Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsulboy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na jó azért annyira nem rossz,de 10k-t nem ér,föleg,hogy a virágboltival is lehet a neten nyomni!

Én játszok vele néha,igaz csak online! -
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
szerintem se!
-
zsulboy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerinte nem ér annyit a 3. rész,jobb a 2.!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem!
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az ósanba ráadásul a TOCA kettőt megkapod 2-3 ezer környékén...
-
Csapi007
veterán
Hello
A ''clucth'' gomb mire jó? -
kuato
tag
Hi
Nehézséget hol lehet állítani? Én csak a kavicságy, kezelés és törés opciókat találtam meg, de azon kívül, hogy törik a kocsi és megfog a kavicságy, még mindig jóval gyorsabb vagyok a mezőnynél. illetve röhej, hogy milyen rövid féktávokat lehet venni, ők meg milyen biztonságosan kocsikázgatnak. Sőt nem tudom, találkoztatok-e már olyannal, hogy edzésen mondjuk megy 270-et a jármű, aztán a futamon pedig 300 felé is nyomja ugyanott. Így a féktávot belőni már elég necces. Ez a Lotus V8 kupa spa-i futamán volt konkrétan. Igazából a nehézség-állítás lenne a kérdés
kösz -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nekem nagyon tetszik a game! Szép a grafikája meg tetszenek az autók benne! Asszem jó kis játék lett!

-
mycso
veterán
Multiba senki nem játszik ezzel????
Vagy nincs is rá nagyon lehetőség????
Nekem tetszik a játék, csak elég unalmas. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kérdésem! World tourban, több autót is felajánl, de mindig csak a legelsővel tudok menni,
hogy lehet a többit is kiválasztani? -
slayer006
addikt
Sziasztok !
Légyszi írja már le nekem valaki, hogyan kell bekapcsolni a kipörgésgátlót, mert megőrülök tőle!
Billentyűzettel így is nehéz
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy multiba milyen PORT -ot kell neki megadni?
-
shteer
titán
mentés jöhet nekem is

-
Balage_1989
csendes tag
Valaki küldjön léccives egy mentést ami már egész jo. Köszi
motorozom@citromail.hu -
Mlad
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés: felraktam ezt a játéko (a demon tools segítségével), és amikor elindítom a játékot, akkor elkezdi ellenörizni a cd-t, de ez a csík nem fut végig, hanem a negyedénél megáll, és hibaüzenetet ír ki.
Vagyis asszem, h nem jó a cd!
UI.: Pedig a cd meghajtót is kihúztam a játék elött
Segítségeteket elölre is köszönöm!
-
JoHnni
senior tag
Üdv!
Vmi kipörgésgátlót be lehet kapcsolni a játékban?? mert kigyorsításkor billel nagyon szar -
Dj Sügi
őstag
Már nem is lessz senki itt nagy valószínűséggel!nagy csalódás az egész!!!

-
zsulboy
senior tag
UP!
Nagyon leült ez a totyik. -
Dj Sügi
őstag
válasz
oettinger01
üzenetére
ment válasz!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
oettinger01
üzenetére
Tudod milyen nehezen ment az elindítása!
És aztán rettentő nagy csalódás volt!Eredeti vagy koppincs?
Ha koppincs írjál PÜ! 
-
oettinger01
őstag
egyszerűen nem sikerül elindítanom ezt a játékot pedig nagyon nyomulnék már vele. nektek könnyen ment?
-
zsulboy
senior tag
Én még csak a letölthető multi-s demoval nyomtam,de valoszinüleg megveszem mert tetszik a game!!
Össze kéne jönn egy kis multira majd!? -
éN79
addikt
Csak hogy pöröghessen a topik.
Nem semmi ez a játék. Már vagy 100x-re futok neki egy teljes sorozatos DTM versenynek full nehézségen (ráadásul billentyűzettel), de mindíg beüt valami ménykő már az német pályán egyből. Sebaj, nagyon realisztikus játék gyönyörű hangokkal és kocsikkal.
Megérte úgy gondolom. -
-
Tottu
senior tag
Nekem is kellene 1-2 jó beállítás, mert ameddig hidegek a gumik addig alig tudok kanyarodni.
A single nekem nem tetszik, ott csak szenvedni lehet (szerintem). A multi viszont naon ott van, úgy hogy mindenképp kellene 1 Host-ot indítani esténként. (mint pl.: a Hungarian or Ban).
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Gondolom ezt a szimpla rekordot mindenki megtudja előzni!
Vagyis biztos hogy megtudja előzni mert szimpla,ráadásul Mosnter Series höhö! -
P.Dude
őstag
[link]
4X4 Monster Series,Time Trial -
Dj Sügi
őstag
Nincsen hozzá magyarosítás?

-
arpeen2
senior tag
Segítsetek már TOCA-sok. Az autók tuning menüjében a TOE & Cambers-nél melyik az összetartás és melyik a dőlés? Erre nem bírtam rájönni még, de most fontos lenne. Olyan 39-40%-nál tartok a '80 Formula versenynél járok és esős futam van ahol nem bírom stabilra venni az autót kanyarban. Ha van beállítási ötletetek azt is szívesen veszem. Igazából ennél a sorozatnál (80 Formula, 4x4 offroad, Civic Type-R) a Civic-el akartam játszani de egyszerűen úgy mennek el az egyenesbe a vetélytársak hogy 0 esélyem van az első helyre, bárhogy is állítom az autót. 5let erre esetleg?
-
Webmatyi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eladó Logitech Momo Racing Force Feedback kormányom. A garesz már lejárt, de kb. 20-25 órát használtam összesen. Kifogástalan állapotban van.
Az ára 20.000,- Ft.
Mobil: 30/90-34-567 -
maflame
aktív tag
Ott már szerintem sokat számít a beállítás. Ez most lesz gond nekem is pedig épp csak elkezdtem. Ott vagyok ahol valami GT Vauxhall-lal kéne labdába rúgni de sokkal gyorsabbak.Szóval még nem igazán mélyedtem bele a setup-ba de a gumis rész így elsőre nem tiszta. Nincs valahol valami ''útmutató'' ezekkel kapcsolatban?
-
P.Dude
őstag
14%-nál járok de annyira nemtudom megcsinálni a vintage grand prixot meg persze a vintage mercedes racet!Sőt már a Clio futamnál is elvok akadva de megpróbálom még behozni!
-
Alvin_ti4200
félisten
Ma este végre én is kipróbálhattam ezt a csodát
A második résszel szimultán tolom, érzékelte is, hogy vannak a második részből mentések, így egyből kiváltottam valamelyik játékmódot vagy pályát
Grafikailag szerintem semmivel nem jobb, mint a második rész, igaz nekem az is meg ez is tökéletesen megfelel. A pályák megfelelően kidolgozottak, az autók (egyelőre) jól irányíthatóak billentyűzettel (igaz ez nem jelent semmit, mert én billel toltam végig a Richard Burns Rally-t is, amit nem akartak elhinni
). Gépigény nem vészes, az aláírásomban látható konfiggal 1280x1024 4xAA 16xAF minden maxon simán megy akadozás nélkül. -
gergo84
aktív tag
Logitech® MOMO® Racing for the best play in Toca3
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[amne]
senior tag
Próbálunk haverral network menüből multizni de nem tudjuk milyen portot kéne megadni. Ötlet?
-
Gazo
csendes tag
Kezdő vagyok kérem segítsen valaki?
instal után a tesztelésnél Error-t ír /Insert the RaceDriver3/keyles/ disc into another drive then press''retry''.
Mi a baj???
köszönöm. -
Mosqu!to
addikt
Hi,
Egy problémám lenne a játékkal, ami már a demónál is jelentkezett, mégpedig hogy a bevezető videó (a reklám nem, csak ahol autók vannak) alatt és a játékban az autóknak nincs hangja! A főmenüben vannak hangok, a játék alatt a csk rádióját hallom, de a kocsi hangok nincsenek, pedig az lenne a legfontosabb
Valami ötlet, patch? -
GuruZone
őstag
Hozzunk össze már egy magyar multipartit. Elegem van a sok németből. Napi 4 órát multizom

Egy jó Clio, vagy vmilyen Formula bajnokság kellene Veletek...
ui.: mellesleg nem értem a készitők gondolkodásmenetét, román nemzetiséget lehet választani, magyart meg nem??? Ugyan már Uraim, ugyan mááár! - by Palik -
Scream007
őstag
Így van nekem Keyboard edition kell.
28. versenynél adtam fel a 32ből.
Azt a 911 turbo evo 750 biturbo istennyílát nem lehet irányítani.
Hiába fékezek alig áll meg, picit főűre érek már irányíthatatlan kipörög, hozzámér ellenfél azonnal füvön vagyok, vagy kifarolok, ennél már csak a könig diabloja a rosszabb ami párral előtte volt.
Meg amikor 2 sávnyi helyne kell menni, áhhh, és ellenfél bejön középr eköszi elözd meg mellé akkor meg füvön vagy.
De akkor megnyugodtam, ha keyyel nem lehet végigvinni akkor ok.
Ámen.
-
P.Dude
őstag
válasz
Scream007
üzenetére
Te meg miről karattyolsz itt?
Mi az hogy az nfs MW ellenfele??Ezt te honnan szedted????Nemis értelek.
Nemértem minem tetszik a játékban(Igaz kis hibák vannak)de akkor is semmi nagyobb gond nincs vele.Egyépként az össz játék 7gb nem 12gb.Most egy ilyen autóverseny legyen neked könnyű?Akkor légyszives kérd meg a gyártót hogy neked külön csináljon könnyebb verziót!
-
Mr.Hankey
csendes tag
válasz
Scream007
üzenetére
Ez a játék nem akar az nfs sorozatok ellenfele lenni! Szerinted a most wanted vagy az underground 2 izgalmasabb, jobb, az egy parasztvakítós szarság, semmi köze az igazi autószimulátor játékokhoz. Az nfs porsche volt király, meg esetleg az underground 1! Miért mindig csak a grafika számít, ez nagyon idióta hozzáálás! Bocs hogy ezt mondom!
A toca nagyon jó játék, igazi racing feeling, csak kicsit nehéz, kormány kell hozzá, végigvinni billentyűzettel talán nem is lehet! -
Scream007
őstag
ez a gém szánalmas, az elején azt hittem fu de klassz meg minden, úgy kb a feléig tetszett is, aztán a 2/3áig már kedztem látni ez nem teljesen jó így, a 3/4e után meg csak egy nagy szenvedés ideskedés az egész

Deleted mind a 12 Gb-jának, méghogy ezé ne írjak dvd-t, na persze, távozzz leggyengébb láncszem, és ez akar az nfs sorozatnak elelnfele lenni???LOLLL
-
P.Dude
őstag
Na most aztán már nagyon király a game.Szinte alig mozdulok tőle.A fűnyíró verseny nagyon állat benne

-
gergo84
aktív tag
hát amióta megjelent az xp op.rendszer a maga hatalmas méretével...azóta engem nem érdekel, hogy mi mekkora. Főleg nem játéknál, ami tele van átvezető videokkal. Persze ezek a videok lényegesen megdobják a hangulatot. De én azt is díjaznám, ha az xp 7 giga lenne, és amikor megirok egy cd-t bejönne mondjuk egy video, és mindenki éljenezne.

-
P.Dude
őstag
Úristen!Alig változott játék ás 7 giga hely kell neki?
Ez őrültség! A demonak nem kellettek giga helyek ennek meg kell? -
Kiskokó
veterán
Hát ez egyre rosszab lessz... romlik a PH! színvonal régen iylen hozászólásokat amik Wareok voltak vagy egy hamis játék elinditását segitik rögötn törölték és figyelmeztették a bünös de most itt csak jönnek a HSZ ek és semmi.. ennyi régen anno amikopr még újonc votlam nekm iylené már rögtön leorfibálták a fejem hogy mit képzelek magamról meg ha nemtartom be az alapelveket akor takarodjak inne...
-
gergo84
aktív tag
Szerintem is jó lenne ha versenyeznénk egymással, bár akkor csak a tocard2 vel jöhetnék, mert csak azzal tudok online játszani.
Tegnap nagyon ideges voltam. Gt light versenyen voltam. és kb 15 percig próbálkoztam, mire eljutottam oda, hogy ne lökjenek ki, ami hatalmas sebességnél egyenlö a vereséggel
Amugy mindenkinek ajánlom hogy modositgassa az autó paramétereinek beállítását, mert nagyon megéri. Én pl. a sebességváltót állítottam át ugy, hogy minen fokozat ki legyen huzatva, és kicsit leültettem az autót, és hard fokozatú játéknál, az egyenesben folyamatosan leelözök mindenkit könnyedén, és a kanyarokat is sokkal nagyobb sebességgel vehetem be -
P.Dude
őstag
Egyépként tényleg lehetne itt is egy Toca race driver Ph! team.
-
P.Dude
őstag
Jó is lenne itt egy csapatot alkotni és versenyezni egymással nem?
Csak tipp! -
P.Dude
őstag
Nemis tudom mivan a Classic autókkal ami neked nemtetszik benne de szerintem az a legjobb amikor beszállsz egy 68-as Mustangba és azzal söpörsz végig a pályán.Kormánnyal még nempróbáltam a játékot de kiváncsi vagyok rá ha ilyen jó.A Fokozatot én mindíg mediumon játszol sosem térek át hardra.Egyépként a nagyon jó kocsi benne az a honda civic 2006.Nemtudom mért valahogy megfogta a szemem!

-
gergo84
aktív tag
Egyszerre több versenyben is benne vagyok. A Classic részt én nem szeretem. Egy kicsit unalmas a régi autókkal menni, kivéve a rally-s részt. Amugy a többi nagyon jó. És akkor a legizgalmasabb a játék, ha kormányod van, beállítod hard fokozatra a játékot, és minden segitséget kikapcsolsz. Akkor tényleg nagyon élvezetes vele menni. És nem kell a tükröt figyelni folyamatosan hogy mikor érnek már utol, mert örülsz ha elsö vagy...
-
Bencus88
nagyúr
Egyre jobban tetszik ez a game.Lehet teljesbe is meg kéne nézni.
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Tegnap már komolyabban elkezdtem játszani vele, csak az a baj, hogy amikor szépen belső íven előzök, akkor szimplán kilöknek
Amúgy vagyon faintos kis játék, nagyon tetszik 
-
gergo84
aktív tag
mivel itt tilos warez-olni, de én szeretnék segiteni...
mivel én is játszom a játékkal, probléma és lemez nélkül...
ezért esettek neki ennek a forumnak és olvassatok -> [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyébként igy már egész jó a játék
És aztán rettentő nagy csalódás volt!Eredeti vagy koppincs?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)