- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zolás addikt Nem vagyok boltos de hozzászólnék, kérdeznék: 
 Jól látok a görbült részen kis égésszerű nyomot(mintha áthúzott volna az áram vagy hasonló)
 Szerintem a lap mükszik igy is csak a procival nem megfelelő a kapcsolat és lehet hogy az szállt el(a proci)
 Ha van valami próbaprocitok próbáljátok le a lapot. Lehet hogy a kedves vevő tápja szállt el.(Home szerelt codegány+tsai.co) vagy bármi egyéb.
 Egyébként meg ha sérült akkor ne pattogjon. Ha meg elsimeri hogy ő volt a ludas akkor meg pláne. Fizikai sérülés=gar jótállás vesztés.
 Ha veszek nálad egy öreg AMD procit garral és szétszedem mert megállt a venti és lesarkazom azt se vagy köteles hegeszteni  
 Valahogy bírjátok müködésre a lapot és imádkozzatok hogy a garidő alatt nem jön vissza.
 Esetleg bevállalhattok egy ingyen összeszerelést az uriembernek(habár senki se kötelez rá) és akkor kiderülhet mi a hiba.
 Ha elmegy a fogyvédhez és megvan a leírás hogy bevallottan fizikai sérülést okozott nem hiszem hogy nyerne. Ez az user sara. Le kell nyelnie.
 További tiszteletteljes szervizelést Én ennyi marhaságot nem birnák elviselni. Én ennyi marhaságot nem birnák elviselni. 
- 

DeFranco nagyúr Szerintem annyit megtehetsz (vevő megtartás jogcímen), hogy felajánlod, hogy bár nem garanciás, de "ingyen" megpróbáljátok megjavítani. Tájékoztatod, hogy ez az alaplap végleges károsodásával is járhat (letörik a lába - mármint az alaplapnak). Ezt szépen leírjátok, hogy ne legyen gond, mégpedig úgy, hogy benne legyen az is, hogy a gari egyébként akkor ugrott is ezzel a lendülettel. Megnézitek, ha visszagörbül jó, ha nem felvállalta a kockázat. Ha utána működik jó, szereztetek egy jó pontot, ha nem, akkor elmagyarázod, hogy a görbülés miatt rövidzár bla bla bla... és game over. 1: te megtettél valamit a vevő elégedettségéért 
 2: sok idődbe nem került
 3: aláírta, hogy nem garanciás Ha nem írja alá, nyugodt szívvel hajthatod el, senki nem ad neki igazat. De legalább etikus voltál. szerk: az legyen belefogalmazva, hogy nem garanciális ügyintézés jogcímén, hanem egyébként javítod 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest