Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
A ThinkPad ujjlenyomat-olvasó tudtommal kb. 0,5%-os ''false accept rate''-tel dolgozik, azaz ne védj nemzetbiztonsági adatot vele, mert minden 200-adik random ember be tud majd lépni. (Úgy tudom, ez egyébként is szoftveres elérési-, tehát nem adatvédelem, vagyis ha szétszerelik a géped, majd kiolvassák a wincsid, akkor legfeljebb egy húszbetűs jelszóval titkosított Linux vagy NTFS partítció adhat a helyileg tárolt fájloknak védelmet.)
A ''false reject rate'' is irritáló lehet (3-4x végig kell húznod az ujjad, mire elfogad.) Viszont impozáns dolog, igaz, sztem elkérik az árát, főleg MO-on, mert itt kevés ilyet vesznek. Én akkor se használnám, ha üzletember lennék, mert egy (sok...
igazából ezért találták ki, hogy ne kelljen fejben tartani sok eltérő jelszót) jól választott jelszó többet ér, ezenkívül osztom sok okos ember aggályát a bármilyen célú biometrikus azonosítással szemben.
Ha eldöntötted, hogy ilyen gépet keresel, vezessen első utad erre a lapra: Bővebben: link
Most van nekik egy relatíve nagyonis olcsó ujjlenyomatolvasós gép magyar klaviatúrával, Centrinóval és ami kell, és állítólag ez bontatlan új (eltérően a többi gépüktől, mert ez alapvetően egy ócskás/szervíz). Igaz, csak R7500 van benne, ezért a majdani windows longhorn grafikája, valamint a 2002 óta írt 3D-játékok nem fognak fullon menni rajta, de mindenre bőven elég, amit említettél.
Lehet, hogy trehány a honlapjuk, de jártam náluk, és jófejek szerintem, meg a gépválasztékból is igényesség derül ki; sztem egy próbát megér akkor is, ha Te történetesen 500€-s öltönyben szaladgáló üzletember vagy
Ha minden stimmel, a fent említett cucc ára eléggé verhetetlen, de ha válogatni akarsz és/vagy biztosan 100%-osan hivatalosan újat szeretnél venni, akkor sokak kedvencét, a notebook.hu-t tudom javasolni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Yettel topik
- Formula-1 humoros
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
igazából ezért találták ki, hogy ne kelljen fejben tartani sok eltérő jelszót) jól választott jelszó többet ér