- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spin
aktív tag
Konkrétan ezt a hibát néztem. Nekem C765 van. Közvetlen frissítés telepítés után valóban lassan indult el a Youtube (20-30 mp kb) és HDR tartalomnál valóban láttam én is akadozást, de nálam 3-4p után megszűnt minden akadozás. Tv kikapcs, újra bekapcs (gyorsindítás) azóta hibátlan nálam. Sokat nem volt időm tesztelni, de eddig nem vettem észre, hogy rosszabb lenne mint a 486, igaz előnyről sem feltétlen tudok beszámolni...Engem ami kiborít az a menüben való akadozás, lépkedésnél, de az mindegyik FW-rel ilyen volt eddig...
-
wwenigma
Jómunkásember
this is happening when playing videos from the beggining or when quick forwarding them?
If it´s when skipping forward and hitting play advancing the video, it´s a youtube app thing.. install a version from APKMirror or uninstal youtube update (it´s a random fail and it´s also associated with the account)
for example: using one account i had 0 problems and chaning the youtube account generated issues within the same app
és
No issues on my C755, perfectly smooth 2160p60 HDR on YouTubeSzóval valszeg egyéni probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest