Hirdetés
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
leszámítva a TDU-t
Ez itt a TDU3. Csak nem akartak 2 millió $-t fizetni a névért.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ne reménykedj.
A szép házak/ruhák nem egyeztethetőek össze a lapuló/beépülő ügynök sztorival... Ez nem egy TDUs "Livin' Large", sokkal inkább egy NFS
ndercover. korcsolyapálya egy dolog, de a kocsik úgy kanyarodnak, mintha karóba húzták volna őket. Megrángatod a kormányt, és az autó a központi tengelye körül forog...breakout123: Én is kérdeztem, de nem kaptam rá választ, pedig jó lenne, mert a térképet is le kell menteni, mielőtt kidobnak...
Más: Elég valószínű, hogy nem lesz meg minden roncs... Tolom gőzerővel, de nem biztos, hogy elég lesz az idő és a szerencse.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Fel? Sok tekintetben inkább le...
Amennyit a Crew javult a TDU-khoz képest, sok területen annyival rosszabb is lett. Itt van mindjárt az irányítás, de vehetjük alapul a motort is, aminek fizikai képtelenség 30 FPS-nél többet produkálni. Aztán szociális vonalon hiányoznak a megvehető safehouse-ok, az egyedivé tehető karakterek, szóval a TDU2 szoc részének durván 70%-a.
Aztán érdekesnek találom a TDU2 balanszolásakor felmerült tuning/stat problémák megoldását. Itt arról van szó, hogy a TDU2-ben egyes autók tuninggal/anélkül nem hozták azt a teljesítményt, amit a stat írt. Pl a kis véka Type C tuninggal 280-at menne, de valójában a 200-at alig éri le. Ennek "WarGaming-es"* megoldása, hogy csak a stock verdáknak vannak értelmezhető stat-jai, amint rákerül valamire a tuning-kit, minden adat átváltozik egy semmitmondó 4-negyű számra, ahol ~302km/h - 4500, de ~250km/h más csak 2200...
Ugyanilyen semmitmondóak az elért eredmények és a követelmények. Azt tudjuk, hogy az arany medálhoz 17000 pont kell, de azt nem, hogy az köridőre lefordítva mennyi is a pályán...
* - World of Tanks-be, mikor az ember csatába ment, egy táblázatban ki volt írva a meccsre várakozó tankok száma fajta és szint alapján. Ment a sírás, hogy ha 2000 saját szinten belüli tank van, akkor miért dobja fel az embert a 12db magasabb szintű tankhoz. A problémát a WG úgy oldotta meg, hogy a következő patch-be kivette a várakozó tankok számának szintenkénti megjelenését.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Én csak azt sajnálom, hogy mindezt a Test Drive Unlimited rovására tették...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ndercover. korcsolyapálya egy dolog, de a kocsik úgy kanyarodnak, mintha karóba húzták volna őket. Megrángatod a kormányt, és az autó a központi tengelye körül forog...