- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Aktív témák
-
CB
senior tag
SEGÍTSÉG!
A hét végén lejárt a Norton a.v. licenc. Mivel úgy gondoltam, hogy nem újítom meg, hanem felteszek egy másikat (+tűzfal,kémprogi), ezért leszedtem.
Felraktam néhány másik progit, természetesen egyik sem akart rendesen működni.Ezek után frankón belassult a gép, aztán a net nem akart rendesen menni.
Úgy döntöttem, hogy a kék gombot használom, újratelepítettem a gépet.(A norton licenc megújult)
A probléma a következő: Az újratelepítéssel letöröltem az összes Lenovo frissítést.
Most megpróbáltam ismét frissíteni, de a következőket írja ki:The package index server is temporarily unavailable.Please try again later.
Most tényleg szerver probléma lehet, vagy megszívtam, és nem tudok ezután frissíteni.
Megnéznétek ti is?
Esetleg gyalog is el lehet érni a T60-hoz letölthető frissítéseket?
Köszi.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Elektromos autók - motorok
- Hővezető paszták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest