Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dottore
üzenetére
Korábban már olvastam és most elolvastam újra, de ez a logika nekem továbbra is sántít. Belépni egy szobába nem lehet állapot, hisz az csak egy pillanatnyi esemény. State az csak a "szobában vagyok" lehet. De mi a túrónak kéne erőforrást pazarolni ennek a monitorozására? Az állapot az a statikus valami, ami két esemény között áll fenn. Tehát beléptem a szobába = a szobában vagyok. Ez addig tart, amíg nem lépek ki. Ha definiálom a két pillanatnyi eseményt, akkor azzal definiáltam a köztük levő állapotot is. Szóval nekem úgy logikus, hogy a szobába belépéskor bekapcsolt wifinek semmi köze a szobából kilépéskori művelethez. Ha definiálom, hogy akkor kapcsoljon ki, akkor egyúttal definiáltam a szobában tartózkodásra vonatkozó műveletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest