Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
vivo
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Pontosítok, 3x olyan jó, mint azok a táblák, amiket eddig kipróbáltam. Ezek között volt egy A4-es is, de nem Intuos3, hanem egy régebbi modell. 1.5x a pontosságnak, mint írtam nincs az a remegés, mint a régebbi tábláimnál. Persze lehet, hogy egy újabb és méretesebb Wacom tábla meggyőzne. A hordozhatóság tekintetében viszont mindenképpen a tabletPc-k jönnek ki győztesen, és számomra ez komoly pozitívum. Ha nap, mint nap rajzolnom kell, akkor nagyon unom ezt mindig ugyanott tenni, akár csak a lakáson belül is. A változatosságból gyakran merítek erőt. Sokszor volt, hogy nem ment a munka és erre beültem valahova, és ott 1 óra alatt tovább jutottam, mint otthon 4 óra alatt.
Egyébként elég masszívan használom a ketyerét, ez az egyik legutóbbi kép, amit rajzoltam vele.
[IMG]http://5let.uw.hu/surcouf437.jpg[IMG]
Mondjuk a tábla + gépnél vitathatatlan előny, hogy ott vannak a gyors billentyűk, ezért sok funkciót könnyebb használni. Másik előny, hogy a fillnél nem takarja el a kezed a célpontot, és így pontosabban tudsz feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest