Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haly

őstag

válasz Dzoli #6972 üzenetére

Már most látom, hogy mindegy mit írunk neked, te be fogod fizetni a tanulópénzt.

Ez nem így van. Tanácsokért, tippekért jöttem ide. Valamikor éles számla mindenképp lesz, de nem most, ezt már 3-4-szer leírtam. Félve írtam le a mostani módszert, hisz tudtam, hogy csak negatívot kapok, hozzáteszem mondjuk jogosan. Szinte minden alapszabállyal szembe megyek.
    Egyelőre még maradok ennél. Ha ennyire rossz, mint mondjátok, akkor egyszer úgyis be fogom látni, de jelenleg minden eddigi tapasztalatom az ellenkezőjét bizonyítja. Viszont 2 hét, amióta ezt használom, az szinte semmi. Szóval még kell neki idő, hogy kiderüljön.
    Abban is igazad van, hogy ha egyszer a legrosszabbkor kötök és elindul az ellenkező irányba a piac, megvan rá az esély, hogy előbb nullázom a számlát, minthogy oda visszatérjen.
    Viszont a veszteséget hiába állítom be, ha egyszer lövésem sincs, hogy merre indul a piac. Pont ezt szeretném megtanulni, ha egyáltalán meg lehet, hogy nagy pontossággal meg tudjam határozni, merre mozdul a piac. De addig a stop lossnak nálam nincs értelme, csak veszítenék, szinte minden alkalommal.
    A lényeg, hogy ez csak a kezdet, hosszú távon szeretnék vele foglalkozni, maga az egész téma is nagyon érdekel, de rengeteg tanulást igényel. Még csak a teszt fázisban vagyok, ismerkedek az egésszel. Ne tekintsetek rám úgy, mintha ezt a stratégiát akarnám egész végig követni, de szeretnék a saját szememmel, saját bőrömön megtapasztalni dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák