Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Gondwana
üzenetére
Eddigi fejlemények XP-anglifikáció terén:
- PreBoot partícióhoz próbáltam betűt rendelni. Partition Magic meg is csinálta. Onnatól kezdve a tartalmát BartPE alatt át tudtam másolni (a telepítés .cri meg .imz fájlokból történik, nem tudom kapásból lecserélni a tartalmukat = használhatatlan) a teljes tartalmát. Azóta belebootolva a grafikus felület működik ugyan, de az egyes funkciók elérhetetlenek (nem történik semmi, ha bármi olyanra kattintok, ami programot kellene, hogy indítson, nem almenüt). Tanulság: Predesktop Area tartalmát nem érdemes birizgálni, jóra nem vezet.
- Angol WinXP-t installálhatóvá tenni a COA cimke szériaszámával: más forrású mellesleg legális, de a cégé, XP-SP2 CD-t felmásoltam, SETUPP.INI-t lecseréltem a preboot által fenthagyott i386-ban találtra. nLite-tal az Intel Pro1000 drivereket beletettem (meg pár szemetet kiszedtem). Mivel BartPE-ből egy util adott a fennlévő (magzar) Winből egy szériaszámot, ami nem egyezett a COA számmal, gondoltam, ez passzol a moddolt setupp.ini-hez, tévedtem (embed serial opció nliteban). Install után első boot után aktivációt kért, illetve másik serialt. Aktivációt elfogadta, azóta amíg ezt megírtam, már SP3 is rátelepült.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Autóhifi
- Távvezérléssel biztosítják be a Tesla robottaxit
- Minecraft
- Elektromos autók - motorok
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Akvarisztika
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest