- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Idejét nem tudom megmondani mikor aludtam végig az éjszakát, és most sikerült. Két napja külön alszok hogy tudjak pihenni de tegnap hamarabb megébredtem.
Tegnap délig alig tudtunk dolgozni mert minden deres volt és csúszott. Délután akár hogy igyekeztünk nem sikerült behozni a délelőtti kiesést és még mindig nem értünk körbe a lécezéssel. Ma végeznünk kell vele hogy holnap befejezze kolléga a bádogozást és csütörtökön cserepezhessünk. Hétfőn Törökbálintra kell mennünk kartonozni. Utálom ezt a hajtást!!!
Boldit jól felmérték a tóparti rehabon. Jól sejtettük a 3-4 hónap lemaradást, de nála nem lehet így számolni. Elégedett volt a doki a teljesítményével és pénteken újra kell menni amikor a gyógytornász (speckó nevet nem jegyezte meg édesem) is felméri bogyókánkat, és összeülnek kidolgozni egy személyre szabott felzárkóztatási programot. Decemberben heti 1 alkalom de januártól lehet heti 2x kell menni. A hét további része így néz ki szerelmeméknek. Ma Sárit viszi vissza gyerekorvoshoz, holnap GOKI (ide velük megyek én is) csütörtök szabadnap, péntek délelőtt megyei kórház RSV. oltás utána Nelli néni és GO ki rehabra a tópartiba. 500km autókázás.
Mi szenvedünk a hidegben tovább. Próbálunk haladni de nem megy...
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest