- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
az ikon pakolgatás meg a home screen testreszabhatósága szerintem tippre az oldalak közötti váltásnál és kezdőlapra történő visszalépésnél néha megjelenő dadogást, röccenést okozza. ezt tapasztalom a legújabb droidknál. és újra: nem az szar, hanem ez ilyen. amikor ios-be behozták anno még a kezdőoldalról balra lévő keresét, az is hajlamos volt megdöccenni.de mondom, amióta több funkció van, azóta csökkent az üzemidő is. régen azt gondoltam, az androi pont ezért soha nem lesz olyan fluid mint az ios, de tévedtem, mert évről évre javul, az ios meg évről évre egyre szarabb.
-
hapakj
őstag
Senki se fél tőle, főleg nem egy telefontól. Csak tisztába vagyok szoftvertechnológia dolgok következményeivel.
Egy rendszerbe minél több ponton adunk hozzáférést változtatni annak alapértelmezett működésén, annál több esély van a problémára.
Írok akkor egy konkrétabb példát. Most ugye az Apple biztosítja, hogy minden gyári alkalmazásuk és alapértelmezett alkalmazás minden frissítésnél garantáltan működik. Tegyük ezt a user átállítja egy 3rdparty appra. Tegyük fel, hogy egy frissítés miatt már nem működik megfelelően, s pl még az Appot a fejlesztők nem frissítették, vagy egyszerűen a telefonra nem települt, akkor az alapértelmezett funkció reccsen, ami nyilván már rosszabb user experience -
joey04
titán
Mert valami minél komplikáltabb, annál több a hibalehetőség. Én sosem gondoltam, hogy az ios azért stabilabb, fluidabb és bánik jobban a teleppel, mert az almánál sokkal ügyesebb fejlesztők vannak, hanem azért, mert szimplább, kötöttebb, zártabb rendszer. Ahogy ez változik, úgy veszít ezekből az értékekből.
-
hapakj
őstag
Hol írt ilyet? Mellesleg a kókányul megírt appok simán ronthatják az üzemidőt, illetve ha ténylegesen a rendszer stabilitását nem is, a laikusabb felhasználók simán szeretik az eszközt hibáztatni az alkalmazás helyett.
Vannak problémák a gyártói alkalmazásokkal is, de azért az Applenek érdeke azokat jóra csinálni, hogy ne húzzák le az eszköz minőségét. Azért bőven láttam már jóval kevésbé minőségi 3rdparty appot.
Tehát 2024-ben az megugorhatatlan feladat még az apple-nek is, hogy az alapértelmezett appok helyet más nyíljon meg?
Ez nyilván egy rutin dolog, de van különbség, hogy nem tudom, illetve nem akarom megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gaming notebook topik
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest