Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iguana
őstag
nekem is nagyon tetszett. szerintem ezt is nagyon fogod bírni:
Frequency
2000-es film, nem is hallottam róla semmit, kb. 1hónapja láttam és szvsz iszonyat jó. nem akarok mesélni a filmről, mert úgy jó, ha nem tudsz róla semmit. kötelező.
Bővebben: link -
simonzé
addikt
Nem láttam ezt a filmet, de ígérem meg fogom nézni.
Rám a K-Pax c. Kevin Spacey film volt ilyen hatással. Napokig rágódtam rajta, és meg kellett néznem újra +újra+újra.
Ja, ha javasolhatom, eredeti angol hanggal nézd meg, a magyar szinkront elcseszték. Spacey-nek utánozhatatlan a hangja, fantasztikus. -
twollah
nagyúr
Nekem nem jott be a film.
Fikcio az egesz.
Ilyen dolgokon felesleges diozni, mert csak beleorul az ember a ''mi lett volna ha akkor ezt, es ezt csinalom'' dolgokba.
Ami megtortent az megtortent, a tudomany mai allasa szerint azon nem tudsz valtoztatni.
Ha megis meg tudnad valtoztatni akkor sem emlekeznel az alternativ jovore, mert megvaltoztattad, es a megvaltoztatott jovore emlekszel.
Zarszo:
Hulyeseg ezen diozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest