- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimre
tag
-
kovimre
tag
Sziasztok! Van egy a képen látható Codegen 400W-os táp. Szétszedve nem találtam semmi adatot a ventilátoron. Milyen ventivel tudnám helyettesíteni? Ez már nagyon csörög, zörög. Tudom, hogy az egész tápot cserélni kell, de ezt most hagyjuk, mert régi gépben van. Ha jól tudom a Merlinnél talán még akció van, esetleg innen valamit? Zaj nem számít, csak olcsó legyen.
-
kovimre
tag
Sziasztok! Arra gondoltam, hogy lecserélném a tápban lévő ventim egy Artic F12 TC-re. Az adatlapját olvasva hőszenzorral látták el, így hőmérséklet 32 fok felé emelkedésekor gyorsítja a fordulatot. Ezzel alacsony hőmérsékleten kevesebb zaj jár. Van valakinek tapasztalata a fen említett darabbal? Mennyire mondható halk ventilátornak? Ahogy keresgéltem, ez találtam a legmegfelelőbbnek 1200 Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- GTA VI
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest