Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8709 üzenetére
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8684 üzenetére
hmmm...szólok páromnak nézzen jobban szét
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8673 üzenetére
Az akkut nem tudom, de a többi úgy rémlik, igen.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8586 üzenetére
Majdnem...
Már le is kaptam a hírdetést.
Az OSX-el volt egy kis gondom, de megoldottam.Nem akarom ajnározni az Apple-t, mert az nem idevaló. Én meg alapból ThinkPad rajongó vagyok, de ez most nagyon bejön...
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8537 üzenetére
Csereként került hozzám (robogó).
Mi lesz Nálad a szentségtörés tárgya? -
Otisz
őstag
Kicsit off.
Ma beléptem az Apple világába egy Macbook képében (az első gépem egyébként a kezdetekben egy Macintosh volt).
Max ha nem jön be, akkor még mindig visszanyergelhetek ThinkPad-re. -
Otisz
őstag
SOS-ben tud valaki egy nagyon jó állapotú T4x-es gépet?
Egy ismerősnek kellene. -
Otisz
őstag
ATI MOBILITY FIRE GL 7800-hoz tud valaki Vista drivert?
Én sehol nem találok... -
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8280 üzenetére
A kérdés, mennyire jó az ár...?
Egyébként nagyon meggondolandó így... -
Otisz
őstag
válasz
marcitp #8221 üzenetére
Egyáltalán nem kényes szerkezetek. Én is nem hiába e márka mellett tettem le a voksom.
Mondok egy példát. Én 1 hete adtam el, egy közel 5 éves T40-et, ami olyan állapotban volt, hogy más gyártók hasonló korban lévő gépei nem hiszem hogy tudnának űberelni, vagy esetleg megközelíteni is. Eddig hiba nélküli volt, szervízt soha nem látott.
Természetesen az általad említett típushibák meg vannak. Ezekkel nem lehet mit tenni. Ellenben ha vigyázol rá, jóval pötibb a valószínűsége, hogy tönkre menjen, de ez soha nem zárható ki. Még az újnál sem.Egy ismerősömnek szintén T40-es gépe van. Ő nem kíméli (meg is látszik az állapotán). Táskát még nem látott, a kocsi hátsó ülésére is szabadesésben csapódik be, és még nem volt baja.
Én azt mondom, megnyugodhatsz.
-
Otisz
őstag
Kis segítségre lenne szükségem.
Dock II-höz (type 2631) kellene nekem tápkábel.
Van esetleg valakinek hozzávaló?
Esetleg ebbe sima hálózati tápkábel is jó?
-
Otisz
őstag
Az A31p-mben volt egy Ultrabay 2000-es akku. 100%-os állapot, 3ciklusos.
FRU: 02K6645 3.2AH
Tudja valaki, hogy ez mennyit érhet itthoni viszonylatban?
Nekem nincs rá szükségem.
Ha jól tudom, akkor alapból A20m, A20p, A21e, A21m, A21p, A22m, A22p, A30, A30p, A31, A31p ThinkPad R32 ThinkPad T20, T21, T22, T23, T30-as modellekbe illeszkedik.marcitp: gratula a géphez!
-
Otisz
őstag
Egészen véletlenül bukkantam rá egy üzletben itt Szfvár mellett.
Én is azon filóztam, hogy az egyik új akkut kiveszem meg az ODD-t, és így már rögtön 3HDD mehet bele
Épp az imént néztem hozzá Dock II-t is, ami ugye PCI-os...nem semmi, az tuti.
Egyedül csak a touch-pad hiányzik róla, de egy kis noti egérrel pótoltam. -
Otisz
őstag
Én meg beszereztem egy UXGA A31p-t (2akku van most benne egyszerre, és egy ODD).
Batár egy gép, az egyszer szent! Tuti nem hurcolásznám/hurcolászom -
Otisz
őstag
válasz
Shadowfax #8049 üzenetére
2db T43-nál fordult elő.
IBM firmwares cuccok voltak. Piszkosul meg is lepődtemViszont fordítva ment a dolog.
Egyébként én pl. 1 szóval nem állítom, hogy a T40-41-42 széria hibamentes, mert sajnos nem az. Ugyanúgy, ahogy az előtte lévő, illetve az utána lévő, de már Lenovo szériák sem azok. De ez igaz a többi márkára is -
Otisz
őstag
válasz
Shadowfax #8045 üzenetére
Jó hogy említed a melegedést. Ugye ok-okozatként én a melegedést is a hátrányának hozom fel, plusz a bajos HDD, ill. MiniPCI bővítést. Azt a wlan kártyát, ami a T42-ben jó volt, a T43 nem fogadta el.
Természetesen nem eltántorítani akarok, csupán a saját tapasztalataim osztottam meg
ráadásul ezek a 'gondok' másoknál is előjöttek, ha visszanézzük a fórumot.macikos: kb. A 14,1" gépek masszívabbak.
-
Otisz
őstag
válasz
ArrayOfLilly #7963 üzenetére
Új bill. beszerzésében tudok segíteni. Amennyiben érdekel, keress meg PÜ-ben.
-
Otisz
őstag
-
Otisz
őstag
eBay-ről rendeltem. Kb 2 hét alatt ért ide, és 4500 Ft-ból meg volt mindennel együtt.
Frankó
Most van 660GB tárhelyem a T40-benN_A_S: ultrabay HDD adaptert kell venni, abba beletenni a HDD-t, mindezt betolni az optikai meghajtó helyére, és kész is.
DVD író ügyben keress meg PÜ-ben, mert van egy db új T40-esbe való dual layeres csapott előlaposom.Scalpel: nem nyert
-
Otisz
őstag
Nekem most a T40-esben a régi helyén egy 160-as Samu van, az optikai helyén meg egy SATA 500-as.
Bármelyik ATA/PATA/IDE (vagy kinek hogy tetszik) vinyó jó lesz. Minőségbeli különbségek sincsenek igazán.ABE: a hűtőhöz simán hozzáférsz, így meg tudud olajozni. Utána jó darabig megint frankó lesz.
A képernyő előtt lévő fóliát lehet cserélni, csak szerezni kell...
-
Otisz
őstag
Ha esetleg érdekel valakit egy új MAGYAR karakteres [IBM ThinkPad T4x billentyűzet], az üzenjen.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest