- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
showtekk
csendes tag
válasz
lithium86 #37509 üzenetére
En egy kingston 512Gb-os pendriveot hasznalok TCLC805-el filmek, sorozatok lejatszasara napi szinten es meg semmilyen problemam nem volt vele. A TCL sajat medialejatszoja van, hogy bizonyos formatumot pl avi nem tud lejatszani, de KODI-t hasznalva meg nem volt gondom fel ev alatt semmivel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lithium86 #37509 üzenetére
Tárhelykezelési problémák akadnak, de ez inkább filmekre vonatkozik. HDD/SSD esetében nem jellemző. Pendrive és micro SD -nél előfordul. De ez már régi probléma TCL -nél.
Főleg akkor jön elő (legalábbis én úgy vettem észre), ha sok a fájl vagy mappa. Olyankor van hogy részben, van hogy teljes egészében olvashatatlan számára a külső eszköz.
Ezt nálam például mindem TCL csinálta, és volt néhány. Más márkán soha nem volt vele gond. Ott sem, ahol szintén droid van.
Szerk.:
Múltkor Vhiktor is küzdött vele az egyik teszten. Talán C805 videóban volt róla szó. -
banuszzs79
tag
válasz
lithium86 #37506 üzenetére
Ez egy jó TV szerintem. Két hete van meg kb nem tudok mondani egyenlőre kompromisszumot talán a távirányitó az nagyon tré
de működik végül is
Jól beállitod a szinneket menüket... A hdr tartalom bitang sötétben tátva marad a szám úgy nézem...Nekem 75-ös van külsőleg is szép tv és hangja is szép nem tudom sokan modnták hogy doboz hang meg miegymás de nem tudom én nekem bőven elég...És ami nekem a lényeg volt a fekete...az tényleg fekete nincs háttér világitás nem tudom a drágább tv-k mit tudnak de ez nekem bőven elég
és minél jobb tartalmat nézel rajta annál nagyobb az élmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű AirPods Pro 2 Apple garanciával számlával igazolható eredete
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 75QNED87T3B 190cm 4K UHD 120Hz 3ms HDR 10 Pro FreeSync Premium
- Jamo HCS 606 5.1 házimozi hangfalszett
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged