- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
bonaparte77
csendes tag
Üdv.
GMA900 van rajta.
Időközben megtaláltam a hibát. Msconfig (vagy vmi hasonló program, pl Autoruns) alatt az automatikus indításból ki kell venni az "igfxpers" és "igfxtray" tételeket. Ez csak intel vganál működik. Most úgy néz ki jó.
Forum.thinkpads.com rox -
bonaparte77
csendes tag
Üdv,
Van egy Thinkpad z60t-esem, és újabban elkezdte azt csinálni, h bootkor (tehát amikor a windows logo felvillan, utána meg amikor az asztal belejentkezik), ki-bekapcsol a kijelző (kb. úgy mint amikor felbontást váltok). Néha, ritkán random is csinálja ezt.
Ez vmi beállítási hiba, vagy hardveres? Mert ha utóbbi akkor még 09.06-ig garanciális, és gyorsan elvinném, h nézzék meg lehet e vele vmit tenni.
Különösen h el szeretném adni a közeljövőben, no mármost egy olyan gép amin drágán javítható hardveres hiba van, rögtön kuka.
Előre is köszönöm bárkinek a segítséget!
-
bonaparte77
csendes tag
Ahoj,
Ide is felteszem a kérdés, mert az R/Z topikban nem kaptam rá választ.
z60t thinkpadem van, az On Screen Display-t szeretném rajta vista alatt beéleszteni. Felraktam a TP Hotkey Features legújabb változatát, amire azt írja, h z60t-t vista alatt támogatja, a Vistán a vezérlőpulton meg is jelenik a megjelenítés alatt egy erre szolgáló menü, de hiába engedélyezem, az istennek nem jelenik meg. Főleg a volume up/down/mute gomboknál lenne jó ha kijelezné OSD-n (a gombok amúgy működnek, csakúgy mint az Fn+Fx billentyűkombinációk). Megpróbáltam többször is újratelepíteni a hotkey features-t, de semmi változás.
Any idea? -
bonaparte77
csendes tag
válasz
bonaparte77 #4551 üzenetére
Update: SP1 fennt, minden update fennt, és teljesen jól megy a hangkártya
Úgy néz ki, mégiscsak elég volt a bios és az embedded controller programjának frissítése a múltkor. Tehát a probléma immár tárgytalan. -
bonaparte77
csendes tag
Na most perpill Vista alól írok, teljesen szűz campusos pista business, és meglepő módon van hang
, mindenféle varázslás nélkül.
Auto frissítések egyelőre le vannak tiltva. Lehet h akkor valamelyik hotfixben van bug?
Mindenesetre az SP1-et fel akarom tenni, csak tartok tőle, h akkor el fog menni a hang.... -
bonaparte77
csendes tag
-
bonaparte77
csendes tag
Ahoj,
Vki meg tudná írni, hogy z60 thinkpaden hogy lehet beéleszteni a hangkártyát Vista alatt?
Típus: Analog Devices AD1981HDKb 2 hete próbáltam meg, kaptam akkor már több tippet is máshol, pl. bios frissít és hangkártya driver újrainstall, T60 driver feltesz, de akkor nem jött be egyik sem. Igaz, akkor per pill nem volt elérhető a Vista SP1 a visszavonás miatt. Az már megoldotta ezt a problémát, vagy van esetleg vmi másik megoldás ami eredményre vezet?
Ha igen, akkor holnap újra megpróbálkozok a Vistával.Ha itt a topicban már elhangzott elég csak belinkelni a választ, csak nem találtam a prohardveren olyan keresőt ami hozzászólásokban is keres.
Előre is thx.
-
bonaparte77
csendes tag
Ahoj,
Egy kérdésem lenne:
Thinkpad z60 típusú gépem van, itt lett véve, még garanciális.
Szomszéd fórumon azt az infót kaptam, h amíg még garanciális, a Mo-i IBM útján lehet szerezni hozzá recovery CD kitet. Nekem ugyanis nincs, az erre szolgáló partíciót pedig elmulasztottam lementeni mielőtt letöröltem.
Meg tudná vki mondani, hogy ezt hol és kitől lehet kérni? A szervíztől, vagy a spare stock handlertől?Előre is köszönöm. (ha volt már róla szó, elég csak azt az oldalt belinkelni a topicból)
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest