- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
N9 után szabadon
Lock:
Semmi extra full gyári. (Szebbet, csicsásabbat még találtam, de jobban használhatót nem)Home:
Apex Launcher
Ikonok: ICS Plate icon pack
Időjárás: Beautiful Widgets (RealLuid skin)
Facebook és Kedvencek: APW átlátszó témával
3 oldal végtelen görgetéssel, Appdrawer és dock kilőve. Felfelé húzásra a fájlkezelő nyilik meg. -
VD
őstag
Kolléga Xperia S-e adott egy kis ihletet.
Semmi extra, de a fekete háttér és a rikító színek miatt a Super Amoled Plus kijelzőn kibeb@szott qrva jól néz ki!Go Launcher EX (MyXperia AV téma)
A háttér és az ikonok a téma része
Óra és időjárás a jó öreg Beautiful Widgetes (Xperia Digital Clock témával) -
VD
őstag
Galaxy S3 adott egy kis ihletet
Lock:
Widget Locker (Playről fizetős)
Óra (Widget locker alap)
Feloldó slider (XDA 100% invisible)Home:
Apex Launcher Pro (Playről fizetős)
Ikonok (TW gyári)Összes oldal:
Facebook, Naptár, Kontaktok, Könyvjelzők APW Pro (Playről fizetős)Hátérkép:
Waterize live Wallpaper (playről fizetős) + Galaxy S3 stock dandelion (netről ingyen) -
VD
őstag
válasz
Nandivagyok #6471 üzenetére
Nice!
-
VD
őstag
válasz
Nandivagyok #6462 üzenetére
Itt van narancs, sárga, piros és zöld: [link]
-
VD
őstag
válasz
kiskaktusz #6376 üzenetére
Nice!
Ma láttam egy srácnál x10 minit. Baromi jól volt megcsinálva. Semmi dock, semmi widget, csak 3 oldal, oldalanként 4 ikonnal, tiszta iPod nano stílusban.
-
VD
őstag
Most épp a LunarUI tetszett meg:
Launcher Apex (play, ingyenes)
Időjárás Beautiful Widgets (play, fizetős)
Óra MIUI Evolution (play, ingyenes)
Ikonok LunarUI (XDA)
Háttér a netrőlVan még másik 4 oldal ahol APW teljes oldalas widgetjei vannak kint Facebook, Kontaktok, Teendők, Könyvjelzők felállásban.
-
VD
őstag
Mivel a TW verzióm nem aratott osztatlan sikert, így most áttértem stílus tekintetében MIUI-ra!
Apex Launcher
Beautiful Widgets (Miui-ish theme)
Ikonok a MIUI v4-ből (miui.com)
Háttérképet meg a neten találtam -
VD
őstag
Mostanság
A trükk az, hogy ez nem a gyári Touch Wiz, csak nagyon hasonló!
Apex Launcher
Beautiful Widgets (GS2 skin XDA-ról)
Az ikonok és a háttérkép szintén TW az XDA-ról. -
VD
őstag
válasz
dokee78 #5979 üzenetére
Úgy tudom winzip-vel és/vagy valamilyen file manager-rel ki lehet tömöríteni a témákat és ki tudod szedni belőle az ikonokat. Aztán felmásolod ami kell és egyesével beállítod a GO Launcherben. (Bár ez esetben csak a homescreen-en fognak megváltozni az ikonok, az appdrawerben nem. Ahhoz Go Launcher téma kell.)
Go témából kismillió van Play Store-ban. A Go Launcher meg lehetőséget ad arra, hogy egy témából pl. csak az ikonokat alkalmazza, a háttereket és animációkat ne. Így több témából összevariálható egy saját. Minden csak idő és türelem kérdése.
-
VD
őstag
válasz
kiskaktusz #5796 üzenetére
Plusz más színt használnék, vagy keretet adnék nekik, mert a háttér fekete sarka miatt sz@rt se látni belőlük.
-
VD
őstag
dupla
-
VD
őstag
Van egy olyan csempe tipus, hogy 1x1 full tile. Azt kell kiválasztani.
-
VD
őstag
válasz
dokee78 #5724 üzenetére
Vagy a drawerben az alkalmazásra hosszan rányomsz, ekkor ott lesz a lehetőség, hogy pin to homscreen. Utánna lehet mókolni, hogy live tile, vagy sima. Alap ikon vagy egyedi. XDA-n van egy rakat topik ahol vannak előre legyártott csempék. De egyedit össze dobni is 2 perc.
Vagy a home screen-en menü gomb és ott tudsz speciális csempét (pl folder, vagy widget) hozzáadni. -
VD
őstag
Egy hét Lumia 800 használat után adtam egy újabb esélyt a Launcher7-nek.
Így most ilyen:
Lockscreen (Samsung gyári)
Home (Launcher7 donate) -
VD
őstag
Soft key stílusú icon pack-ot nem tud valaki?
-
VD
őstag
Ez egy CM7-es téma. Ha ilyen romod van (és a leírásod szerint igen) akkor az alkalmazások között kell lennie egy Theme Chooser-nek a telefonodon, valami ilyesmi az ikonja, de lehet más színű, mert a témák cserélgetni szokták:
.
Ebbe belépve fogod látni a választható témákat. Miután beállítasz egyett, javasolt egy újraindítás. -
VD
őstag
válasz
RootRulez #5336 üzenetére
Widget locker
Status sor eltüntetve.
Felül az óra a Widget Locker gyárija.
Az időjárás Beautiful Widgets előrejelzése Tick témával, háttér kilőve.
A naptár Smooth Calendar (ikon és háttér kilőve, a dátum formátum átállítva MMM dd-re)
Az akkumulkátor szintén Beautiful Widgets, alap téma háttér kilőve.
A lock bar pedig: MNML Gradient [link] -
VD
őstag
Teljesség igénye nélkül:
Ránézésre a rácsméret 5 oszlop és 7 sor. Így középre lehet rendezni az ikonokat a képen látható módon.
Emlékeim szerint a Dock ikonok és hivatkozások cserélhetők egyesével. Csak ráhúzod a kiválasztott alkalmazást és lecseréled. A Dock ikonok száma 1-3-5 lehet. Ez a beállításokon belül állítható. A méretük viszont tudtommal nem állítható úgy mint az ADV EX esetében. De ez nem biztos, rég nem használtam LPP-t.
Témából legegyszerűbb PC-n kiszedni az ikonokat. Winzip-vel megnyitható a téma és onnan már kinyerhetőek az ikonok.
-
VD
őstag
válasz
Bloodaxe #4467 üzenetére
Belépsz a drawerbe. Három csíkos menü gomb. És ott lesz a group/katalógus létrehozásának lehetősége. Létrehozol egyet, vagy többet. Elnevezed aminek akarod és hozzá adod az alkalmazásokat. (youtube-on van videó, hogyan csináld) Azután lehet válogatni közöttük, mintha mappák lennének. Én csináltam egy sajátot, amiben csak használt alkalmazások vannak,kb. 12 darab, és csak azokat látom amikor belépek a menübe. Így rend van és gyors is.
-
VD
őstag
válasz
premete #3920 üzenetére
Úgy látom az ICS nagyon népszerű lett.
Bár nem csoda, anno a Gingerbread-nél is ez volt.Nálam most ilyen:
Lock Screen: Go Locker (Market-ről, ingyenes) ICS Theme (Market-ről, fizetős)
Home: Go Launcher alap téma (Market-ről, ingyenes)
Wallpaper: ICS Live Wallpaper (Market-ről, fizetős)
Ikonok: Gyári Touch Wiz ikonok
Óra és időjárás: Beautiful Widgets alap téma (Getjar-ról, ingyenes) -
VD
őstag
Magic Locker. [link]
Lockscreen app. Rengeteg téma van hozzá, iPhone-tól a Sense 3-ig. És elérhető hozzá a Galaxy S féle puzzle lockscreen is.Jah és a lényeg... ellentétben a lockbot pro,widget locker és társaival, ez ingyenes!!!!
-
VD
őstag
Az új wave 3 gyári háttérképével nem találkozott valaki valahol?
-
VD
őstag
válasz
sztrogoff19 #2423 üzenetére
paint, photoshop
vagy
marketből leszeded a multi picture wallpaper-t.
-
VD
őstag
A MIUI romokban van egy lila-narancssárga hullámos háttérkép. Nem tudja valaki, hogy mi a neve, vagy honnan lehet letölteni? Mert a google mindent megtalál, csak ezt nem.
-
VD
őstag
-
-
VD
őstag
válasz
babosmiki #1763 üzenetére
Próbáltam. Nem az a tizenéves vérpistike vagyok aki wikipédia és youtube videók alapján formál véleményt mindenről.
Régen használtam, így kíváncsi voltam mit tud az új? Sajnos csalódnom kellett, semmit nem változott a korábbihoz képest.Csak most már van winmo és symbian mellet andoridra is. Anno nem volt minden bokorban használható és jó home replacement. Így üdítő volt a gyári winmo-hoz képest. (Gondolom az, hogy E-TEN nem sokat mond.)Csak azóta eltelt 3-4 év. Annak aki az elmúlt egy-másfél évben kezdte az okostelefon/PDA használatát, lehet újdonság.
Ettől függetlenül akinek tetszik használja. De egy Launcher Pro-hoz vagy ADW-hez vagy egy GO-hoz képest elég korlátolt cucc. -
VD
őstag
válasz
Ra's al Ghul #1759 üzenetére
Launcher Pro.
Ezt az SPB Shell-t már rég el kéne felejteni. 3-4 éve windows 6.1 alatt még jópofa volt, de ma már felejthető. -
VD
őstag
Semmi extra, csak hogy ne laposodjon a topik.
Jelenleg:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest