- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Rakesek akkor erre a topikra, amugy teljesen random csinalja nem tudom idohoz kotni hol delelott van, van hogy delutan es ejjel, majdnem minden napos. Ez telefonon es routernel is jelentkezik egymastol fuggetlen dobja el, telefonon megszunik a halozat x-el jeloli, routeren pedig amugy feher led pirosra valt, bejelentkezve pedig nincs kapcsolat a szolgaltatoval olyan mint ha kuhuznam a sim kartyat menet kozben. Elotte Yettel volt hasznalva azzal nem produkalt ilyet se telefon se router.
-
Joci??
senior tag
Sziasztok!
One korabban Vodafone felhaszanlokhoz szolok, van egy korlatlan net elofizetesem kb 1eve, a kezdetektol azt csinalj hogy random eldobja a halozatot, tobb telefonban es 4g router is ezt teszi, nemreg vettem meg egy ugyan ilyen korlatlan netet otthonra 4g routerbe, na ez a kartya szinten ezt csinalja.
Mivel mind a ket kartya ugyan azt produkalja igy felhivtam a One ugyfelszolgalatot, elmondtam a panaszom es valami belallitast vegeztek mondta az ugyintezo hogy par percre kapcsoljam ki a keszulekeket, megtettem tovabbra is ezt produkaljak, nem jutok veluk dulore, vissza adni a szolgaltatast.
Kerdes van rajtam kivul aki ugyan ebben a cipoben jar vagy jart, van valami megoldas erre vagy fogadjam el hogy ilyen kacat a szolgaltasuk?Koszi a valasztokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával