Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz B-L-A-C-K #84228 üzenetére
Félidőben raktam egy kis izgulni valót én is 500-al.
Horvátok 6.5 gól felett, Norvég X, Bosznia X és Izland lő 2.5 gólnál többet....Mondjuk elbactam, mert a Horvát 6.5 gól felett eleve 4.5x pénzt fizet, elég lett volna azt 10k-val ...
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Huhh, mit hagyott ki Izland... Már az én kamim se fog jönni, de egy kis izgalom megért ennyit.
Érdekes volt, tegnap első blikkre azt mondtam, nyernek a Norvégok. Aztán elbizonytalanodtam és nem raktam.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz szab.tam #84252 üzenetére
A 3/6 -hoz : ugye azt minél nagyobb szorzós eseményekre találták ki, de 2.5x--3x szorzó esetén 3 találat még egy duplázónak is kevés. Ráadásul 2000 Ft-ot kell kockáztatni minimum.
4x--5x szorzókból meg ritkán jön 3 is egy szelvényre.Nem okoskodni akarok, csak én nem szeretem ezt a fogadási formát.
B-L-A-C-K: pedig nem rosszak ezek, megkockáztatom, hogy ha bet365-ön teszed meg, akkor 50-60 ezret felajánlott volna a második Norvég gól előtt...
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
A Görögök szorzója felfelé csordogál, ez nem tetszik nekem...lehet,hogy dönci lesz? Kihagyom őket...
Örmény-Francia miért nem látható az eredmények.com-on? Nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Szép történet az orosz KHL is,
Vityaz Podolszk - Nyizsnyij Novgorod két harmad után 0-2.
A harmadik harmadban meg lő 3 gólt a Vityaz és nyer 3-2-re.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz Steel Lord #84350 üzenetére
Most mutatták az Észak-Ír gólt és volt egy hatalmas kapufájuk is... csak pislogtam, mint a nézők
-
Prien
addikt
válasz stefyY #84360 üzenetére
Na most kezdjünk el imádkozni, hogy a lengyelek szerezzenek még egy gólt és akkor nyernek ők is, mi is! 2-2 most.
Víz Elek: a bet365 mobilos nézet kiváló böngészőből, de a tippmixpro,bwin, betclic is rendelkezik mobilos alkalmazással... a választás a tiéd!
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz Víz Elek #84371 üzenetére
Ezek közül csak a pro-n játszom néha (és a bet365-ön). Mobil böngészővel, de asztali nézetben nekem teljesen jó a pro, a bet365nek pedig a mobilra optimalizált oldala kiváló- szerintem. (Note 3)
Mondjuk azt pontosan nem tudom, hogy hogy áll a NAV és a külföldi sportfogadó oldalak mérkőzése...[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz Tomi0703 #84376 üzenetére
8 meccsből egyik sem lett hazai. Sőt, Portugálok a 96.percben nyernek. 6 vendég győzelem, 2 dönci és 1 elmaradt meccs, ugye a drón miatt.
Nekem is bukó a mai nap. Lengyelek helyett a Portugálokat kellett volna raknom. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Tegye fel a kezét, aki nem hagyja abba a mixelést a mai nap után!
Egyedül kicsit unatkoznék itt....
-
Prien
addikt
válasz Víz Elek #84388 üzenetére
Én egy másik oldal fizetős részlegének írtam kíváncsiságból, ott is 8 ezer lenne 1 hónap (valószínűleg kartelleznek ) . Elvileg adóznak is, stb.
Sajnos tendencia, hogy minden felfuttatott oldalnak lesz egy "vip csoportja", ahol tagdíjat szednek.A magam részéről úgy vagyok vele, hogy a tippek nagy része kint van ingyenes oldalakon is, ugyanakkora esély van az ő tippjeiknek is a besülésére.
Persze írják,hogy utána javítunk, stb. Csak ők a tagok pénzével játszanak egy idő után, míg te a sajátoddal duplán/triplán.
Ergo szerintem nem igazán éri meg. Max. ha valakinek tényleg sok pénze van és nem számít neki...Próbaképp egyszer lekértem sms-ben egy tippsort az egyik oldalról. (160 Ft, ha jól emlékszem.) Megraktam, nem jött be. "Garanciás" volt, ami azt jelenti , másnap ingyen kaptam tippsort.
Megraktam, az se jött be. Hát erre egyedül is képes vagyok...Azóta átfutom ugyan a tippadó oldalakat, de mindig a saját megérzéseimre igyekszem hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz SzZrt. #84416 üzenetére
Kérnék egy "gyors befizetés" opciót is, ahol már meg vannak jegyezve a bank kártya adatok és csak a jelszó- CVC kód megadásával egyszerűen fel lehet tölteni...
Valamint a "cash out" funkciót is imádnák a fogadók, szerintem, esemény közbeni pénzkivétel... Köszönöm a figyelmet, tegyék versenyképessé az oldalt, ha már a miénk!A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
A tippmixpro-ról is eltüntették az NB II bajnokságot? Mi történt?
A bet365-ön meg a jégkorong MOL ligát nem találom...
-
Prien
addikt
válasz yogibear #84518 üzenetére
De ez nem nyeremény, hanem kölcsön vissza
Befizettem az adózott fizumból valamennyit, most visszautalnak belőle. Szó sincs nyereményről. És ezt a banki átutalások is alátámasztják. Ez nem jövedelem, hanem egy átutalt összeg kb.80%-ban történő vissza adása.
Mit szólsz?A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz Daniel Alves #84535 üzenetére
Rég volt sok döntetlen, ma szerintem 3-4-5 is lehet a 8 meccsből...
-
-
Prien
addikt
Auxerre, Socheaux, Arles, Niort X...
Hajrá!
-
Prien
addikt
válasz Daniel Alves #84550 üzenetére
Belenyúltam egy gól gazdagabb mérkőzésbe, GFC Ajaccio nagyon szórja.
-
Prien
addikt
Creteil 1.fi D, Basel D, Gatasaray D, Metz D ment 500-al. A francia már bejött...
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
Nekem is bukó a mai nap, de ahogy nézem a holnapi olasz fordulót, úgy forognak össze a csapatok, hogy az összes meccs döntetlen szagú... mi lesz ebből? Lehet, hogy egy 3/5 kombi...
Volt egy 3 napos szelóm, szerintem minden meccs jönni fog róla, kivéve a kedvencem, ugye a Dortmund...
-
Prien
addikt
válasz szlovibuki #84860 üzenetére
Én drukkolok! Nem szabad mellre szívni a kis tét-nagy tét dolgot, mindenki annyival játszik, amennyivel akar.
Szép kis várható nyeremény!
-
Prien
addikt
válasz szlovibuki #84886 üzenetére
Próbálkozni kell, végülis bármikor becsíphet... .Ilyen szelvény elég lenne évente 1
-
Prien
addikt
Első fi D: Barca, Bate, Schalke, Róma, Chelsea: 500---> 57 k
Meg feladtam 3/5-ben is, hátha becsíp. Izgi 45 perc lesz ez...
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Championship első 5 meccsét kellett volna félidő döncire vennem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest