- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap délelőtt számoltam ki a megnézett munkákat és adtam le árajánlatokat. A zsindelyezés meg is van. Rá kellett lépni a gázra mert az egyik munkám amit év elején kellene csinálni elúszott. Szó szerint mert az alap eliszaposodott és nem lehetett beönteni betonnal. Új alapozási terv= csúszás. A saját kis munkáimat kell valahogy mozgósítani hogy legyen hová menni dolgozni azon a 4-6 héten amit jósoltak. Ma biztosan megyünk melléképület tetőt készíteni. Ez jövő hét elején készül majd el és utána Siófokra fogunk visszatérni a padlást leszigetelni és egy rakodós részt kialakítani. Ha sikerül a tárgyalás akkor ezek után mennénk egy nyári konyhát készíteni és egy teraszt majd a végére marad a zsindelyezés. Jó hogy ami egyik pillanatban fix az a következőben már vagy törlődik vagy későbbre kerül.
Tegnap a mai munkakezdésre koncentráltam. Visszapakoltam azokat a szerszámokat Röfibe amik mára kellenek. Még a lézert magammal viszem és remélem nem felejtettem ki semmit. Ha valami fontosabb lenne ami reggel kiderül akkor szerelmem odahozza nekünk mert jönnek be Adrival Fehérvárra. Ma van az én Boldizsárom névnapja és kap valami apróságot a nagylány pedig ruhákat vesz magának a karácsonyi pénzéből.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest