- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
callmeakos #680 üzenetére
Ellie-nek az első végén az volt a baja, hogy minden, amin keresztül mentek, a semmiért történt (ami persze nem igaz, mert találkozott Joel-lal). Betett neki rendesen a
Nathan Drake-kelDaviddel való találkozás, amit vele műveltek/akartak művelni és amit ő tett. Tess is feláldozta magát értük, és csak úgy tudta volna elviselni, hogy mindez okkal történt, kell, hogy legyen jelentősége.És igen, sztem azt akarták a végső jelenettel ábrázolni, hogy lezárta a Joel aktát magában.
-
Gery9112
őstag
válasz
callmeakos #680 üzenetére
Szerintem igen. Amikor Ellie visszatér az egész házat kirámolták, az az egy szoba maradt teljesen érintetlen. Ezt úgy értelmeztem, hogy Dina ezzel jelezte, hogy a múlt és a jövő közül Ellie a múltat (Joelt és a bosszúvágyát) választotta. Ellie mivel elvesztette az ujjait, nem tudta már rendesen felidézni a múltat se így múlt és jövő nélkül maradt. A játék zárójelenetében elkezdte elengedni a múltját (hátrahagyta azt, ami Joelhez köti).
-
Gery9112
őstag
válasz
callmeakos #677 üzenetére
Nagyon erős volt az a jelenet Joellel csak nálam amikor visszatértünk a jelenbe több okból nem működött.
Ha el akarták engedni egymást azt Seattleben kellett volna. Abby szétveri Ellie-t és közli vele, hogy mindkettőjüket nagy veszteségek érték és itt és most vége, felejtsék el egymást örökre. (én totál meg voltam győződve arról, hogy itt ér véget a játék)
Másrészt elindul, hogy na mégis meg kell halnod. Végigmegy tűzön-vízen újra majd a célegyenesben eszébe jut pont az az ember, akit Abby megölt + leharapják két ujját és úgy dönt, hogy hagyjuk az egészet. Ennél még az is jobb lett volna, hogy megmenti Abby életét és mindketten külön utakon továbbmennek.Nekem ez nem tetszett viszont a legvégén, amikor Ellie nem tudja eljátszani a számot, amit Joel tanított neki....na ott a hideg kirázott....
-
törölt tag
válasz
callmeakos #677 üzenetére
ja, erre emlékszem. van ennek bármi köze ahhoz, hogy életben hagyta Abbyt? vagy nem errôl volt szó?
-
törölt tag
válasz
callmeakos #674 üzenetére
mit mondott? nem ugrik be.
-
Imilenni
addikt
válasz
callmeakos #674 üzenetére
Ide jöhet, itt senkisem fog lehúrogni érte.
Szombaton újra játszom, nekifutok még egyszer hátha -
Imilenni
addikt
válasz
callmeakos #672 üzenetére
Nekem nagyjából igazából tetszettek a helyszínek, ezért volt fura, hogy pont a végén nem jött semmi
-
RangerFox
veterán
válasz
callmeakos #669 üzenetére
Nem hittem volna, hogy egy motorcsónak látványa ilyen hatással lesz rám...
-
Imilenni
addikt
válasz
callmeakos #669 üzenetére
Nálam az első játékvolt ami nem váltott ki ürességet.
Egyszerűen csak ennyit hogy : Mi? Ennyi a vége? Komolyan? Erre aztán nem érte meg pénzt költeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Klaus Duran: 2025 dude
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Crucial 240GB SSD eladó
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest