- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
bimbiri
tag
Szépjóestét mindenkinek!
Belefutottam egy Thinkpados problémába, de nekem idegen a terep így a szakértőkhöz fordulok, hátha tudtok megoldást és elkerülöm a hosszú szívást.
Adott egy Tp x301 Vista Business amin mappaszinkronizálást egy Win2003 szerver megosztott mappáira. Több különböző verziót próbáltam: user/local admin/domain admin felhasználóként több különböző mappát (végül már everyone full controll joggal rendelkezőt is). A szinkronizálás kezelő elvileg leszinkronizálta a mappát, offlineban meg tudtam nyitni a fileokat. De a következő szinkronizáláskor ASSERT-hiba üzenettel sikertelen szinkronizálást jelzett. És az áltlaam létrehozott fileokat nem is rakta fel a hálózati mappába.
Ugyanezen műveletett egy másik konkurens gyártó szintén Vista Business oprendszerrel telepített gépén minden gond nélkül meg tudtam csinálni. Csak jelentéktelenebb szoftverkörnyezetbeli eltérések vannak köztük.
Ebből gondoltam, h esetleg a Vantage beállításai között kellene keresgélnem a megoldást.
Kérdésem: találkozott valaki hasonló problémával? Esetleg tud megoldást rá?Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest