Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nem hiányzik egy ilyen cucc.
Nem hordok semmilyen ékszert, eszközt, se fülbevaló, se piercing, se nyaklánc, se óra, se gyűrű nincs rajtam
Házasság után fél évig bírtam a karikagyűrűt, utána lehúztam, az asszony persze balhézott, azzal tudtam leszerelni, hogy a gyűrű aranyából csináltattam neki egy szép pár fülbevalót
Szép automata mechanikás órám van, ha színházba megyünk, akkor két óra hosszáig tudom viselni. Olyankor felrakok egy arany nyakkendőtűt is
De okosórát, pláne okosgyűrűt eszemben sincs venni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W