- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
Sajnos a %WIN változó nem jött be, ez az app pont nem tölti. Amúgy megnéztem pár random app-nál a telefonomon, kb. 20%-a az appoknak nem használja.
No de sebaj, enélkül is működik a dolog, csak hát így szebb lett volna.Amúgy utánaolvasgattam az SD kártya írásnak 5-ös Android alatt, és annyit találtam, hogy a Tasker fejlesztője nem tette bele, mert nem akart vele pöcsölni.

Amúgy 6-os droidot is emlegették, hogy kétféleképpen tudja használni az SD kártyát, egyrészt FAT-re formázva, ekkor ugyanúgy gebasz van, mint 5-ös droidnál, illetve integrálva, ekkor ext4-re formázza és titkosítja, innentől ugyanúgy viselkedik, mint a belső storage, cserébe ha kiveszed a kártyát a telóból, sehogy sem éred el a rajta levő adatokat. Kipróbálni nyilván nem tudtam, szóval bátran cáfoljon meg, akinek más tapasztalata van 6-os droiddal. Néha tele van a p.csöm a Google mindenféle újsüttetű korlátozásaival.

7-es droidról nem találtam ezirányú infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No de sebaj, enélkül is működik a dolog, csak hát így szebb lett volna.