- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- iPhone topik
Aktív témák
-
ody42
senior tag
Huh, köszönöm ezt a részletes leírást, egyelőre a felét nem sikerült még belőnöm
ATI driverből végül az fglrx-et raktam fel, mert az alacsonyabb órajelen megy, mintha a másik driver dynamic clocks feature-ét használnám, bár ez meg nem viszi a DRI-t, de egyelőre megvagyok még nélküle. A suspendet még nem is próbáltam azóta, de ha nem megy, akkor lehet, h. megnézem újra a másik két drivert is.
Ezenkivül a tpfancontrol scriptet lőttem be, és a PHC-s kernel patchet, a thermal sensorok mennek alapból is, a többit majd diplomavédés után, amikor több időm lesz
(meg ahogy nézem, az uj kernelnek mar elég sok modul alapbol a része, nem kell kulon patchelni)
Ez a PowerTop is érdekesen hangzik, de ennyire nem vagyok Watt hajhász, csak ne legyen 50 fok felett semmi, az a lényeg
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó ADP-120VH D adapter Intel NUC-hoz és laptopokhoz
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest