- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Aktív témák
-
Balinov
titán
azt látod tényleg nemtom,van-e horvát autópálya. tavaly augusztusba,mikor isztriára mentünk ez még nem is volt szempont.ha jól emléxem,még a tereléseknél (ami volt vagy 3-4) is ajánlott alternatívát. a határ-Rijeka pályát meg asszem idén adták át (ohne terelés),de azóta én se néztem a programot....no lé,no Isztria ;o(
-
Zebu
addikt
válasz
Cyberslider #21 üzenetére
micsoda?
-
Balinov
titán
SZiasztok, magyar szinten sztem bestof a www.utak.hu
cd-romon 1x volt nálam a Route66,haverék fuvarozócége is ezt vette meg,állítólag rendszeresen le lehet az ingyenes updateket tölteni. tavaly a horvát nyaralásunkat is ezzel néztük meg,hogy hány km. 2km volt az eltérés a kalkulált és a kilóméteróra között.
üdv
Balinov -
Ekváádor
őstag
Találtam egy oldalt ami televan térképekkel, ezt csak úgy belinkelem, de nem hinném, hogy jó lesz:)
[L]http://www.lib.utexas.edu/maps/europe.html[/L] -
Ekváádor
őstag
Online térkép nem jó?
Ha nem bocs.
[Szerkesztve] -
Zebu
addikt
help
-
Zebu
addikt
Semmi más?
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Ismer valaki olyan össznépi Európa térkép programot, ahol nem húznak határt Ausztria és Csehországnál?
A hajmat kitépem! Már néztem az Autoroute expresseket egészen 2005-ig és nincs. Route 66 Europe Professional 2005 -> nincs! And Route 2003 -> nincs!
Felháborító! Magyar kezelőfelület, térkép meg sehol... Illetve ami van az nagyon elnagyolt..
Tud valaki olyat miben mondjuk Magyarország, Románia, Görögorszá, Horvátország is benne van?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest