- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyobb akkumulátorral várható a Pixel 9a
- Van még Nokia telefon!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Tovább gyorsul a chello
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrakeWood
csendes tag
És még mennyien letöltötték PC-re más helyekről ki tudja mennyi eladás lett volna így. Én imádtam még PS -en toltam
[ Szerkesztve ]
XBOX360 4EVER
-
addikt
Megérdemlik a jó számokat, csak így tovább!
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Polllen
nagyúr
A Heavy Rain után nehéz szívvel vettem rá magam, mert az nem tetszett annyira, de ez a játék zseniális és egyedülálló. Én mondjuk psn plus-ban játszottam vele.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
addikt
Sőt, tovább megyek, ki tudja még mennyi eladást produkált volna akkor, ha még Nintendo Switchre is kijön!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Tasunkó
senior tag
Szerintem csak arra gondolt, minél több pénz megy be, annál több bankót tudnak megfogdosni megszaglászni a készítők, és emiatt annál több ilyen jó játék lesz. Nekem a Heavy Rain is tetszett, előtte egy kád pénzben fürödhetett a menedzsment, az olyan jó volt.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
.LnB
titán
Megérdemlik, nagyon jó játék.
Nem rég el is gondolkodtam azon, hogy vajon a Quantic Dream a Sony live service agymenésének lett e az áldozata? Lehet, hogy őket is rá akarták állítani egy olyan játék fejlesztésére, ők meg mondták, hogy akkor inkább lelépnének?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
GreatL
őstag
Jó játék. Picit egyszerű, a történet is, de egy interaktív mozijátéknak ennyi bőven elég. A Heavy Rain-t hogy istenítették... szerintem eléggé bénácska volt, nem rossz, de azért...
A Beyond Two Souls jó volt, csak picit elvont. A színészt viszont felismertem az elején, de azt hittem lopták.
[ Szerkesztve ]
Intel Core i9-9900K víz | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest