Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
Trak linkelte a megfelelő topikot.
Máskor légy körültekintőbb új téma nyitása előtt.
Ezt zárom.
Köszönöm. -
Winner_hun
félisten
válasz
unclefucka
üzenetére
EX-Lex
azmiaz?
mod: segítek hogy lelkes újonc legyél

[Szerkesztve] -
unclefucka
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A problémátokat értem, de sajnos én egy kényelmes alak vagyok, és ezért nagyon (ismétlem) nagyon ritkán, de igenis szemetelek a topicokban, hogy ne kelljen kutatómunkát végezzek. ''Nem kifogásokat akarok, hanem eredményeket!'' És egyébként is EX-Lex hozzáállású vagyok, kéretik tolerálni, THX.
-
Trak
addikt
válasz
unclefucka
üzenetére
Mi viszont szeretünk feleslegesen írogatni

Amúgy a regisztráció óta eltelt időtől is függ a ''rang'', de számít a hozzászólások mennyisége is. -
Winner_hun
félisten
válasz
unclefucka
üzenetére
Ha olyan rég óta itt vagy akkor tudnád, hogy azok a gyűjtőtémák pont az ilyen apróságoknak vannak, hogy ne legyen minden kis dolognak külön topikja. Kérdezel ott, majd megnézed, hogy jött-e válasz. Ennyi.
-
unclefucka
senior tag
Méginkább mókás pl. az a tény is, hogy újoncnak titulál a PH fórum, pedig, már elég rég óta tag vagyok, csak nem írogatok FELESLEGESEN és nem csak a hozzászólások mennyisége alapján kéne valakit feljebb tolni a ''ranglétrán'' hanem a PH -n eltöltött rengeteg idő alapján is mondjuk. Nem mintha számítana...
-
unclefucka
senior tag
-
Trak
addikt
válasz
unclefucka
üzenetére
Ilyen kérdésekért nem szükséges új topikot nyitni, vannak hibával foglalkozó gyűjtőtopikok. Pl. monitorhoz is:
[link] -
unclefucka
senior tag
A probléma az, hogy ha a Windows -ban a baetüméretet kis betűről nagy betűre (96 DPI-> 120 DPI) változtatom akkor a DVI -n keresztül használt TFT monitoron, némely program esetében a betűk mellett (egy pixel szélességben) színes csíkozódás jelenik meg (zöld illetve piros, kinél mi). A problémát az okozza, hogy nincs minden program felkészítve a nagy betűk használatára, ezt tudom. Az is ismeretes, hogy ha átdugom normál VGA csatira a monitort akkor is megoldódik a probléma. A kérdés: van-e egyéb más megoldás, vagy viseljem el?
Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest