Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Nem tudja valaki, h a jabra bt620s-t, hogy tudom egyszerre párosítani a telefonnal és a laptoppal. Laptopon a bt beállításoknál hiába állítom be, h csak a stereo audio-hoz csatlakozzon, a telefonhoz akkor sem tudok hands free üzembe csatlakozni, mert egyből ledob. Igaz bár eleinte külön külön ment minden szépen, de tegnap este csak nagyon nehezen tudtam a telóhoz párosítani, tehát abba sem vagyok biztos, h teljesen jó-e a kompatibilitás.
A másik, h nektek mennyire működik jól a tekerés funkció? Nálam szinte sehogy, ahogy nyomom a tekerés gombot, elkezd tekerni majd simán játssza, majd megint beleteker, tehát nagyon töredezve csinálja és van amikor úgy is marad amíg nem nyomok neki egy play/pause-t.

A másik amivel nem vagyok teljesen kibékülve az a szállítás. maga a füles nem tűnik törékenynek, de zsebbe vagy táskába nagyon nehéz elérni, h ne nyomódjanak meg folyton a gombok.
Amúgy ahhoz képest, h soha nem volt még ilyen nyakpántos fülesem, így is tényleg kényelmes és végül is a hangminőséggel sincs gond. Nagy hangerőn tud ez is torzítani, de ehhez már majdnem maxra kell tekerni mindent, amire eddig nem igazán volt szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest