Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
KINKY_007
aktív tag
Köszi a hozzászólásokat, így már a BIOS már nem probláma :)
A furcsa hangok nem a hőtágulástól vannak. Minden bekapcsoláskor hallatszik kb 1-fél percig, és nagyon halkan menet közben is lehet sípolást hallani a beépített táp felöl. A hétvégén meghallgattam pár TFT, azoknál nem, valszínű csere lesz a dolgoból... -
TrollBalint
addikt
nem tudom a frissités mennyire számít, de azt hallotta a boltba, ahol éppen előttem vettek ilyet, hogy 72Hz-re kell állítani, mert azon müködnek. :U
-
simonzé
addikt
A ''furcsa hangok'' alatt kattogást értesz? Mert az a hőtágulás nevű jelenség, ami teljesen normális. Ha meg bírja jeleníteni azt a Signallal kapcsolatos üzenetet, az azt jelenti, hogy a monitor működik, csak nem kap jelet. Akkor pedig => az előző hozzászólásom.
Ne parázz, még túl korai! :) -
simonzé
addikt
Hát igen. Nem szabad bekapcsolni a hidegről beérkeő cuccot pár órán keresztül, de ezt mostanra már te is tudod.
Ha van rajta DVI bemenet is, akkor lehet, hogy azon vár jelet. Ilyenkor a monitoron lehet kiválasztani, hogy a DVI, vagy a hagyományos bemenetre érkező jelet jelenítse meg. Ha szerencséd van, csak ezt kell átállítani. -
KINKY_007
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Tudom-tudom, de most akkor meg fog halni?
-
KINKY_007
aktív tag
Most vettem 1 Hp 1702 17 colos TFT, előtte nem volt, így nem tudom, h normális e, ha bekacspolás után, amíg be nem melegszik furcsa hangokat ad ki. Amikor elöször bekapcsoltam sokkal tovább csinálta, mert kintről jött és ott még hidegebb vaolt. Ez most rossz, meg fog halni a monitor, vagy meg kell szoknom?
Biosba sem tudok belépni, mert azt írja ki, hogy input singal out of range...
Aktív témák
Hirdetés
- Gran Turismo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 34" (2030-ig MM Plus GOLD garanciás)
- 14 hónap GARI / LG 27GS75Q-B 27"/ IPS / 2K / 180Hz /1ms
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest