egyedül azért van bent a jelölés, hogy legalább néha használhassam őket.
Nekem is vannak célkitűzéseim, mint, hogy kimaxolok mindent egy területen, ha kell egy skill akkor kifarmolom vagy ha kell valami fegyvertartozék. Próbálok mindig szépen taktikusan menni, nekem a taktikusság 100%-on áll, lopakodva ölés 75%.Utóbbin nehéz javítani a lázadó küldetések miatt.
Viszont sok bug miatt sokszor fáj a fejem és sajnos azzal nem tudok mit kezdeni. Mikor fél óra játékot vesztek valami hiba miatt az azért idegesítő. Ha az én hibám akkor is, de ha a játék hibája akkor meg nagyon bosszantó.
Pl. pont az új küldetésnél volt (Unidad Conspiracy), hogy lopakodok befelé a bázisba, jön egy őr lelő majd visszamegy, nem volt semmi reakciója a társaknak, nem is lettem üldözve vagy valami, csak jött oda konkrétan hozzám és lelőtt. Elég bosszantó az ilyen mikor 30 percet töltesz azzal, hogy végigjelölgess mindenkit, megnézd, hogy hogyan járőröznek, leszedd a sniper-eket, esetleg sync shot-tal a többit is, kilődd a riasztást, aztán mikor odajutnál, hogy bemész egy érthetetlen játék hiba miatt bukod az egészet.
-
s4hu|SyD^
addikt
Én nagyon várom már, hogy jöjjön az új patch esetleg valami DLC ezért most le is lassultam egy kicsit. Én is Extreme nehézségen meg HUD nélkül játszom (jelölés bent van a sync shot miatt), de azért én is észre veszem, hogy az AI nem jobb, mint volt.
A társak most már tudnak az ellenség mellett is járkálni, amíg nem adsz nekik parancsot, addig láthatatlanok, így oldották meg a béták hibáját, ahol miattuk vettek észre mindig.Attól függetlenül szórakoztató a játék, annak ellenére, hogy engem a sztori nem nagyon érdekel, de lehet ráveszem magam és elolvasgatom/megnézegetem ezeket a Kingslayer fájlokat.
Rengeteg lehetőség van a játékban és tényleg csak ránk van bízva, hogy hogyan oldjuk meg a dolgokat. A kérdés, hogy lesz-e sok bővítés vagy lesz ez a 2 DLC és helló. Amik ugye már készen vannak csak visszatartják őket.
-
s4hu|SyD^
addikt
Na akkor majd ralesek, mert nekem 7.1 füles van Gamer és halk maxon.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
rottenbull #2684 üzenetére
Megtörtént. Harmadjára is. Béták után is megmaradtak. Elvileg dolgoznak azon, hogy HUD nélkül lehessen sync shot. Azon is dolgoznak, hogy a járművet valahogy értelmesen dobja le.
Viszont szerintem a játék túl halk. Nem fsom össze magam az égdörgéstől vagy a nagy helitől. Jók a hangok csak halk.
Azt hogy most nem vesznek észre a társak miatt azt úgy oldották meg, hogy most egyáltalán nem látják őket. Gyakorlatilag az ellenfél előtt is sétálgathatnak, de ha sync shotot kérek rá jó sokáig keresi a célpontot.
Sokszor beakadtam már, és csak az segít ha kiteleportálok vagy nyomogatok mindent, megölöm magam és hátha kikerülök, ha felélesztenek, egyébként általában sikerül kijutni. Viszont ha teleportálsz minden visszaáll. Szóval volt, hogy küldetés közben akadtam be, az elég szívás miután 20 ellenfelet lelövöldöztem és még megint annyi volt hátra nagy bázisnál.
Combat Roll-t elfelejtettem viszont beleírni majd megteszi myckey.
Pár dolgot még tudnék írni persze meg pár olyat is, ami szinte már csalás így nem írom le ide.
-
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap sikerült fára leszállnom a helivel.
Meg motorral beleakadni egy asztalba az egyik főküldetésnél. Kezdhettem elölről.
Ebben a hónapban jön patch és DLC?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
rottenbull #2654 üzenetére
Már a béta is jobban ment borderless-ben.
-
s4hu|SyD^
addikt
Van más is aki borderless-ben játszik? Nekem úgy 5-15 FPS-el több van. Mi lehet az oka?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
scyllafren #2644 üzenetére
Tudom, csak írtam, hogy nem az lesz a baj azzal a küldetéssel az biztos.
Tegnap én kb. 30 percet töltöttem azzal, hogy egy nagy bázist távcsővel felfedezzek, szinte mindenkit leszedtem, mentem már befelé, hogy lekapcsolom a villanyt, hogy tudjak drónozni erre nem belebotlottam egy jelöletlen ellenbe, le is szedett a pcsába. Na onnantól bukó, mert riadó meg miegymás. Kemények ezek a dolgok mikor egy bázistakarítással, ahol még küldetés sincs eltölt az ember 1-1.5 órát. Aztán simán bukó lehet egy kis hibától is.
Olyan is volt, ugyanaz a bázis sokadik próbálkozásra, lövöldözöm lefelé a sniper-eket, erre elüt a vonat. A többi odajött, hogy felélesszen azokat is elütötte.
Mivel zoom-olva mozogtam előre nem láttam, hogy a vasútisíneken állok. Vagy pl. megjelenik egy konvoly és egyből betámadnak mikor próbálod csak felfedezgetni a bázis. Vannak ilyen hihetetlen, fogom a fejem pillanatok.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Danecay #2628 üzenetére
Az biztos, hogy Rebel Ops? Zöld nyíl vagy mi mutatja? Ilyen hibába én még nem akadtam, hogy ne tudtam volna vallatni. HUD ki van nálad kapcsolva? Mert sajnos van az a hiba, hogy HUD nélkül nem jön be az Intel kör, szóval nem tudsz választani. (ez persze csak a fehér Intel-ekre igaz)
@myckey: Engem nem zavar ha sokszor halok, néha frusztráló, de majd legközelebb óvatosabb leszek vagy más taktikát választok.
Téged nem zavar az, hogy HUD nélkül nem látod azt, hogy milyen gránát vagy akna vagy C4 van nálad? Jó lenne ha legalább felvillanna mikor váltok. Mutassa 1-2 másodpercig és tűnjön el.
Amúgy a kis heli nagyon adja, nagyon jól lehet vele manőverezni, az összes légvédelmi rakétát ki lehet kerülni. A nagy heli meg a repülő már körülményes, buktam is 2 nyersanyag küldetést miatta.
Én is hiányolom a robotpilótát, pont ma gondolkodtam rajta, hogy kéne nagyon.
Amúgy én mindig kitűzök valami célt, mondjuk, hogy kell egy fegyvertartozék vagy képességre pontok meg nyersanyagok akkor azokra megyek rá, most azon vagyok, hogy lehet az EMP drón kéne, hogy kiiktassam itt-ott az elektromosságot, amúgy azt nem lehet fegyverrel kilőni? Meg a drónzavarót, légvédelmit?
Konvolyokat is szeretek vadászni viszont a helikopteres még túl nehéz, nem tudom miért direkt fel vannak húzva a képességek a sebzésre, precizitásra, jármű védelem, na majd valami új taktikát fogok bevetni. Kell új fegyver, hogy vadásszam a heliket.
-
s4hu|SyD^
addikt
Vízbe meg egymásra pakolni a heliket még nem próbáltam, a többi megvan.
Amúgy roppant hangulatos lett ez a játék, néha bosszantó is, ha én bszok el valamit vagy valami bug miatt, de el lehet vele szórakozni. A táj fenomenális, én szeretem a nagy bázisokat is meg a kis helyeket, mint a videódban, kis szigetek hangulatos. Még csak 5 provinciát takarítottam ki, de vannak szép változatos helyek. Ha 1 csapatot rádobtak volna az animációkra a többi meg 4 évig nyomja a pályatervezést akkor bizony nagyon örülnék, de ez van, így is szórakoztató. Pár ziccert kihagytak, de hátha pótolják. Örülnék több kérhető járműnek például, a combat roll meg hát nagyon kéne, azt mindenki kérvényezi és hiányolja szerintem.
Most értem el olyan provinciába ahol minden sarkon légvédelem van, a repkedés helyett át kell váltanom vezetésre szerintem.
Időközben az is kiderült, hogy Guns for hire lázadók is beszállnak a helibe, gondolom az autóba is, jó tudni.
Hiába van maxon a golyó elleni védelmem így is meghalom pár lövésből, 2 lövést mesterlövésztől túlélek, de azért egy sima gyalogos lelő 1 lövésből...
Ez sem igazságos, hogy egyből rámfordul az összes ellen ha meglátnak, lőhetnék tovább a lázadókat vagy a társaimat.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mindig csodálkozom, hogy egyeseknek nehéz ez a helikopter irányítás. Én pont azt élvezem a legjobban. Leteszem bárhova bárhogyan.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
theballa32 #2590 üzenetére
Ez mindig is így volt és így is lesz. Bár sokat javult a helyzet az elmúlt években. SSD is segít a gyorsabb betöltésben és persze egy jó PC.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azért nem kellett volna olyan roppant nagy rombolhatóságot csinálni, csak legalább a robbanás legyen Z tengelyen is, szóval felfelé és lefelé be a házba, attól még nem kell rombadőlnie.
Az, hogy nem látom a játékban az időt az eléggé zavar, hihetetlen, hogy még mindig nem tették be. Legalább a térképen lenne ott.
Több parancs egyértelmű, de ez már így marad szerintem. Amúgy ha egy bizonyos pontra "leültetem" a csapattársakat azok attól még tüzelnek? Egyébként azt vettem észre, hogy ha folyamatosan nyomogatom nekik, hogy lőjjenek akkor pontosabban lőnek, mintha egy pillanatra elővennék a mesterlövészpuskát és azzal lőnének, ez lehet így is van. Sokszor viszont nagyon ostobák ez tény, elfutnak az ellenség után aztán amazok leszednek minket mögüllünk pl. Lehetnének kicsit érzékenyebbek, ha 10-20 méteren belül jön az ellen lőjék le. Jelenleg megvárják míg lelőnek engem aztán utána lövik le. Gondolok arra, hogy lopakodok, de felfedezik a hullát majd keresnek minket, meglátnak engem lelőnek a társak meg szépen végignézik. Sokszor fordult ez elő. Gyengébb játékokban okosabbak ennél a társak. Van hogy jelölgetik nekem az ellenfelet van, hogy egyáltalán nem. Néha ez is zavaró mikor számítanék rá, hogy segítenek.
Az automata fedezékrendszer miatt is rengetegszer haltam már meg, célzok, lőnék, erre berak fedezékbe.
Egyébként a hangulat okés, jobb, mint a bétákban, sok helyszín roppant tetszik, pont olyan részeket tettek a bétákba, amik olyan semmilyenek.
Azért jó sok foltozgatni való van, én ismét belefutottam már pár hibába. Sokszor kellett öngyilkosnak lennem. Textúrába is ragadtam már, valahogy átteleportáltam, aztán kinyírtam magam, felélesztettek, ugráltam meg minden aztán valahogy kirakott a textúrából.
Ja igen és a combat roll nagyon, de nagyon hiányzik.
Amit még nagyon hiányolok az a nyersanyagok jelzésének animációi. Van egy mindre külön és kész. Roppant unalmas így. Legalább lenne mindre 3-4 és akkor oké. Nyilván az animációk amúgy sem a legjobbak, nem tűnik olyan élethűnek és folyamatosnak.
Rengeteg ziccert kihagytam amúgy a játékban, el lehet vele játszogatni, főleg ha valaki szeret mászkálni, de úgy érzem, hogy 80%-a üres a térképnek és nem változott a véleményem, hogy erősen feláldozták a nagy térképért a többi részt.
Értem, hogy rengeteg a lehetőség a játékban, végletekig bővíthető, de nem fogják sajnos.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha a HQ-ban átlépem az 5000 nyersanyagot akkor mi történik? Hogy tudom átküldeni a játékba? Mondjuk 4000 gáz meg 2000 kommunikációm van akkor, hogy küldi át?
-
s4hu|SyD^
addikt
Nektek szinkronizál a Ghost Recon HQ?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
scyllafren #2523 üzenetére
Összevonódik megnéztem, meg is vettem, bár több akcióra számoltam, de így is 41% discount az eredeti árhoz képest szóval Gold lett.
Egyébként jött e-mail is, hogy az akciós árból még lejön az Ubi -20%.
-
s4hu|SyD^
addikt
Kéne valami szövetség, ami ellenőrzi a játékok minőségét. Aztán ha szarul fut vagy droppol sokat az FPS, sok crash, tonna bug akkor szépen megnyirbálná az árazást. 1 hónapja sincs kint a Wildland és 3 patch kijött. Ugyanazok a hibák bent vannak 2 béta után is. Sőt az alfa óta. Ilyen mintha teszteletlen lenne az egész. Ne mondja nekem valaki, hogy a hibák amik vannak azok nem jönnek elő másnál. Kéne egy 5 fős teszter csapat aztán játszák végig a játékot. Sok hibába belefutnának.
Nem csak erre a játékra igaz ez.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mindet szeretem amit felsoroltál. Nyílt világú játékoknál ez van. Nyilván nem a küldetések sokszínűségének tervezésére használták azt a 4 évet itt. Sajnálom, hogy itt a hatalmas térkép és rengeteg lehetőség kiaknázatlan. Division-nél is így van. AC Unity tele van tömve teendőkjel, gyűjthető cuccokkal. Syndicate is. Egyszerűen nem hittem el mennyi teendő van a térképen. Viszont ott is a fő küldetések repetitívek. A mellékküldetések meg a DLC-k teszik színesebbé az egész világot. Grafikára egyik Ubi játéknál sincs panasz.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
m0h0senator #2172 üzenetére
Pont azt írták, hogy ők külön szedték 2 meghajtóra a játékot és a klienst.
-
s4hu|SyD^
addikt
Meddig lehet felhasználni a kódot?
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez a 60 jármű ez valahogy megjelenik a játékban vagy ez is csak reklám volt? Értem itt ez alatt, hogy van 2 fajta motor, 2 katonai páncélos, 2 repülő, 2 helikopter, 1-2 traktor, munkagép, 2 csónak a többi meg autó?
(bocsi csak a facebook-on mindig feldobja ezt reklámot azért kérdezem, hogy van-e valami valóság alapja.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Fitzgerald #1843 üzenetére
Viszont eléred vele a natív 4k 30 fps-t. Mármint az 1080Ti-vel. Konzol meg ugye jelenleg felskálázott 4k, ami rosszabb, mint PC-n és még úgy is be-be esik 30 alá.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ennek eddig is így kellett volna lennie. Ultra PC Full HD 1500 font körül mozog, persze le lehet menni 1000 környékére is. PS4 Pro meg mi? 300 font? Meg persze egy jó 4k TV az sem olcsó. 4k-n nem játszol mondjuk 1500 fontos gépen, majd ha kijön az 1080Ti. De értem, amit mondasz végre van különbség.
-
s4hu|SyD^
addikt
Játék törlése, CCleaner futtatása a regisztrik miatt, talán a visszamaradt mentések, beállítások végett a Dokumentumokban is nézz szét. Uplay törlése is szóba jöhet. Szerintem ennyit tehetsz, mindent törölsz, ami a játékkal kapcsolatos majd újra feltelepíted őket. Grafikus driver is lehet hiba.
Windows Update is szóbajöhet.
-
s4hu|SyD^
addikt
Szóval az Open Béta óta kicsit jobban fut és ennyi...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
ForRedGlory #1706 üzenetére
Pl.? Képet!
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Fitzgerald #1693 üzenetére
Ezt jó, hogy leírtad, mert már majdnem megvettem. Így inkább majd fél év múlva ha másért nem akkor a látványért.
-
s4hu|SyD^
addikt
Majd hétvége körül aki kicsit belemerül megírhatná, hogy változtattak-e valamit az open béta óta. Meg lett-e valami érdekfeszítő küldetés vagy farmold ugyanazokat a dolgokat még mindig?
-
s4hu|SyD^
addikt
Kaptam ezt a Heroes pakkot e-mail-ben azt hittem az Ubi küldte a játékot ingyen nekem, teljesen megörültem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #1572 üzenetére
Én csak 30 vagyok.
Egyébként gondolom azért, mert mi ebben nőttünk fel, én legalábbis. Attól függetlenül megvolt az a jó gyerekkor, hogy haverokkal kint csavarogni.
-
s4hu|SyD^
addikt
A karakteranimációt nehéz elmagyarázni, azt vagy látod vagy nem. Nem csak a saját karakternél, az ellenfélnél is, és igen kicsit darabos, a futás nem futásnak érződik. Talán ha megnézel egy Division videót meg egy Wildlands-et látható a különbség, de főleg érzésre más, mindenképpen érződik, hogy mennyi energiát és pénzt fektettek az animációkba. Ahogy mondtam megcsinálták a nagy világot és onnantól csak belehelyezték a dolgokat, amiket a fennmaradó időben sikerült megalkotniuk. Nyilván nem egy borzalmas játékot alkottak, csak néha a kevesebb több. Én nem látok esélyt az animációk változtatására, se a fedezékrendszerébe, se grafikait, se AI javítást, de remélem nem lesz igazam. Nem véletlen várok vele pár hónapot míg megveszem.
Mondjuk szerintem az Ubisoft azért nem ad meg minden erőforrást a stúdióknak. Értem itt ez alatt, hogy Tom Clancy ide vagy oda, de nyílván szerződés köti, hogy ki használhatja a Division, Far Cry, Assassins Creed stb. elemeket. Mert bár elsőre egy dzsungeles Division a Wildlands, de pár dolog érezhetően jobb a Division-ben. Élővilág a Far Cry-okban, sztori és mellékküldetések az AC játékokban. Pl. a Syndicate nekem nagyon tetszett. Szóval hiába is kérték volna, hogy lécci adjátok már ide a Division animációkat, AI-t meg a fedezékrendszert, a Far Cry élővilágot stb. valószínű, hogy nem ilyen egyszerű.
Azt is megértem, hogy 1-2 grafikai elemet le kellett butítani a simább futtatás végett. Nem beszélve, hogy régi generációs konzolok vannak. Mert a PS4 Pro sem új generáció csak egy turbózott PS4. Ilyen szempontból sajnos a konzol visszafogja a grafikai/technikai fejlődést sajnos.
Majd kiderül, hogy hogy áll hozzá az Ubisoft Paris az egészhez és hogy mennyire javítgatják ezt a játékot. Sajnos a hype meg reklám miatt annyi pénzt beszednek, hogy sokszor hanyagolják a játékokat. Bár az Ubisoft ebből a szempontból javuló tendenciát mutat. Ha az indulás nehézkes is, de odateszik magukat a javításoknál.
Én várom az értékeléseket majd hetek múlva is, ahol nem csak 2 régiót játszik ki az ember.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha nem nagyítasz bele ezekbe a 4k képekbe nagyon jók. Legalábbis nekem a Full HD monitoron bele kell/lehet. Ha belenagyítasz látod, hogy a textúrák nem valami szépségesek. Persze érthető, hogy olyan grafikát alkalmaznak, ami becsapja a szemet/agyunkat és az összkép sokkal jobb lesz. Nyilván a játék nem úgy néz ki, mint a videóban ennyi. Az a videó egy reklám.
De azért ökoszisztéma ide vagy oda az megvan, hogy kábé csak más modellek meg textúrák? Azért nem kell itt arra várni, hogy "élő" legyen a világ. A pálmafát kicserélik a fenyőre attól még nem esik le az állam. Attól függetlenül tetszett a játék, de a játék készítők, meg te is csak ezt az ökoszisztémát hozod fel meg a panorámát. Sztori meg ugye olyan, amilyen kinek bejön kinek nem. Kitalálhattak volna valami izgalmasabbat is szerintem.
Amúgy azt az egész NV videót megint a karakteranimációk rontják el. Mondjuk a robbanás (helikopteré) sem egy gyönyörűség. Az 100%, hogy a legtöbb dolgot feláldozták ezért a hatalmas térképért. Kár érte.
Már ha fele ekkora is lenne a térkép akkor is több idejük lett volna más dolgokra. Valami kreativitást is belevihettek volna küldetések, mellékküldetések terén. Se a skillek, se ez a gyűjtögetés nem mutatja azt, hogy belefektettek volna megfelelő energiát ezekbe. Copy-paste.
Engem nem zavar ha valakinek nagyon tetszik, de azért ne ájuljunk el tőle, mert a nagy térképen kívül nem tud olyan sok egyediséget felmutatni.
Talán az 1080Ti SLI-vel megy majd 4k 60 FPS, persze úgy is be fog droppolni néha.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ja mert egymás alatt vannak oldalt és Tom Clancy's mindkettő ugye.
Ha képesek megcsinálni jól a végleges, teljes játékot akkor talán a sztori lehet másodlagos. Nálam nem lesz egyből vétel vagyis nem lett, de pár hónapot adok neki addig nyilván rágyúrnak majd a javítgatásokra. A nyílt béta alatt én nagyon sok hibába belefutottam az nagyon eltántorított.
Addig meg majd figyelemmel kísérem itt az eseményket.
-
s4hu|SyD^
addikt
Tök érdekes egyébként, hogy a környezet milyen jól néz ki, de a házak, autók, karakterek meg úgy alapból az animációk láthatóan évekkel le vannak maradva. Fejlesztői napló nem volt? Hátha kiadnak később engem komolyan érdekelne, hogy hogy zajlott a fejlesztése.
Gondolom egyedül vagyok akit annyira nem dob fel ez a sztori?
-
s4hu|SyD^
addikt
Gondolom mielőtt egyáltalán belekezdenek egy ilyen játékba egyeztetni kell az országgal és szeritem a fejlesztések alatt is. Bár ki tudja.
-
s4hu|SyD^
addikt
Lehet érdemesebb lesz majd akkor megvenni, ha kijönnek a DLC-k.
-
s4hu|SyD^
addikt
A zárt bétánál még láttam a rengeteg lehetőséget, viszont ebben a nyíltban azt látom, hogy ez lesz az a játék, amit kiadnak. Regenteg hibával futottam össze, ami mind-mind rontja a játékélményt, mikor már nem tudom hanyadjára kell ugyanazt a küldetést megcsinálni bug miatt, azért az elég idegesítő. Mikor az ellenfél olyan messziről lelő, hogy még távcsőben is alig látom, nem tudom hanyadjára, szintén zenész. Én nem is próbáltam a rambó módszert, mert én szeretem a lopakodós játékokat. Rambónak ott a Just Cause 3.
Felderítés, tervezés, többféle lehetőség keresés én ezeket mind kipróbáltam. Kicsi co-op, főleg AI-val mentem, nem nagyon szeretek függeni mástól, főleg, hogy a 12 éves vérpistikék általában elrontják a játékélményt mégjobban. Volt jó co-op élményem is, rossz is. Viszont már felsoroltam mik nem tetszenek többször is. 99%-a nem lett javítva a zárt béta óta. Jó lenne ha co-op-ban például nézné a szintet vagy valamit. Az a baj, hogy jó lenne ez meg jó lenne amaz, de ezekből semmi nem fog megvalósulni. Majd meglesz véve a 3. patch után. Rengeteg lehetőség van, néha nagyon jól is szórakoztam, sokszor csak megálltam nézelődni, de a sok idegesítő dolog, pl. ez, hogy nekem nem adta be a küldetéseket sem, közel volt ahhoz, hogy teljesítés nélkül töröljem.Én szinte az összes Ubi játékot szeretem, a hibáik ellenére, de itt túl sok a hiba. Olyan mintha tényleg megkapták volna a dolgokat a többi játékból, de valahogy rosszul helyezték el ebbe a világba.
Remélem nem lesz igazam és nem ilyen lesz a kiadott játék, mert így egyedül azért ad 200 órát, mert nagy a terület.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem tudom, hogy csinálod, mert az első meg a második terület is pár óra minden mellékküldetéssel együtt.
Jó kis akciós vétel lesz ez úgy érzem. Semmi tennivaló, ha kipörgeted a küldetéseket, meg a mellékküldetéseket. Nem érzem úgy, hogy el akarom indítani csak azért, hogy csináljak még valamit, a Division-nel én meg pont úgy vagyok, hogy na megcsinálom még ezt meg emezt. A teherautó, mentő meg mittutoménmi hajkurászás nem igazán érdekes egy idő után. A hitbox pocsék. Van, hogy a helikopter semmit nem érez a lövésekből, van, hogy 3 lövés és felrobban. Fejbe lövöm az ellenfelet aztán semmi, kezét lövöm semmi.
Az AI az olyan amilyen, főleg semmilyen. Társakat nézve is, ellenfelet nézve is akik lazán kiszúrnak bárhonnan és játszva lelőnek kilóméterekről is pontos lövésekkel.
Bétához képest én eddig 1 dolgot láttam, amit változtattak, az pedig a járművek vezetése. Ennyi. Minden más ugyanaz. Animációk még mindig nagyon rosszak. Sok évvel ezelőtt voltak ilyenek.
Társak nem akarnak követni, beragadnak, néha a házba sem mennek be, alagútva is könyörögni kellett nekik. Kiadom, hogy lőhetnek mégsem lőnek, elfut az ellenfél mellett, előtt mégsem reagál egyik sem, stb., stb. Túl hosszú a lista.
A skillek felének nincs hasznak, mert nem vagy rászorulva, hogy alkalmazd őket. Az egy dolog, hogy egy csomó dologra van lehetőséged, de minek fecsérelni rá időt. Sync Shot végig és kész. A riasztót kilövöd már nagyon messziről, ha lesz majd más fegyver tuti a drónzavarót is kitudod már messziről.
Egy csomó dolgot feleslegesnek éreztem ebben a játékban. Úgy az 50%-a a dolgoknak felesleges. Az egész játék össze van ollózva más Ubi játékokból és mégis elrontották.
Hangok nagyon halkak sokkal erőteljesebbnek kéne lenniük. Skybox új kéne, a felhők elég nagy pacák. Viszont tetszik a fények változása, a felhők árnyéka a földön. A látvány nyilván nagyon adja, de ennyi.
Az új területen én nem nagyon vettem észre azt, hogy hű mekkora változatosság. Most új textúrák vannak és ennyi az új ökoszisztéma, én havazást sem láttam pl.A küldetések olyan amilyenek, nem egy világmegváltóak. Nem hiszem, hogy a teljes játékban sokat változna az egész. Repetitív, unalmas küldetések lesznek órákon át. Co-op vagy nem, ezeken a dolgokon akkor sem fog változtatni.
Jó lenne ha rá lenne az ember jobban készerülve a lopakodásra, esetleg lenne valami bónusz díj, hogy nem fedeznek fel, erősebb fegyver, valamit elveszítenél, ha meghalsz meg ilyenek. Az XP gyűjtögetését se láttam mérvadónak mivel a legtöbb skill felesleges.
Ezzel a zárt meg a nyílt bétával több embert sikerült eltántorítaniuk, mint meggyőzniük. Aki akarta, így is úgy is megvette vagy meg fogja.
Techdemo-nak nagyon jó viszont ahhoz meg drága. Inkább legyen kisebb terület te az szépen megtöltve.
Valaki írta, hogy jó, hogy vannak ilyen csapatbeszélgetések. Néha jó, de mikor már ötödjére hallom ugyanazt elég idegesítő.
Ja és ha ez a második terület 5 koponyás akkor vannak bajok ismét. Extrémen is túl könnyű volt.
-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki elmondaniá, hogy hol, hogy lehet elkezdeni az első küldetést az új területen? Az utolsó 2 meglett co-op miatt. Viszont még mindig nem adja be az első 3-at.
-
s4hu|SyD^
addikt
EZ sem rossz.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Hogy tudom elkezdeni a küldetéseket a 2. területen? Nekem nincs semmi sárga.
-
s4hu|SyD^
addikt
Toltam pár órát most így pénteken volt időm, de be kell valljam, hogy nem győzött nagyon meg. Az összes mellékküldetés ugyanaz, semmi változatosság, totál nulla, tök unalomba fulladt az egész játék egy idő után. Az, hogy néha túl hamar sötétedik vagy esik az eső elveszi a kedvet is a táj gyönyörködésében. Az ég textúrája még mindig nem tetszik. Egyébként az egész játék olyan, mint egy techdemo, de úgy beledobtak pár ellenfelet meg NPC-t és ennyi. Sztori is elég semmilyen. Sőt az az igazság, hogy egy idő után úgy untam már a vezetést meg a helikopterrel repkedést, hogy hihetetlen. Állandóan 2-3 kilómétereket menni, mert nincs közelebbi teleportpont.
Jó lenne egy opció, hogy lássam az időt például (vagy lehet csak én nem találtam meg), esetleg lehetőség arra, hogy lelassítsam az idő gyorsaságát, értem ezalatt, hogy ne legyen olyan hamar este/reggel, ne változzon az időjárás olyan gyorsan.Egyre többet használtam a társaim, de még mindig rettentő idióták nagyon sokszor. Miattuk meghaltam, nem jókor élesztett, pl. körbe voltunk véve, de akkor is inkább élsztett. Sokszor beragadtak, vagy csak álltak kukán, volt, hogy totál megfagyott az egyik. Picit talán javultak a zárt bétához képest.
Ezt az Extrém nehézségi fokozatot meg felejtsük el, mert tényleg semmi köze az ellenfél intelligenciájához. Sőt nem is nagyon nehéz az a fokozat, amint tudod, hogy bugyuta az ellenfél kb becsalod őket a csapdába.
Az animációk még mindig rosszak, főleg ha a Division-höz hasonlítjuk.
Az FPS droppok érdekesek, nagy százalékban 45-60 FPS Ultrán, de volt hogy 60-ról 8-ra esett. 8!!! Meg amúgy is be-be esik, szerintem tölti a másik pályarészt vagy valami hasonló.
Engem nagyon érdekelne, mi az az újdonság, amit nyújtani tud? Mert, hogy 80%-ban csak utazgatok, az nem nagyon alapozta meg azt, hogy rohanjak megvenni. Ha nagy és szép területet akarok mókával akkor ott a Just Cause 3, ha lopakodós, fedezékes játékot akarok meg ott a Division.
Nem azt mondom, hogy nem szerzem majd ezt be, de biztos, hogy nem teljes áron induláskor. Csiszoljanak még rajta szépen.Egyébként ez biztos, hogy elveszik az open bétás játék? Lehet megint előlről kezdeni? Nem rajonganék érte, hogy megint meg kelljen csinálni az első meg a második területet.
Ja és nem egyszer találkoztam olyan hibával, hogy nem bírtam a küldetéssel haladni. Pl. ahol be kell robbantani az ajtókat majd hackelni a számítógépet ott berobbantottam az összes ajtót megöltem mindenkit mégsem adta be, hogy tudjak hackelni. Kezdettem megint elölről.
-
s4hu|SyD^
addikt
Első 30 perc benyomás, még mindig nincs HUD nélkül Sync Shot csak ha belövöm azt, hogy mutassa megjelöléseket, amik elég élményrombolók, hogy látom az ellenfelet falon át, vagyis azt a piros karikát ugye.
Autók, motorok vezetése sokkal jobb, kicsit finomhangoltak a helikopteren is, de én jobban szerettem a régit.
Lazán extrém módon egyedül mindenkit lelövöldöztem az első 2 küldetésben. Úgyhogy a nehézség így nem nagyon jön ki.Lehet túl jól célzok fejre na. Division beütés. Én még mindig nem szeretem ezt az autómata fedezéket, szerintem borzasztó. Animáción én nem nagyon vettem észre változást, még mindig rossz.
Az sem igazán érezhető, hogy jobban futna a játék. A régi Very high most Ultra és ennyi kb. Borderless-ben még mindig több FPS van, mint Fullscreen-ben. Egy jó +3-5 FPS. FPS droppok még mindig vannak erősen. Persze csak egy kicsit játszottam még nem tudok nagyon viszonyítani, de látom, hogy miket nem változtattak. Ez amúgy, hogy az AI csapattársak csak úgy beteleportálnak az autóba vagy a helikopterre ez valami borzasztó. Más játékokban ez úgy volt, hogy mikor megérkeztél valahová akkor kicsit távolabbról jöttek elő, de ez a teleport a járműbe ez nagyon nem adja.Na megint szervíz van, az a jó, hogy még opciót sem ad, hogy kilépj a játékból. Alt-tab és úgy kell bezárni...
-
s4hu|SyD^
addikt
A zárt bétában abbahagyott játékunkat folytathatjuk vagy mehet elölről megint?
-
s4hu|SyD^
addikt
Pont az írtam visszább, hogy lehet direkt van úgy, mert lesznek autósüldözések és nagyon nehéz autóból kifelé lövöldözni.
Attól függetlenül elég élményromboló.
Just Cause 3-ban meg sosem figyeltem, ott a minél nagyobbat szóljon/robbanjon a lényeg. Nálam nem laggol egy kicsit sem, igaz erős gépem van hozzá.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mondjuk az a teherautós az vicces volt. Mindig átment a hídon, ami nem volt már benne a béta területében.
AI-val meg ugye elég gáz az autósüldözés. Jó lenne ha vezetnének. Igazából ha az NPC-k tudnak nekik is illene. Rányomsz valahová majd ekvisznek oda. Ha mozog a célpont mint a teherautó követik. Kihagyták ezt a ziccert eléggé.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ezen az interaktív térképen szkriptelt dolgok vannak amúgy?
-
s4hu|SyD^
addikt
Látványvilággal nem lesz baj azt látjuk, én azért tartok tőle, hogy egy ekkora világ felépítése valaminek a kárára ment. Bétából kiidulva. Nem bánnám, ha mondjuk lenne egy "patch note", hogy mik változtak a zárt béta óta. Félek attól, hogy nem sok minden. Torkolattűz érdekesen néz ki, meg nekem valahogy a karakteranimációk sem az igaziak, de kinek mi. Attól függetlenül én a zárt bétában is megálltam sokszor csak gyönyörködni a tájban. Rászoktam erre a csak céltalanul bolyongok dologra a Just Cause 3 óta és már a Division-ben is csinálom, Watch Dogs 2-ben is. Igazi művészet, amik vannak a játékokban manapság. Szerintem az Ubinak van talán a legnagyobb esélye egy hihetetlenül élő open world játék elkészítésére.
-
s4hu|SyD^
addikt
Annyira nem követtem mondjuk (mivel én azt hittem, hogy csak internetes a játék és nem ilyen lehet menni csak Solo-ban is féle). Egyébként én imádom a játékot a hibái ellenére is. Igaz nem a megjelenéstől van meg. Bízom benne, hogy a Wildlands-ben kifogják javítani az idegesítő hibákat, ha nem akkor úgyis tele lesz a fórum a sírással, ahogy a Division fóruma is, abba is hagytam az olvasását régóta, csak ha valamit keresek akkor tévedek oda.
Egyelőre a Wildlands fórum az még úgy ahogy, de ott is megy a sírás rendesen a PvP hiánya miatt. Szerintem teljesen jó ez a PvE, Co-op. Persze eltudnék képzelni egy PvP részt is, de lehet ott dőlne be az egész játék.
-
s4hu|SyD^
addikt
Az Ubinak sem kell messze mennie a reklámért.
Nem nagyon szoktam első napos játékokat venni teljes árért, de lassan meggyőznek
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Firestormhun #1054 üzenetére
103.3 MB/s az nem rossz, én se tartottam volna meg a bétát olyan sebességű nettel.
-
s4hu|SyD^
addikt
19.51 GB-ot tölt az Uplay a Wildland bétához. Az kb az egész játék megint. Bízom benne, hogy lesznek változások.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Bjørgersson #1024 üzenetére
Az egész nehézségi fokozat abból állt, hogy 4-5 lövés helyett meghaltam már 2-től, csapattársaim szintén. Ez úgy ki is merült ennyiben az első területen. Magyarán a nehézségi fokozat nem igazán releváns mivel lényegében minden ellenfél 1 fejlövés. Viszont ha a csapattársaimra hagyatkozom, akkor bizony egyedül maradok, mivel nem olyan okosak mondjuk úgy és tényleg gyorsan elhullanak. Ami hozzáadott a nehézséghez nagyon sokat és az élményhez is az a HUD nélküli játék. Viszont úgy olyan volt az egész mintha egy másik játékot játszanék.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mi értelme volt átnevezni... Sok az agyhalott vagy mi, hogy nem érti a Ghost fokozat lényegét?
Remélem az átnevezés egyenesen arányos a mesterséges intelligencia növelésével.
Egyébként néha nagyon bosszantó, hogy sok dolgot lebutítanak a hülyék szintjére plusz a konzol szintjére is, hogy jobban élvezhető legyen azokon, mondom ezt úgy, hogy konzol is van itt, igaz én PC-n játszom.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Hiába szeretem az Ubisoft játékokat azért nem kell sok változatosságra számítani. Ez mindig a játékostól függőtt, hogy hogyan teljesíti a küldetéseket. Gondolom lesz bomba, túszok, öld meg ezt, ejtsd fogjul, térítsd el, szabotáld, szerezz infot, faggass. Más nem jut eszembe.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem jó reklám ez a sötét AI a játéknak. Gondolom te sem azért mutatod ezt, mert olyan meggyőző a viselkedésük. Én írtam a kérdőívbe is hosszasan, hogy kéne ezeket javítani elég erősen.
Kicsit későinek érzem az open béta dátumot, de inkább javítsák, finomhangolják a dolgokat még.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Exelsior #965 üzenetére
Open Beta biztos lesz, mert kaptunk róla e-mail-t. Fórumukon pedig azt írták, hogy minden észrevételt elolvastak és dolgoznak azon, hogy kijavítsák/módosítsák a dolgokat a tőlük telhető módon. Nyilván mindenkinek nem tudnak megfelelni, de azért van mit csinálniuk az biztos. Várom a nyílt bétát és remélem látunk változást, ha nem hát akkor elfelejthetik, hogy megjelenéskor megkapják a pénzem, meg szerintem másokét is.
Amúgy a Watch Dogs 2 is jól le lett húzva, mert hogy úgyis Ubisoft. Aztán nekem már szinte megjelenéstől megvolt (SSD-hez kaptam) és az egyik legszórakoztatóbb játék, poénos, ötletes, szép is.
-
s4hu|SyD^
addikt
Értem én, de ha lehet direkt az Ubi-tól venném, ha ugyanannyira jön ki. A -20%-al jelenleg 32 font a játék. Az pont annyi, mint amennyiért megveszed máshonnan.
Pontosabban: Greengaming 32.79 font, Ubi meg 31.99 a -20%-al. Csak ha van az a -5% Greengaming-nél akkor olcsóbb, egyébként Ubi a nyerő. És semmi mást nem kell tenned csak játszani a játékaikkal és mindig van -20%. Szerintem ez szép gesztus tőlük még akkor is ha kicsit többért adja, mint a kulcsos oldalak.
-
s4hu|SyD^
addikt
Megy az még lentebb nem kell aggódni, az Ubi-nál mindig vannak akciók. Ha nem akkor ott az Ubi -20% kapásból. Vagy a tavaszi leárazás, nyári, téli. Watch Dog 2 után pl. egyből volt nagy leárazás valami 40 font helyett 25 a játékért.
Én is inkább a Season Pass-osra fizetnék be, de az marha drága. Deluxe tartalom meg nevetséges. Amúgy várjuk ezt ki, elvileg 2 kiegészítő lesz a Season Pass-ban, először lássuk azt a teljes játékot, én biztos rávárok pár hónapot azért, lehet nem lesz ez olyan jó játék, aztán majd húzzák szépen lefelé az árakat. Meg addig pár patch is kijön majd.
Először is legyen az az Open Beta.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e változás a closed bétához képest és nagyon remélem, hogy lesz. Ha minden marad úgy ahogy volt akkor elég csalódott leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Horgász topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged