- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Jó játék. Picit egyszerű, a történet is, de egy interaktív mozijátéknak ennyi bőven elég. A Heavy Rain-t hogy istenítették... szerintem eléggé bénácska volt, nem rossz, de azért...
A Beyond Two Souls jó volt, csak picit elvont. A színészt viszont felismertem az elején, de azt hittem lopták.
-
.LnB
titán
Megérdemlik, nagyon jó játék.
Nem rég el is gondolkodtam azon, hogy vajon a Quantic Dream a Sony live service agymenésének lett e az áldozata? Lehet, hogy őket is rá akarták állítani egy olyan játék fejlesztésére, ők meg mondták, hogy akkor inkább lelépnének? -
Tasunkó
őstag
Szerintem csak arra gondolt, minél több pénz megy be, annál több bankót tudnak megfogdosni megszaglászni a készítők, és emiatt annál több ilyen jó játék lesz. Nekem a Heavy Rain is tetszett, előtte egy kád pénzben fürödhetett a menedzsment, az olyan jó volt.
-
Polllen
félisten
A Heavy Rain után nehéz szívvel vettem rá magam, mert az nem tetszett annyira, de ez a játék zseniális és egyedülálló. Én mondjuk psn plus-ban játszottam vele.
-
Megérdemlik a jó számokat, csak így tovább!
-
DrakeWood
csendes tag
És még mennyien letöltötték PC-re más helyekről
ki tudja mennyi eladás lett volna így. Én imádtam még PS -en toltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest