Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomotmo
csendes tag
A mai nap nem volt túl jó. Énekből 5-ös szeretnék lenni év végén, ma meg írtam egy katasztrofális dolgozatot. Jó, ekkor még nem érdekeltek annyira a dolgok, nem figyeltem. Ma jegyzeteltem sokat. Ma törit tanultam elsőként. Ez egy új "taktika". Először azt tanulom, ami nehezebben megy, és a többi tárgy tanulása után már nem lenne erőm ezzel foglalkozni. Tehát a nehezebbtől a könnyebb felé. Jónak tűnik. Amint látjátok, megint győzött a számítógép. Szerintetek jó ötlet totálisan eltiltani magam tőle? Szerintem jónak tűnik. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Kicsit gondolkodtam, elemezgettem a kockaságot, a rendes életet, és persze magamat is, hogy mégis hogy állok az élettel. Egy kicsit meglepődtem, hát nem választanám a kockaságot. A gépen különben sem csinálok olyan dolgot, ami miatt muszáj lenne itt ülnöm. Így hát, most jön egy kis gép kikapcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Star Wars Outlaws teszt
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest