- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Thomson discman problema
- (téma lezárva)
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Reosir
csendes tag
Üdvözlet!
Eladnék egy 2 éves MP3 lejátszós Thomson. PDP 2050-est. Szerintetek kb. mennyiért tudnám elpasszolni? További infó és nagy kép a discmanről az oldalamon: [L]http://reosir.uw.hu[/L]/Egyéb/Adok, veszek.
Előre is köszi a segítséget!
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Hát, akkor nincs más hátra, ki kell próbálnia a topiknyitónak is (Plázában, MM-ban, akárhol... :) ), aztán majd meglátja/meghallja, hogy basszus, vagy nem basszus.. :)
-
ernokecske
csendes tag
-
ponti_ak
addikt
Tapasztaltam keves Pontiac!
Ja, értem. Szóval volt már ilyened/próbáltad?
-
Mr.Arizona
tag
-
ernokecske
csendes tag
-
ernokecske
csendes tag
{IMG}
-
ponti_ak
addikt
De nincs mély hangja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Megtudhatnám, hogy mire alapozod ezt a kijelentésedet, kedves ernokecske? :)
MOD: csak kiváncsi vagyok, mert és sem ismerem a típust, viszont a közeljövőben szeretnék majd venni valamilyet (jó basszussal.. :))
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Ez kell nekem !
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
[Szerkesztve]Örülök, hogy teccik.. :C
Ha tényleg érdekel a típus:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9237&arc=f[/L]
''picit'' látogatott topic, 17000-szer olvasva... :D
De van még több is, pl: kereső --> keresés témákban --> iriver --> mehet... :)
PH! Rulez!!! :C :) -
ernokecske
csendes tag
De nincs mély hangja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
-
mormota
senior tag
És hány másodperces rázkodásvédelem van benne?
a mostaniakban mind 60mp fölött
nekem samsungom van CD YEPP' MCD-HM200
kicsit drága volt, de nagyon király
egyre figyelj ha mp3-asat veszel: legyen a firmware frissithető -
Mr.Arizona
tag
Ez kell nekem !
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
[Szerkesztve] -
Mr.Arizona
tag
Mindenképpen Panasonicot, mert csak egyedűl annak van jó mély hangja!
Amúgy 19990 most a Metrokban: távvezérlő, mp3, és persze király mélyhang.És hány másodperces rázkodásvédelem van benne?
-
ponti_ak
addikt
Tegnap fatherom levágta a balhét és visszavették! De most nem tom milyen discmant vegyek!!?
Hmm, no flame csak 1 tipp: [L]http://www.iriver.hu/imp700t.html[/L]
25 ropi, és még szép is (...neem, nekem nem ilyenem van, de ha lesz, akkor csak ilyen/hasonló...legalábbis nagyon dícsérgetik ezt a márkát errefelé ... is... :) )
[Szerkesztve] -
Mr.Arizona
tag
visszavették?:) ügyes... látod, csak egy kicsit kell balhézni, és máris azt csinálják az eladók, amit te szeretnél. (ennyit arról, hogy mindig a vásárlónak van igaza)
hogy érdemben is hozzászóljak a témához:
amondó vagyok, hogy egy mp3-as discmant érdemes venni, mert az már azért mégiscsak tud mp3-at, és fél év alatt is tudtak olyan dolgokat ujitani/kitalálni ami azelőtt nem volt.
tehát egy mostani discmant ami ugyanannyiba kerül, mint a tied fél évvel ezelőtt sokkal többet fog tudni, és jobb is lesz valószinüleg.Kossz!!!!
-
ernokecske
csendes tag
Mindenképpen Panasonicot, mert csak egyedűl annak van jó mély hangja!
Amúgy 19990 most a Metrokban: távvezérlő, mp3, és persze király mélyhang. -
mormota
senior tag
visszavették?:) ügyes... látod, csak egy kicsit kell balhézni, és máris azt csinálják az eladók, amit te szeretnél. (ennyit arról, hogy mindig a vásárlónak van igaza)
hogy érdemben is hozzászóljak a témához:
amondó vagyok, hogy egy mp3-as discmant érdemes venni, mert az már azért mégiscsak tud mp3-at, és fél év alatt is tudtak olyan dolgokat ujitani/kitalálni ami azelőtt nem volt.
tehát egy mostani discmant ami ugyanannyiba kerül, mint a tied fél évvel ezelőtt sokkal többet fog tudni, és jobb is lesz valószinüleg. -
Mr.Arizona
tag
Tegnap fatherom levágta a balhét és visszavették! De most nem tom milyen discmant vegyek!!?
-
Mr.Arizona
tag
-
wad
tag
Erre csak este tudok válaszolni mert a fatheromtól kaptam és ő csak este jön haza!
Annyit todok , hogy a polusból van! :OHogy vitted vissza, ha nem tudod, honnan van? :)
Mindenesetre ezt hazilag aligha fogod tudni meghegeszteni, a boltban kell balhezni. -
Mr.Arizona
tag
-
wad
tag
nem tom de az moták, hogy lejárt és kész!!!
van garanciapapirod, ugye, mi van arra irva? az egy dolog, hogy kedves elado mit mond...
es hogy hivjak ezt a remek helyet? -
Mr.Arizona
tag
-
wad
tag
Fel ev alatt lejart a garancia?? Ilyen nincs... Milyen hely ez? Nincs veletlen torvenyben szabalyozva, hogy minimum 1 ev?
-
Mr.Arizona
tag
VALAKI SEGÍTSEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mr.Arizona
tag
UP!!!! HAhó valaki!
-
Mr.Arizona
tag
-
Mr.Arizona
tag
-
Flashy
veterán
Az enyém nyomogombos!
akkor ez nem jött be. hát valami kontakthibára lehet gyanakodni de hogy konkrétan mi lehet azt nemtom. ha fél éves, nem kéne garanciára hivatkozva cseréltetni?
-
Mr.Arizona
tag
-
Mr.Arizona
tag
-
Flashy
veterán
Megtisztítottam és semmi, ugyanúgy recseg!
ha analóg hangerőszabályzó van rajta (pl tekerős potméter, nem fel-le gombos), próbáld kicsit tekergetni odavissza. nemtom mér, de be szokott jönni.
-
Digital
addikt
Megtisztítottam és semmi, ugyanúgy recseg!
Lemezek frankók?
-
Mr.Arizona
tag
-
Mr.Arizona
tag
-
Digital
addikt
Fél éve kaptam és egy karcolás sincs rajta.
1 hete elkezdett recsegni és többscör kikapcsol.
Fogalmam sincs mi lehet a prob? tudtok segíteni?Fejet próbáltál tisztítani? Minden lemeznél recseg?
-
Mr.Arizona
tag
Fél éve kaptam és egy karcolás sincs rajta.
1 hete elkezdett recsegni és többscör kikapcsol.
Fogalmam sincs mi lehet a prob? tudtok segíteni?
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Thomson discman problema
- (téma lezárva)
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Milyen processzort vegyek?
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Sweet.tv - internetes TV
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- DELL T5810 Workstation PC XEON E5 2680 V4 32Gb DDR4 512Gb SSD, QUADRO K4200 4GB DDR5 6HÓ GAR!
- iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Karcmentes, 2028.10.22.-ig garanciális!
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 71 - Intel i5-14400F - RTX 5060 Ti - 16GB DDR4 - 1TB NVMe -GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu- ÚJ GamerPC 999 - Intel Ultra 7 265KF - RTX 5070 - 32GB DDR5 -2TB NVMe -GARANCIA
- Lenovo ThinkPad 14"/i5-1135G7/32GB/240GB/magyar bill.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 27% - AMD GAMING PC! Ryzen 9 7900 / RX 7900 XTX / 32GB DDR5 / 2TB SSD / X670 / 100w Gold! BeszámítOK
- Team Group 2.5 CX2 1TB SATA3 SSD
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest