Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Nos a Spread nálam 2 pip. A kötéseimnél a take profit szintet az ezen felüli 2 pipre rakom. Szóval gyakorlatilag ennél brókerbarátabb nem is lehetnék. Minden kötésnél annyit keresnek, amennyit én. Az alatt, hogy "megoldják, hogy rövid pozíciókkal ne nyerjek" mit értesz pontosan?
Ahogy írtam már előzőleg is, a további gyakorlással én is egyet értek, mert 2 hónap az semmi. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy nem csak szerencse az egész, mivel rengeteget kötök és kilométerekről látszik a különbség az első kötéseimhez képest, pozitív irányba. Viszont azzal jobban tudok azonosulni, amit WiZARD kolléga mondott. Egy demó számlán sohasem fogom azt megtanulni, mint éles számlán. Lehet, hogy demó számlán nyugodt szívvel fogom a tőkém duplázni minden héten majd pár hónap múlva, de mikor ott leszek, hogy éles számlát nyissak, akkor remegő kézzel fogok 3 pozíciót nyitni egy héten.
Egyelőre várni fogok mindenképp! Az adózásra vonatkozó kérdésre keresgéltem közben választ. 16%-ot találtam több helyen is, de valószínű, hogy inkább befáradok majd egy hivatalba kérdezősködni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő