Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
-
-
törölt tag
Ha sehogy nem akar elindulni akkor szerintem marad a flashtool.
Olvasd el a téma összefoglalót és tedd Ft-al a legutóbbi gyári romot.
Én is hasonlóképpen jártam, ezt toltam rá.
Ha teljesen gyári a rendszer az összefoglaló írja is, hogy "Gyári recovery-t soha NE használd"
De lehet a többieknek van jobb ötletük. -
Vargi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy teljesen gyári T11-em amin tegnap szerencsétlenségemre elindítottam a titkosítás beállítását.
Viszont valami miatt megszakadt a dolog, és kiírta a telefon, hogy sikertelen, plusz kaptam egy gombot, hogy visszaállítás. Rá is nyomtam a visszaállításra, viszont azóta csak addig jut el a telefon, hogy fehér háttérrel behozza a THL szöveget, utána (bekapcsolt) fekete képernyőt kapok. Próbáltam behozni a recovery menüt (aksit kiszedtem, visszaraktam, gomb kombinációt nyomtam), de nem történik semmi sem.
Nincs véletlenül valakinek ötlete, hogyan lehetne rendbe rakni a telefont? -
törölt tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Természetesen, van rá 3 másodpercem.
Elég nekem melóban, hogy 8 órát a gép előtt ülök nem kell még a telefon is.
Van egy 3G widgetem azzal kikapcsolom.(#2184) ricsidealer nekem úgy tűnik, hogy nem feltétlenül az usb a "kulcsa" a dolognak.
A töltőfej ami egyre gyanúsabb. Egyelőre másik töltővel töltöm, úgy néz ki stabilabb a töltés. -
ricsidealer
tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
visszatérve korábbra,azt én is észrevettem,hogy totál máshogy merül a telefon,hogy ha a töltővel vagy usb-ről töltöm (ha usb-vel töltöm,közel sem merül olyan gyorsan ,mintha a töltővel töltöttem volna)
és nem kérek kötözködést,hogy a telefonon usb van
mindenki tudja mire gondolok... 
-
Killerlaca
senior tag
válasz
üzenetére
Jaa most már kezdek meg világosodni...
Te ki-be kapcsolgatod a wifit/3g-t?
Nálam mindegyik folyamatosan megy és ha nincs wifi átvált 3g-re.
A fotózás is eszi rendesen az akksit. Persze nem egy-két kép esetén.
Azt lenne jó valahogy megnézni kinek mennyi mAh-ás az akksija. -
asdddsa
tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Kijelzőn észre lehet venni vajon hogy HD vagy FHD? HD-st már láttam ebben a méretben, bár nem mintha lehetett volna rá egy rossz szavam

Gyári rommal mennyire használható? Nem szeretném lehetőleg rootolni.
4.4-es Android-ra nem túl sok esély van, ahogy olvasgattam, származhat ebből valami nagyobb hátrány?
Ahogy olvasgattam nem nagyon láttam olyat, hogy valakinek elromlott volna valami, GPS, üzemidő is jó, ez jó hír ,mert nem szeretném a kínaiaknak visszaküldözgetni. -
asdddsa
tag
Üdv!
THL T11 vagy a T100s lehet jobb vétel? 4400 az "csak" csak négy magos viszont elvileg jól eltalálták, és jó üzemidő. 5000, ha jól tudom még nem ajánlott, mert vannak gondok vele.
Köszönöm a segítségeteket. -
törölt tag
Amint említettem nekem sem a wifivel sem a GPS-el sincs gondom.

-
törölt tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Lefuttattam az Antutu Battery tesztjét.
Nekem nem sokat mond, de ezt a számot dobta ki rá.
-
törölt tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Mondtam, hogy én soha nem játszom vele, de minden nap van egy kis 3G vagy wifi, 20-30 perc zenehallgatás, néha GPS, meg ilyenek, néha fényképezés, éjszaka repülőgép mód.
Tehát normál használat, nem hardcore.
Értesítő led nincs.
Most 7 n 20 ó 53 percnél jár.
Összehasonlíthatjuk, mond meg mit tegyek fel vagy mit nézzek. -
105kacsa
őstag
válasz
üzenetére
Hát jöhetne már a T11 boot img.
Érdekes [link] (reg után látszik) a Needromos Samsung S5 for MSB THL T11 4.2.2 viszontlátni portolva a T100 egy csin-csung oldalon.Valamint a THL_T11-MIUI-HUNGARY-MSB.4.9.19.multilang az oroszoknál T100-ra portolva.De legalább a nevemet most nem írták át, igaz az eredeti forrást is mindig véletlenül
elfelejtik közé tenni. -
törölt tag
válasz
Indiant
üzenetére
Csak azt nem értem miért nem "szivárogtatnak" ki egy T11-es boot img-t ha már nincs kedvük bajlódni vele.
És a többit megoldják helyettük.
Ez történt a T100-as esetében is, kiszivárogtatták béta romot, mert látták, hogy nem lesznek kész a bejelentett időpontig(vagy csak s......k rá)
A hibákat a közösség kijavította (all Fix GPS, power save ,deep sleep , Reference signal, WiFi, bluetooth, camera focus and graphics mode, Reduce processor heat & sensors ) majd 5 nap csúszással feltették a romot, hogy hoppá elkészültünk.
De ez már lehet csak összeesküvés-elmélet.
-
törölt tag
-
-
fcsabika1
tag
T100s 4.4: [link]
-
törölt tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Szabadnapos vagyok, így nehezebben merül.
7 nap 13 óra 13 perc 32 % -
vargaroli
csendes tag
Esetleg tudtok nekem abban segíteni hogy a google play miért írja pl a ac pirates-nél hogy az eszköz nem kompatibilis? Az a legfurcsább hogy a 4.8.29-es rommal kompatibilis de az újabb miui-val már nem támogatja ez mitől lehet?
-
105kacsa
őstag
blogomban a THL T11 MSB V4 változások listája Changelog szintén ott.
Valamit a MiHome Launcher általam magyarosított verziója is tölthető (aki szereti a MIUI stilust)

-
törölt tag
válasz
RunnyJuggler
üzenetére
Nem találtam letisztultabbat és egyszerűbbet a sajátjánál, ami benne van.
Úgyhogy én azt használom. -
RunnyJuggler
aktív tag
Én teljesen meg vagyok elégedve az akksi idővel. (gyári rom)
Sokan irigykednek is, hogy nekik a nap közepén már tölteni kell nekem meg még 60-70%-on vígan elvan folyamatos mobilnettel, sok nyomkodással. Konkrétan kétszer tovább bírja mint haverom S4-e és háromszor annyit bír mint egy iphone 5. Azért ez szerintem nem rossz teljesítmény az okostelefonok világában.Egyébként milyen launchert ajánlotok? Most a google experience van fent, mert ez tetszett a legjobban (letisztult, egyszerű, és benne van a google now) , de olyan bugos és laggos, hogy már szívesen lecserélném.
-
Indiant
addikt
-
törölt tag
válasz
105kacsa
üzenetére
Nincs is ezzel semmi gond.
Én másképpen gondolkodom ezekről a dolgokról, rendszeres véradóként megsértődnék, ha egyszer pénzt ajánlanának érte.Nem összeegyeztethető számomra.
Soha nem jutna eszembe közösségi munkáért pénzt elfogadni.
Nekem ez nem fér bele, de ez csak az én véleményem. -
105kacsa
őstag
válasz
Indiant
üzenetére
Erre találták ki a PayPal támogatást. Jó ideje foglalkozok én is egyedi rom verziókkal MSB néven (Needrom, XDA, en.miui.com és itt is.Kezdetben a célom a 100 letöltés volt anno. Soha nem kértem érte semmit néha megköszönték néha nem, néha szarozták néha dicsérték,rengeteg privátot üzit kapok kaptam, hogy segítsek-segítettem szerintem eddig mindenkinek. Mindez rengeteg időt vesz el.Jólesik ha valaki egy jelképes összeggel hozzájárul a munkához.(pl a MIUI-t már nem akartam frissíteni t11-re és Atrix2-re de kérték, küldtek paypal támogatást többen is így rászántam magam( 563 töltötték le összesen).De soha nem kértem érte semmit.Szóval pofátlanság pénzt kérni direktbe, de az oroszoknál vannak érdekességek.
Aki értékeli a neki és a közösségnek végzett munkát és van lehetősége az él a támogatás lehetőségével, ami egyáltalán nem kötelező.
Pl Quarx(ő spec pont orosz), dtrail1 is többször kért és kapott is támogatást (Mert megérdemlik)
Jövő héten lesz MSB 4 (692 letöltés eddig) és az új Lewa-nak is nekiugrok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Indiant
addikt
válasz
üzenetére
Igen. Kiírta a 4pdf fórumban a T100S topicban, hogy megvan neki a MIAÚ és LEWA, PÜ.-ben lehet kérdezni.
Én kis naivan kértem tőle linket. Mire visszaírt: "All my build and MIUI ROMs LEWA only paid."
Erre írtam neki,h. remélem sok pénzt fog keresni és ő megköszönte.body007: nem gondolod, h. ingyenes romért majd fizetni fogok
-
törölt tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
De használom, tegnap pl volt mobilnet, fényképezés, videófelvétel és némi telefonbeszélgetés.
Éjszakára repülőgépes mód (hogy ne zavarjanak, így szoktam), játszani egyáltalán nem, zenét napi 20-30 percet hallgatok.
Most tart 5 nap 15 óra 54 percnél 42 %-on -
törölt tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Nálam most 4 nap 12 óra 15 perc, 58%.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Most néztem a képernyő idő nem olyan sok azért 3óra körüli és minnyá lemerülök(igaz most játszottam és így jobban merül).
A Cell Standby 1nap7óra alatt 1460mAh-át igényelt ez egy kicsit sok nem? -
Killerlaca
senior tag
Milyen értesítő progit használtok a gyári led helyett?
Egyébként most USB-ről töltve szépen viselkedik a teló kiszámíthatóan merül. 1.5nap nál járok de most sokat játszok vele.
Kíváncsi vagyok meddig...lehet a következő töltés után megint nem lesz jó... -
törölt tag
válasz
eszementális
üzenetére
Amit kacsa állított össze "2014.05.18 THL ami kell ! "-ben minden működik.
Ha arra gondolsz, akkor "A hiba az ön készülékében van"( valahogy így mondták régen)
-
törölt tag
válasz
eszementális
üzenetére
Melyikre gondolsz?
-
eszementális
tag
Lehet, hogy nehéz felfogású vagy béna vagyok de ezek a driverek nem igazán akarnak működni! (Win 7 HP)
-
törölt tag
Lehet igazad van, hiszen windows '98 -al is lehet internetezni.

Alapvetően én sem vagyok elégedetlen a mostani rendszeremmel, de miért ne lehetne frissebb és talán jobb.
Elég sok javítás, fejlesztés történt a 4.2-es verzió óta.
Eléggé fragmentálódott az android így is, legalább a lehetőséget kapnánk meg és akkor mindenki eldönthetné jobb-e vagy sem.
A fórumok tapasztalatai azt mutatják, hogy ahol a hardver megfelelő, ott megtörténik az átállás és nem nagyon sírják vissza a régebbi verziót. -
kobra2
tag
válasz
üzenetére
Sokat gondolkodtam...
Mióta 10-15 launcher (jobbaknál jobbak) megjelent a google playen, már nem látom értelmét a 4.4-nek.
Jó, tudom, hogy a többletszolgáltatás mindig jól jön, de én meg vagyok elégedve a jelenlegivel.
Hacsak azért nem várod, hogy egy még-stabilabb, bug-mentes romot kapjunk végre.
A Kacsa féle MSB verzió, amit már 2 hónapja használok (azt hiszem), maxi jó.De azért érdekességképpen én is várom a Kitkat-ot.
-
törölt tag
Van valami infó a T100-as mára beígért frissítéséről?
-
Killerlaca
senior tag
válasz
ricsidealer
üzenetére
Igen ezt is tapasztalom néha, hogy simán leugrik 95%-ra és onnan kezd el "normálisan" merűlni.
Ez a battery info wipe mi célt szolgál?
Egyszer már megcsináltam. Egy-két héttel ezelőtt.
Azt lenne jó meg mérni valahogy, hogy mekkora kapacitású az akku és összehasonlítani pár ember mérésével.Most USB-ről töltöttem fel teljesen kíváncsi vagyok meddig fogja bírni.
Notification-re mit használtok?
-
-
ricsidealer
tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
nekem pont fordítva 100%ról 90%ra lemegy kb 5 perc alatt (de tényleg),10%on meg végignézek még egy 1 órás sorozatrészt símán,wifivel (valszeg kéne egy batteryinfo wipe
) -
törölt tag
válasz
Indiant
üzenetére
A Region98 féle leWában szerintem jó a SmartWake is, legalábbis abból gondolom, hogy az esetleges hibáknál azt írja:még nem találtam.
[THL T11 LEWA OS on 29/08/2014]
Egyébként már mindegyik romban jó a SmartWake nem? -
Indiant
addikt
-
törölt tag
válasz
Indiant
üzenetére
Félreértetted, én semmiképpen nem szólnék semmi rosszat az MSB romokról.
És nagy köszönet kacsának, hogy foglalkozik vele azaz velünk.
Én csak azt mondtam, hogy szeretem magamnak kutyulni a dolgokat, ezért csináltam meg magamnak saját "szájízem" szerint.
Előbb beletettem, majd kivettem a led témát.
Az MSB romokkal semmi gond, nagyon sokan használják elégedetten.
A MIUI-t kipróbáltam, az kifejezetten teszik, a Samsungos nekem nem jött be, de attól még biztosan jó rom.
A "sima" MSB-ket megmondom őszintén nem próbáltam. -
105kacsa
őstag
válasz
Killerlaca
üzenetére
VisitorThl on 09/23/2014 @ 4:05 pm. I like MSB. It’s the Best rom today for thl t11.
Ez egy hozzászólás a needrom-on.Szerintem az MSB V3 minden működik, az is ami a gyáriban nem.
Már írtam neked rakj fel egy új romot.Semmi mást ne rakj fel csak a tiszta romot (wipe data) és használd 2-3 napig.Persze előtte legyen 100% töltve az aku és merítsd 15%-ig majd ismét 100% és 15% merít.Utána nézd meg az akkumulátor időt persze még nem raktál fel semmi plusz appot, (facebuck meg társai)
Ezek után kezdj aggódni ha nem megy el 1-3 napot egy töltéssel -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Killerlaca
üzenetére
Na most..amit én csinálnék
Kiválasztanám azt a romot amit relative sokan használnak... ezt nyogodtan meg is kérdezheted itt elvégre jó kis közösség ez sok segítőkész emberrel...
Feltelepíted és használod a NORMÁL felhasználói szokásaid szerint ezzel arra célzok hogy jelen pillanatban szinte csak szintetikus tesztek futnak a telefonodon és gyakorlatilag akksi teszternek használod!! Egy jó tanács az ilyen tesztereket meg detektorokat felejtsed el!!! Meg az időképet is....Ezek mind eszik az aksit!!Jelenleg annyit figyeled és teszteled a telefont hogy csoda hogy egyáltalán bír ennyit.... Ha nincs a romban alapbol akkor csak csak a normál appjaid és egy battery stat legyen ami majd megmondja neked a készenléti és kijelző időt!
Ha ez megvan akkor összelehet hasonlítani a az időket lehetőleg olyan kolegával akinek hasonlóak a felhasználási szokásai!Ebből már tudsz következtetni...
Ha gyanússan rosszabb eredményt kapsz akkor esetleg megpróbálkozhatsz egy másik rommal de ahogy követtem a fórumot a te készüléked ilyen kiugró eset....Ezzel kb kitudod szűrni hogy szoftveres e a gond....
Tehát ha továbbra is rossz az akku teljesítmény akkor kell keríteni egy másik akkut mert esélyes hogy valami hitvány darabot kaptál....
-
Killerlaca
senior tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Szia.
- Gyári illetve majdnem teljesen gyári ROM-ot használok. Nem is próbáltam mást mivel nincs "állítólag" olyan amiben minden működik mint a gyáriban.
- A wakelock-al próbáltam nézni, hogy mi használja nagyon a telefont. Emiatt pl hibernálom az időkép és facebook alkalmazások mert nagyon sok ébresztést generáltak. Illetve az email és 3g figyelés frissítési idejét nagyobbra állítottam. Mást nem csináltam....(nem tudom kell e illetve mit lehet.)
- Az akku kapacitásáról nem tudok mivel a Battery monitor widget ilyen 2300mAh körüli értéket ír tehát nem 2750-et mint kéne, de állítólag másnak is ennyi tehát itt mindenki át lett vágva a palánkon ezek szerint. Nem tudom milyen progi mutatja még a kapacitást...
- Nem hiszem, hogy irreális elvárásaim lennénke. Jó lenne ha egy 1,5napot kibírna úgy, hogy ne kelljen félve hozzányúlni mert lemerül...Azért az nem normális, hogy 15%-ról 1perc és vége. azzal még fél napot simán mennie kéne ha nem nyúlsz hozzá.
És a progi ki is mutatta, hogy valami baromi nagy energiát evett meg akkor, de sajnos azt már nem mutatja, hogy mi volt az. -
fcsabika1
tag
Érdekes, nekem semmi gondom nincs az akksival, átlagban kb. 10 óra kijelzőidőt kibír.
-
törölt tag
válasz
Indiant
üzenetére
Azért az bosszantó tud lenni, hogy mondjuk fényképezel(aksi 50%-on) 3 perc (kb 20 db fénykép) múlva meg kéri a töltőt mert leesik 15 %-ra.
Nálam is jelentkezett hasonló probléma Rom csere után, mivel nem tudtam eldönteni melyik módosítás okozta a problémát(az 1.0-nál nem, a 1.2-nél már jelentkezett) csináltam egy másik Romot csak olyan javításokkal amiket tudtam ,hogy biztonságosak.
Aksi ki 1 perce, majd CWM-ben wipeoltam a battery statot és feltettem a friss romot.
Azóta úgy tűnik nem jelentkezett ez a hirtelen merülés 4-5 naponta szoktam tölteni. -
Indiant
addikt
válasz
Killerlaca
üzenetére
WOT-H-A-C-nak teljesen igaza van, szerintem azzal tudod a legjobb üzemidőt elérni, h. nem figyeled, csak használod a telót.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Killerlaca
üzenetére
Szia.Neharagudj most lusta vagyok vissza olvasni de látom már jó ideje hogy szenvedsz itt az akksi idővel.....lenne pár kérdésem:
1.milyen romot használsz mit próbáltál idáig és milyen különbségek voltak köztük.
2. mit mondott neked a wakelock detektor és mit csináltál vele??
3. nem lehetséges hogy neked nem a 2750mAh-ás aksi került bele?
4. nem lehet hogy neked van "irreális" igényed az aksi idővel szemben??A mostani posztoddal kapcsolatban pedig ... ha folyton figyeled és monitorozod a telefonodat nevárd tőle hogy 15% al elleszel 5-6 órát úgy hogy állandóan tszteled a telefonod.
-
válasz
Killerlaca
üzenetére
Ott kezd el villogni a led és annyi neki, nálam is. De 2 napot csont nélkül elmegy ezen kívül.
-
Indiant
addikt
válasz
Killerlaca
üzenetére
15%-nál már illik tölteni, mert az, ha nem is 1 perc alatt, de piszok hamar elfogy.
-
Killerlaca
senior tag
Azt tapasztaltátok már, hogy 15%-ról gyakorlatilag 1perc alatt lemerül és kikapcsol?
Ma ismét meg tette velem ezt...
Néztem Battery widget progival és logolta, hogy valami nagyon szívja..azt kellene kideríteni, hogy mi az.
Rohadtul idegesít, hogy ennyire megbízhatatlan a teljesítménye van, hogy rendesen merül úgy ahogy azt elvárja az ember majd jönnek ilyen napok, hogy katasztrófa.
Bugos lenne az Android rajta vagy mi a rák.
Kollégámnak is ilyen és dettó ugyan ez a gond.
Elvileg, akkor nálatok is ilyen fosnak kéne lennie vagy nem értem... -
törölt tag
válasz
ricsidealer
üzenetére
Szerintem az valami szivárogtatás eredménye, a hivatalosan bejelentett 4.4 szept. 25. jön.
Az a bizonyos rom nem is mindegyik t100-ra jó(legalábbis valami ilyesmit olvastam) , csak bizonyos alaplapú modellekre(ONLY MT6592 + Motherboard 1363GH) -
Indiant
addikt
válasz
ricsidealer
üzenetére
Passz. Nem derül ki a forrása. A THL facebook oldalán 25-ét írták, mint megjelenési dátum.
-
Indiant
addikt
válasz
üzenetére
Itt kérjétek minél többen a T11-re a 4.4-et. Már többen kérték. Hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mindenki tudja mire gondolok...