Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
zsoleer
üzenetére
Ez az Aerocool venti alapesetben 3 pin-es, de neked csak a pirosat és a feketét kell bekötnöd! A sárga az kimarad. A pirosat a piroshoz, a feketét a feketéhez...
Értelemszerűen a sárga vezetéket úgy kell elhelyezni és leszigetelni a végét, hogy mással ne érintkezhessen! A kábeleket forrasztani és zsugor-csövezni érdemes, mert a szig.szalag később elengedhet. A sárgára is mehet a zsugorcső szigetelés gyanánt, aminek a túlnyúló részét visszahajtod és egy kis kábelkötegelővel rögzíteni is lehet még.
Bár én nem szedném szét a venti eredeti kábelét, mert ahhoz ez egy eléggé "igényes" darab. Én inkább a a LOMEX-es "snasszos" Jamicon-t raktam volna bele. Ráadásul csak 2 db csupasz drótvégje van, ami megkönnyíti a beszerelést is.

-
tornas
őstag
válasz
zsoleer
üzenetére
Először is, szerintem elég lenne egy kicsit megkenni. Ez csak itt, a topikban sokszor le van írva. Keress rá!
Ha a kenés nem segít, akkor neked is a LOMEX-ban (a linkje szintén itt valahol) kapható Jamicon ventit ajánlanám. Két sorral feljebb írtam le a pontos típusát. Részletes adataira szintén itt keress rá és a te Yate Loon D12SH-12 ventilátorod adatai is ki vannak vesézve itt, ebben a topikban!

U.i: Ami pedig a hangját illeti, nos ez teljesen szubjektív. Meg aztán, abba tápba nemigen lehet olcsón olyan ventit kapni, ami megfelelő (minőségben is) lenne bele és "viszonylag" halk. Megjegyzem, szerintem nem olyan hangos, mint amilyennek mondják (mint általában a az összes ventire).
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest