- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Na akkor külön, szerk off.
"Ha valami nagyon kell, akár két-három szívbe is be lehet pakolni (például, hogy gyorsan felnyomd a goldot megint maxra ciklus elején, sziszterezni.)". de csak akkor, ha golddal eteted, mert ha más színnel, akkor az arany a saját szívbe kell! Nem tudom, hogy ez egyértelmű-e, inkább ezért írom!
Tehát bármely szín attribútum-hatása a testedbe töltve érvényesül, és nem a nerva-tartályban!!Hehe, ez teljesen világos, meg érthető, meg mindenhol le van írva. Semmi értelme nem lenne maxra tölteni három szívben a goldot, hogy aztán odaadjam a sziszternek. Mint mondtam, csak ciklus végén adok goldot, utoljára, de nem érdemes tökölni vele.
Azért töltöm fel gyorsan, hogy max szorzóval préseljem bele a kedvenc színt: legyen az zöld vagy bármi.
Ha nincs más, csak akkor kap a végén goldot, merakkómindegy, köv ciiklus elején úgyis feltöltöm megint maxra.Bárhol sötétbe zuhansz, visszadob, igen.
Az is manapazarlás, a Haste. Gyakorlatilag csak a donornak van értelme egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 7
- SUSE Linux
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest