Hirdetés
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
válasz
Somesz1988
üzenetére
Everest csak akkor tudja megmondani a fordulatszamat, ha ki van vezetve az a tapbol. Ha esetleg ilyen taprol van szo, akkor a tesztben lathatod a benne levo ventit. Szerintem ennek nincs 3/4pines csatlakozoja, de ettol meg megoldhato a dolog. Ez a ket venti szerintem edeskeves lesz a tapba, valami erosebbet keressel!
Highend55: szerintem halkabbat nem fogsz talalni, ami legalabb annyira tolja a levegot, mint az ADDA. Potival lehetne allitgatni, de lehet kivegezned ezzel szegeny tapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is! - Áfás számlával
- Eladó EKWB FPT 120 D-RGB ventilátorok
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI Fan SL-Infinity WIRELESS 120mm 3-Pack - újszerű, gyári, dobozos
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest